Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politologs: Dombrovska valdības cita no citas būtiski neatšķiras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mopsis
m
Tikai absolūti idioti un mazohisti ir spējīgi vienmēr un pilnīgi visās situācijās saredzēt tikai visu slikto, visur iztēloties to ļaunāko. Ja kaut kas tiek sasniegts Igaunijā, mēs bļaujam - redz, kā igauņi var, bet, ja kas labs notiek pie mums - tur, protams, ir kāds apslēpts zemteksts.
Oskars
O
Tādēļ visi LOCEKĻI JĀPAKAR ( tas jau sen ZINĀMS , jo nevar ZAGLI un tagad IZSAIMNIEKOTĀJU pārmācīt , lai viņi strādātu GODĪGI ) KOMUNISTI to zin , jo lasīja un mācījās ĻEŅINA sējumus un tagad BĪBELI !!!! KAUNS par Latvijas LIKUMIEM !!!!!! Kad tiks ATKLĀTI ar TV tiešo translāciju PAKĀRTI pirmie 100 manas Latvijas un tautas ZAGĻI - IZSAIMNIEKOTĀJI ??????!!!!!!!!
standzinieks
s
Dombrovskis kā pieredzējis kuģa kapteinis ir izvedis valsti cauri krīzei. Ja nebūtu Āboltiņas ambīciju, kuru dēļ valdībā tika paņemti nacionāļi, tad būtu arī attīstība.
deokratija
d
Kapec politalogi nekritize Latvijas valdibu par to ka vini pielauj to,ka Ulmanis, Freiberga, Zatleris izlaupa Latvijas valsti un apzog latviesu tautu? Kaec lidz sim Ulmanis, Freiberga, Zatlers nav izmesti no lielajiem valsts dzivokliem Rigas centra? Kapec viniem nav nonemtas visas, komunistiska rezima, privlegijas? Kapec viniem nav samazinatas vinu nepeliniti lielas pensijas, Ls,1500/menesi, katram, lidz Ls,300-400/menesi? Latvijas valsti un tautu apzog valsts pirmas amatpersonas, ministri, Saeimas deputati, ieredni. Latviajs valsst parvalde ir amorala, netaisniga, degradeta, jo so rezimu ir veidojusi zagli, korumpanti, banditi, neleisi Godmanis un LC zaglu banda, Skele un TP zaglu, laupitaju saika, Lesinskis un vina veidotie banditiskie gruepjumi. Latvija iedzivotaji dzivo neiedomajama nabadziba, posta, bezceriba, jo lielai dalaii cilveku nav darba, lidz ar to cilvekiem nav elementaro iztikas lidzeklu, tacu prezidenti, ministri, deputati, ieredni, valst parvalde stradajosie dzivo un uzvedas ta ka Latviajs valsst butu particibas citadele. Latvia ir demograviska katastrofa, tacu lai valsts naudu-tautas nopelnito naudu novirzitu bernu pabalstiem Latviajs vadiba tere bezjedzigi lielas naudas sumas, lai uzturetu sos tris nekaunigos, alkatigos, augstpratigos smeerdelus Ulmani, freibergu, Zatleri, kas ir bezperspektivi un tajos nav verts investet ne lata, neunajot jau par to ka vini, Ulmanis, freiberga, Zatleris ir vainigi pie ta ka Latvijas valsts ir izlaupita un novesta bankrota, bet tauta iegrusta nabadziba un simtiem tukstosu latviesu iedzivotaju ir izditi emigracija. Latvijas politki vilcinas publiskot Latvijas tautas skaitisanas rezultatus, jo tie ir tik sokejosi ka politki tric bailes no patiesibas.
ddt
d
Dombrovskis ir zicpremjers - skandināvu baņķieru ieliktnītis, kas atklāti nostājies pret sevis pārstāvēto valsti un iedzīvotajiem par labu savu paputējušo saimnieku pakaļu glābšanai. Dombrovskis nenoliedzami ir nodrošinājis sev vietu pasaules vēsturē kā piemērs korporāciju varas uzvarai pār valstiskumu - premjers, kurš iznīcina savu valsti, lai izmisīgi glābtu pāris agonējošas (citu valstu!) bankas.
:::
:
nu gan! Tam poli-tologam nekā nav labi: ta par lēnu, ta par strauju/// :))
Jā,
J
''ta par lēnu, ta par strauju'' tādēļ šis ar saviem mēsliem nolēmis pieķēzīt Gauju
  • 0
  • 0
tieši tā
t
Sēdies,LĀCI, divi ! 27.01.2012 09:01 Konsolidovskis 1100 dienās nokonsolidējis valsti tik tālu, ka ceturtdaļa iedzīvotāju bija spiesti atstāt savu Dzimteni , uz pusi nabagos pataisīja vēl nabagākus, dzīvi padarīju bezcerīgāku, pa šo laiku ir aizsūtījis trimdā priekš seksa pakalpojumiem tūkstošus nevainīgas jaunas, bez darba atrašanas iespējām atstātas meitenes,simtiem jaunu cilvēku ārzemēs ir spiesti vai nu mirt vardarbīgā navē vai piekrist pārvadāt savā kermenī narkotikas , veciem cilvēkiem vairs pat ragavinas nav jāgādā, jo tos līdz nāvei saplosa izbadējušies suņu bari
to Vita
t
Vita, varbūt pastāstīsiet tieši kas, kad, ko un cik daudz Jums nolaupīja? Vai esat jau informējusi policiju, jo tas tiešām izklausās briesmīgi!?
  • 2
  • 4
Vienotība
V
Jā, tie bija manējie, kas izlaupīja un laupa Latviju.
  • 4
  • 3
Vita
V
Kāpēc esi "piemirsis", kas izlaupīja Latviju un mūs aizdzina pie tās lielās konsolidēšanas? Laikam Tavējie, ja to negribi atcerēties? Tavs šausmu apraksts ir vareni uzšūmēts, laikam žults ieplūdusi arī galvā! Ja nopietni, - stulbi! Ir labi, ja cilvēkam ir viedoklis, bet šo srecelējumu par viedokli nekādi nevar uzskatīt! Vispār tās frāzes ir kaut kur ne vienreiz vien dzirdētas.
  • 6
  • 5
Dr.xy
D
"Politologs": bla,bla,bla.......No ta mes varam secinat,ka gulta nevar tecinat.......
l
l
tie paši kretīni tikai citā kulītē
cony atbilde sviestam un mammai
c
Jūsu komentārus varētu vērtēt vai nu 1.Idiotisms vai 2. Speciāls teksts,kas domāts cilvēku aizvainošanai,maldināšanai un naidošanai,citas labas pievienotas vērtības tur nav.
  • 0
  • 0
stingrā mamma
s
Cony, prieks, ka kādam vēl tici, tomēr žēl, ka tici premjeram Dombrovskim kā sevis slavētājam un viņa slavētājiem. Labs grāmatvedis, toties nulle kā tautsaimnieks: ne Kalvītis, ne Šlesers, ne Lembergs Dombrovski neiegalertēja AirBaltic, Krā(p)jbankas, RVR & CAF avārijās, kas Latvijai un latvijiešiem dārgi maksāja un turpina dārgi maksāt. Valdiņš kustas vienīgi turp, kurp viņu stumj sievišķīgi mērglīgais Jaunups un vīrišķīgi mērglīgās Āboltiņa, Bukane utml. Un paši zviedru valdības nahali i nedomā slēpt, cik izdevīgs zviedru bankām pērn un aizpērn bijis Dombrovska un Vilka lobisms par mūsu naudu.
  • 2
  • 2
pilnīgs sviests
p
cony, ko tu muldi, kāda Latvijas izaugsme un attīstība? Oligarhu laikā tā bija 100X lielāka un redzamāka. Dombrovskis strādā ne uz Latviju, bet uz ārzemju bankām, viņam uzspļaut uz dzimstību, uz cilvēku aizbraukšanu! Kopā ar Rimševicu abi stāv miera stājā iepretī Eiropas diktātam un zviedru bankām! Gaida uzslavas (un sagaida!), bet Latvija izmirst un tukšojas aizbraukušo dēļ...
  • 2
  • 4
cony
c
Kretīns,tas droši esi pats nevis citi,bet ja par lietu,tad jā ,Latvijas izaugsme ir jūtama,temps protams ir t.s. solis pa solim.Īstenība cita soļa arī nevar būt,ja Dombrovska vadītās valdības negrozāmi ir paņēmušas virzienu kāpt kalnā uz kompetenci uz attīstību uz atpazīstamību uz visas tautas saliedētību un labklājību un to neviens daudzmaz domājošs cilvēks nevar apstrīdēt.Arī no mazām kļūdām Dombrovska valdība nebaidās,jo tās var labot,galvenais radoša,taisnīga,aktīva darba darīšana.Visam pamatā ir nevis skaistas runas,bet DARBS,DARBS un vēlreiz Darbs.Darbs mums arī atver un parāda attīstībai ejamos ceļus.
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas