Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politologs: Krievijai šoreiz nav izdevies iecerētais

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
PATLABAN cien. jūs varētu paklusēt un izvērtēt savu sexualitāti un kāri uz jaunkundzēm!Zinātniskais kom,un maišelnieka un kom.karte pagultē dara savu.Noej no skatuves kom.relikt.Mums ir jaunu politologu paaudze bez komun.tēzēm. Daudz ļoti labu komentu - Sanda,Kaspers,urciks,Budapešta-56,Arturs,wilx,Alberts,jumor s utt. Paldies,Latvijai ar jums IR nākotne!
vispār
v
nē, izbraukt vajadzētu tiem krieviem, kuri joprojām runā tikai vienā valodā (ne latviešu, protams) skatās Krievijas TV, dzīvo Krievijas informatīvajā un kultūras telpā un raud par padumju savienības sabrukumu. ko tādiem te vispār meklēt? un zini, ir gana daudz citādu krievu - ar tiem dzīvosim un atjaunosim savu valsti kopā.
filozofs
f
paskaidroju, bijušie kompartijas funkcionaari un veesturnieki , kuriem ir vismaz Viļņas augstaakaa partijas izgliitiiba , Kreitūze tai skaitaa....
lauķe
l
Patiess prieks par to, ka VL panākumi vēlēšanās spēj izraisīt žults lēkmi Kremļa dižpiržiem......
jumors
j
Bet tad atbrīvotos daudz darba vietu, uz kurām varētu pretendēt aizbraukušie latvieši, nebūtu jāmaksā pensijas lielai masai pensionāru u.t.t. Atbrīvotos vietas bērnudārzos.....
jumors
j
Pagaidām...... jo katru gadu dzimst jauni Latvijas pilsoņi, kuru vecāki nav lojāli Latvijai. Un katru gadu vairāki vidusskolu izlaidumi iet no jauna balsot par SC vai PCTLV. Un to nevar aizmirst, lai nekļūstam par akliem muļķiem.
Alberts
A
Redzot Urbanovicha prostraaciju veeleeshanu naktii, vareeja domaat ka vinsh ir zaudeejis daudz ,daudz ko vairaak nekaa vietas parlamentaa ! Shkiet ka vinjam sagruva sapnis kljuut par Latvijas gubernatoru Krievijas sastaavaa ! Sabruka kaut kaadi dizhi megaplaani ! Arii Shlesermans nedabuuja tik daudz vietu, lai abi kopaa vareetu Latviju iegruust Krievijas riiklee ! Obloms abiem, un Krievijai skumjas !
īsumā
ī
Daukšta kungs kā vilka tā velk veco padomjlaika Krievijas šlepi sev nopakaļ... Viss atkarīgs no mums.Galvenā problēma ir mūsu politiķu gļēvums un bailes, ko Krievija zina. Vai ta krievuspiegu te arī varbūt teiksiet, ka nav, kas pētī noskaņojumu utt.?! Tepat interneta vidēvien.
wilx
w
Cik vien atceros Kārli, muldēt tev ir paticis. Un pa vējam esi pratis grozīties. Biji ideoloģiski pareizs komunists pirms 1990., savu katedru negaidīti dabūji pēc tam :) laikam par pareizu tukšmuldēšanu. Varbūt pietiks smirdināt gaisu? Ir taču kaut kad jātiek vaļā no šī čekistu mantojuma!
Arturs - Pensionars
A
Krieviskā cīņa pret latvisko ir uzbangojusi ar acīm redzami jaunu spēku.Tomēr latviskā apkarošana ir medaļas viena puse,Lielkrievijai tāda Latvija nav spēlētājs,tas jorojām ir tikai logs izejai uz Eiropu,savu pozīciju stiprināšana Baltijas krastos līdz Kaļiņigradai,tā sakot,ietekmes izmantojamā zona. Te nu svarīga ir mūsu vasts un valstsvīru nostāja.Krievijas pozīcijas pasaulē,Ķīnas,Indijas,Brazīlijas attīstības kontekstā ir visai nenopietnas.Protams,visi atceras,ka tai ir tūkstoši vienību atomieroču,ka tās energonesēji,nafta ,gāze par 31 %apgādā ES.Tomēr kopumā ekonomiskajā pasaules skatījumā Krievija ir sīka vienība ,2 - 3 % visdažādākajos griezumos.Tas ļoti kremt kremlim un nevarot neko diktēt lielajiem,šis kremlis tad arī ar visu savu brutālo spēku dauzās ap pierobežas nelielajām valstīm un dažādi apsūdz šo valstu tautas un to politiķus. Kas attiecas uz Saskaņas centru,tad ,domāju,šie centristi ir jāaudzina.Vispirms lai paši krievi runā ar latviešiem ,jo translatori Urbanoviča un -ču personās mums nav vajadzīgi.Bet otrais,un ārkārtīgi svarīgais ir,Latvijas krieviem un krievvalodīgajiem ir jārunā ar latviešiem par Latviju,bet nevis par Krievijas politiku Latvijā.
urciks
u
Mums pašiem jāsaprot, ka mums ir jādarbojas Latvijas interesēs un jaatbalsta sādi politikji, jo gan Rietumiem, gan Austrumiem interesē tikai un vienīgi vinju pašu intereses. To uzskatāmi nodemonstrēja Francija ar Mistral karakuģiem, Vācija ar gāzes vadu, Zviedri ar savām bankām un klusu gāzes vada būvniecības atbalstu, kaut gan bija iespēja kopā ar Baltiju un Poliju protestēt. Laiks mosties Latvijas iedzīvotājiem un saprast ka mūs neviens papildus nestutēs...stutēs tikai tik, cik mēs viņus piespiedīsim mūs stutēt...
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Dievs dod saprātu VIENOTĪBAS cilvekiem un neņemt SC sadarbībā nekādā veidā! Tas nav nepieciešams! Latvija ir latviešu valsts, ar tadu mērķi tā tika dibināta 1918. gadā, lai aizstavētu latviešu intereses. Citām tautam Latvijā ir jāpiemērojas! Un tas ir ultimatīvi!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
OKUPĀCIJA BIJA! Krievi Rīgā ir tikai migranti un migrantu pēcteči, kas sabraukuši šeit Okupācijas rezultātā, kad 1940. gadā iznīcināja Latvijas Valsti un latviešu tiesības noteikt pašiem savu likteni! ATCERIETIES - iebraucēji no krievijas, ukrainas, baltkrievijas - JŪS ESAT ŠETI NELEĢITĪMI, jo latvieši nepieņēma lēmumu atļaut Jums iebraukt mūsu zemē, to izdarīja Maskava! Visas pretenzijas var izvirzīt Maskavai! Mēs, latvieši, Jūs migrantus nekad nepieņemsim! Nekad!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Krievijai nekad arī šeit nekas neizdosies, jo šeit nav Ukraina, un šeit nekad nebūs Ukrainas bardaka un draudzīguma attiecībā pret Krieviju. Aiz tā iemesla jau vien, ka atšķirībā no Ukrainas šeit Latvijā cilvēki ar eiropeisku domāšanu, cilveki kuriem padomiskais mantojums ir svešs, nepieņemams un kuri to izmeta mēslainē jebkādā veidā jau 1988/89 gadā. Padomju dzīvesstils bija tikai fasāde, sirdī un prātā tas nevienam latvietim nebija pieņemams. Otrkārt ukraiņi ir slāvi, Baltieši nav slāvi, viņiem slāvu mentalitāte ir absolūti sveša! Ja krievi to nesaprot - mentalitātes faktoru, cik nozīmigs un svarīgs tas ir, tad atvainojiet viņi ir pilnīgi .... Šīs vēlēšanas parāda to, ka latviešiem svarīgāk par jebkādām "kotletēm, desām un konfektēm" no Ļ' urbanoviča puses ir princips turēt krievus no varas nost, tamdēļ NEKAD latviesi nebalsos par SC, lai kādas pasakas viņi nestāstītu un nesolītu! Personiski pasaku PALDIES latviešiem par lielisko vēlēšanu iznākumu - 4 gadi latvieši valdīs pār savu zemi LATVIJU, turot krievus no varas pa gabalu, neļaujiet Krievijai ietekmēt mūsu zemi. Katrs gads paņem aizsaulē kādu slāvu kura prats ir saindēts ar pagātnes uzskatiem un mantojumu. Un tas ir ļoti labi! Viņu skaits plok ar katru gadu -Ždanokas elektorāts! Gados jaunie slāvi ir OK, viņi nav dzīvojuši padomju laikmetā, viņiem visi tie mēsli ir sveši un neizprotami, bet šīs vecākās paaudzes slāvi kas ir dzīvojuši padomju Latvijā, ir jātur no varas pa gabalu. Tamdēļ nekādu pilsonību viņiem dot nevar! Tas BIJA PAREIZS LĒMUMS TOREIZ - NEDOT PILSONĪBU, jo citādi mēs būtu tādā pat bedrē kā ukraina, nebūtu nekāda eiropa pie mums.Vēl vajadzīgi 15 -20 gadi kamēr situācija valstī būs pilnīgi nostabilizējusies šajā jautajumā! Tamdēļ latviešiem IR ĻOTI SVARĪGI kooperēties vēlēšanās arī turpmāk atdodot savu balsi par masīviem latviesu politiskajiem blokiem Vienotība, ZZS. Tas ir svarīgi!
Dido
D
Bla, bla, bla. Vinnēt var tikai tad, ja partijai ir skaidra iekšpolitika - latviska Latvija multikulturālā vidē. Ja Latviju sāks ārdīt no iekšpuses, tad nebūs ne Latvijas, ne latviešu, ne vispār kas. Jā, lēmumi būs grūti, bet ja kurss būs pareizs, tad iedzīvotāji to sapratīs. krievi, kas nīst visu latvisko, varbūt nesapratīs, bet vai mēs te esam šajā valstī, lai iztaptu gražigajiem krieviem, vai lai stiprinātu paši savas pozīcijas. Tie, kas nodarbojas ar visādām kalkulācijām un algebru, tie zaudēs. Stingrībai ir jānāk no iekšpuses un to var glābt tikai skaidra un nepārprotama iekspolitika. Nav nekas briesmīgs, ja Latvijā būs tikai viena oficiālā valoda un dominējoša latviešu kultūra. Cik šausmīgi radikāls uzstādījums. NAcionālistiskie latvieši, fašisti, kas grib dzīvot latviskā sabiedrībā. Drīz jau arī būt par latvieti būs kauns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas