Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politologs: Nākamo Saeimas vēlēšanu galvenā tēma būs cīņa pret valsts nozagšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu>>ff
s
Uz parādiem dzīvot ir jāmāk, un Kalvīc pieprata. Taču parādi kādam ir jāatdod, un te nu visi zaļdzīvotāji varu nometa zemē. Gribi vai negribi, bet jostiņš būs jāsavelk. Protams, vēl var iet Baltkrievijas ceļu. Kādu brīdi. Līdz strupceļam, vai valsts bankrotam.
gagarins jurka
g
Jā, daži ir "nozaguši" valsti. Par to tiek daudz rakstīts un runāts, bet darīts netiek nekas, un zagļi jautri tērē nozagto valsti. Bet daudz lielāku skaitu mierīgo iedzīvotāju valsts pati ir apzagusi. To zina visi, bet runā un raksta par to mazāk nekā par valsts apzadzējiem, piemēram, t.s. oligarhiem. Valsts ir apzagusi, piemēram svētīgo un cēlo darbu darošos skolotājus, kuri lielākoties savu darbu uztver kā misiju, par kuru saņem nabagu grašus pretstatā cilvēka cienīgam atalgojumam, ko pedagogi ir tiešām pelnījuši, jo viņi ir tie, kas veido valsts nākotni.
ekharts
e
Nākamajās vēlēšanās cīņa būs par to,kurš dalīs Latvijas biznesus ostās ,lielajos valsts uzņēmumos u.c.Tas viss tiks piesegts ar lozungiem par tiesiskumu.
Ome
O
Manuprāt valsti izlaupījaGodmanis,kurš Pareksā iegrūda miljardu,tad šķēle ,Lembergs, Šlesers K alvītis, Naglis un vēl... Kāpēc tagad vainu uz'veļ Vienotībai?Vienotībai bija jāpieņem daudz nepopulāri lēmumi.Protams,var arī uzdot jautājumus-kāpēc nav pieņemts progresīvais nodoklis u .t.t.Bet izsaimniekotāji ir augstāk minētie kungi.
ohoooooooo
o
saeimu neatlaidīs, viss sakartots, 06.06.2011 16:19 Urrāāāāāāāāāāāāāa,Saeima vairs nav jāatlaiž,jo lāčuks atkal bučojas ar galveno oli garhu!
Andrītis
A
Tēma jau tā būs, tikai 80% vēlētāju balsos par situāciju savos maciņos un tur "vienotībai" nekas nespīd..
rus
r
Kruta, zaglis kliedz- ķeriet zagli.
ff
f
Neko Dombrovskis reāli nav paveicis, joprojām dzīvojam krīzē. Un kāpēc lai es par viņa darbu būtu pricīgs. Jā Kalvītis bija atstājis pārpalikumus.
KLM-ff
K
Novirza uzmanību no neveiksmīga Dombrovska valdības darba ............................................................................. Jums taisnība, bet ar to viņam vēl nepietiek - neviena vārda par biedra Kalvīša valdības veiksmīgo darbu ! Gan trekni gadi bijā, gan Dombrovskim pūrā atstāti 7,5 miljardi, ar tādām pūlēm Kalvīša sarūpēti tautai....
Makiavelli-nazis
M
Arii VL ir bijusi klaat, jo ir paarstaaveeta parlamentaa. Un veel. Ja juus tiksiet valdiibaa, tur nepietiks ar iniciatiivaam "mees par valodu". Arii valoda ir svariiga, bet tikpat svariigi ir iziet no kriizes un paarvareet lielaas vaideesanas sindromu. Taatad gatavojieties smagam, nepateiciigam darbam bez aatriem rezultaatiem. Gatavojieties, ka juus apmelos, nolaadees, pieprasiis atlaist utt.
nazis
n
Nolaad jau tagad, SC apmelo neapguris visus shos 7 meeneshus, veel vakar TV3 Urbaans kautko muldeeja. Par vinju speejam jebkuraa jomaa es neshaubos. Tur ir pietiekoshi pieredzeejushi cilveeki un nav nosleepums, ka VL! atbalsta ljoti daudz savu jomu profesionaalji, kas gan negrib liist politiskajaa zanjkjii. Par nepagurstoshu darbu, bez aatriem rezultaatiem arii nebaidos - VL! kaa organizaacija ciiniijaas ar lielajiem naudas maisiem, peerakmo presi, kas shos saukaaja par radikaaljiem un visaadi citaadi apmeloja, desmit garus gadus, liidz aizciiniijaas liidz Saeimai. Turklaat tiekot Saeimaa uzreiz staajaas pie Latvijas valsts atjaunoshanas un nacionaalaas pashapzinjas celshanas, ko oligarhi bij sagraavushi. Viss buus shtokos, par to esmu droshs, jo naak jaunaa paaudze, ko nav samaitaajis komunisms un stulbais homo sovjetikus sindroms.
  • 1
  • 1
Makiavelli-ff
M
konkreeti peec kaadiem raadiitaajiem sis darbs ir veerettjams kaa neveiksmiigs, biedri? tikai peec viena - Latvijaa kriize nepaargaaja sociaalaa katastrofaa, kas ljautu populistiem vai sarkanajiem panjemt varu.
postitajs lacis -zaglis nr 1
p
Tik tuksa un izlaupīta Latvija kļuva tikai pedējo 3 gadu laikā,kad pa manuzemi slaja lāča komanda
smiekli
s
vai nevajadzētu cīnīties par valsts atdošanu. kurš pirmais?
Mg
M
Ha, ha, Vienotība jau gribētu, lai galvenā tēma ir cīņa pret oligarhiem, bet ne jau viņi vienīgie kandidēs vēlēšanās un tad jau runās par profesionālismu, drosmi pieņemt lēmumus un veikt reformas, spēju aktīvi ietekmēt ekonomikas attīstību, u.c.
iz tautas
i
Par oligarhiem, tautai daudz svarīgāk ir reālās ekonomiskās situācijas uzlabošana, nejēdzīgi lielo nodokļu nastas samazināšana, kura ir uzkrauta uz tautas pleciem, jo ir reāli jāizdzīvo pašlaik!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas