Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Politologi: Zatlera vizīte Maskavā atlikta uz ilgu laiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prātiņ, nāc mājās
p
oskariņ, pastāsti, kas tā tāda par slimību, ar kuru var iebaidīt vienu sabiedrības daļu, bet kura nemaz neuztrauc citu. Vispār kaut ko zini par mēra laikiem? Bet par likumdošanu, kas paredz atbildību par šitādiem tekstiņiem, zini?
nostromo
n
tā ir pareizi.pastkastīšu diplomātija.
Oskars
O
Visus krievus IZRAIDĪT no Latvijas arī visas vēstniecības ,ja atsakās, iebiedēt ar MĒRI , steidzīgi,ja negrib runāt ,tad jāpiespiež. Degvielu nepērkam,tās CENA PAZEMINĀS FORŠI.
PILNAI LAIMEI
P
Ar labu nakti!
PILNAI LAIMEI
P
Katrā ziņā gāzu mērījumu tēmas nomaiņa uz šprotu mērījumiem ir apsveicami asprātīgs, GRU prātu cienīgs diskusijas pavērsiens. Tāds pareizticīgs un svētlaimīgs kā pati PSRS.
ne fenja
n
Ar labu nakti. Pilnai laimei Latvijai vajag par karali ielikt Rubiku vai Gorbunovu un cheloveku par galma aakstu. Tikai aspraatibas par maz (bet Rubikam pietiks).
PILNAI LAIMEI
P
Vai arī, atvainojos, paši savas šprotes?
PILNAI LAIMEI
P
Tātad bez mēdiju anonsa, bet tiešā torsionu ceļā tautasbrāļi to kvalificēja kā pornogrāfiju (kas viņiem īstenībā labi tīk) un beidza minetu Baltijas šprotēm? Tagad šim nolūkam pieprasa Vācijas un Francijas šprotes?
A.
A
Priecājos, ka mūsu valsts prezidents netiek ielūgts pie KGB kliķes. Skatoties bildē, jāsaka, ka Krievija ir pieredzējusi labākus, inteliģentākus un pieklājīgākus ārlietu ministrus. Kaut kā iepriekš biju labākās domās par Lavrovu, bet pēc Gruzijas notikumiem viņš uzvedas kā tāds prostaks nevis diplomāts.
Человек
Ч
Вот именно поэтому я всегда покупаю продукты только российского производства. Или, в худшем случае, западного.
Человек
Ч
Они не глотают. Они забойкотировали у себя всю эту порнографию и больше ее не продают. Отсылают обратно. Пусть ее глотают сами прибалты!
PILNAI LAIMEI
P
A ot togo čto russkije ščastļivimi ustami glotajut časķici spermi togo Čeloveka, eto im vo vred iļi v poļzu?
i iz etoj spermi
i
I vot chto poluchilosj, uvi!
Человек
Ч
Я читал одну книгу (правда, в магазине) которую написали два московских писателя, два брата. Она начиналась со шпрот. С того, что прибалты специально спускают сперму в шпроты, чтобы навредить русским. У них специально на каждой фабрике есть для этого специальный человек. Возможно, и вправду есть. Просто мы об этом не знаем потому, что это агент САБа или Полиции безопасности.
mnja
m
citāts no livejournal, uzjautrinoši lasīt šādus tekstus: "Пришла сегодня в гости бабушка. Попросила прочитать какой у только что купленных ею таблеток срок годности. До 2011. Страна-производитель? Латвия. "Отравют" - заключила она=)" labi vismaz, ka pašam autoram ir humora izjūta.. :D bet vispār jautri palsasīt Čemodāna tekstus un Krievijas krievu izbrīna saucienus pēc Latvijas apmeklēšanas: kā te nevienu nesit par to, ka runā krieviski, kā te veikalos saka lūdzu un paldies, kā te vienīgie, kas lamājas ir latvijas krievi, un secinājumi parasti pēc Latvijas apmeklēšanas - lai tie nabaga analfabēti beidzot iemācas latviešu vaodu un beidz gaudot par apbižošanu, nevienus te viņi neinteresē..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zatlers Maskavu neapmeklēs Gruzijas dēļ

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas