Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politologs: Nebūtu lielāka murga par Zatleru kā premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karlis
K
Kurš ir tas dumjais politelogs?
ups
u
latvijas nelaime ir puzes runči- politologi un kempmayer polittehnologi- liepnieki.
oioioi !!! - ka tik ne taa
o
kaads taads murgs !?! - kaut pašu zatleršu var biidiit droši - ne tik glumi, kaa valzha 2 iesaakumaa fleitees, bet pa lielam, taa teikt, nekas jau nemainiisies - vissi suunabraalji ( un maasas ) dienee par praporshchikiem vienaa - NAHALJAVSHCHIKU STIPENDEETAAJU - pulkaa, un nekaadi ekstra feisagjiimji neko tur neiztaisa - - DISCIPLINA ir atsleegas vaards, un disciplinas uztureetaaji ir paretijbandochku-kruzhochku formeetaaji un pie siles pieseedinaataaji - - kaut spaidermenu tur muļķupulki dabuutu iekshā - ja tas spaidermen par pidermenu pirmajās 30 minuutees labpraatiigi nepaliktu, izlidotu no taa roba kā korķis :P
100 balles
1
..........................................
BRIDŽA
B
Te jau uzradušies lielie kritizētāji, nevajag, tauta arī kaut ko saprot. Ja kāds cenšas kau ko mainīt, tad uzrodās lielie kritizētāji, taisni kauns lasīt šos komentārus.
Ivars Graudums
I
Domaaju, ka politologs nav nekaads arods, bet gan izdomaats, pilniigi lieks titulis. Veca pensionaare, kas mazdaarzinjaa audzee kartupeljus ir veertiigaaka par "politologu".
Sarma K
S
Piekrītu Dacei - Labākais premjers Latvijā Dombrovskis! Godīgs, gudrs un inteliģets cilvēks! Varbūt gribētos lielāku stingrību, bet neviens jau nav ideāls cilvēks. Bet viņš nav histērisks (kā daudzi pilitiķi), diezgan nesatricināns, lai kā viņu izaicinātu LNT komentētāji. Par to es viņu ļoti, ļoti cienu. Citu premjeru nevajag!
Jezups
J
Nu, nu... šie "izcilie" eksperti. Mums vi'mni saradušies kā sēnes pēc lietus. Tikai nekad neko labu nav pateikuši. Kēŗc kā tādas vārnas, visu nokritizē. Un ievērojiet - kritizē ļoti tendenciozi. Tātad nopirkti! Kā piemēram slavenais "eksperts" A. Freimanis. Vai tad neviens nezina, ar ko viņš kopā kārtis spēlē? Ar valsts prihvatizatoriem un kampējiem, ar tiem, kas viegli miljonos iedzīvojušies izmantojot dienesta stāvokli. Bet TV tāds "eksperts" ka tikai turies! Smieklīgi!
lielaisjaanis
l
Var izraadiities ka so saemu un valdiibu mees ilgi ar labu piemineesim. ZRP buus iespeejas sataisiit kaartiigas ziepes un un noteikti to izmantos. Jau peec gada Zatlers buus niistamaaks par oligarhiem. Sis tiesaam vareetu buut Lemberga projekts lai tautai dotu maaciibu.
lielaisjaanis
l
Labs murgs bija Emsis. Vaj Zatlers paarspees?
Oskars
O
Bet par premjeru būšot URBANOVIČS ar KREMĻA nāves desanta CILPU ......!!!!!
apmainīties ar ķīlniekiem
a
Pēc 11.Saeimas vēlēšanām Bērziņam pateiks - gribi būt ministru prezidents, šis saimnieciski būdams orientēts piekritīs un atdos atpakaļ oļigarhu prettautiski piešķirto kroni.
J
Pavēli NR2 var izmest miskastē un nekas nemainīsies. Bet prognozējamie vēlēšanu rezultāti, ka uzvarēs SC un kopā ar ZZS veidos nākošo valdību. Interesanti, vai Lembergs būs nākošais premjers? Bet ZRP sēdēs opozīcijā, neatkarīgi no mandātu skaita. Tāda ir šodienas prognoze.
papa
p
arī ļoti ļoti nepatīkamais Liepnieks šodien pa SWH radio tā ņurdēja tā ņurdēja pret Zatleru. Laikam jau oligarhiem dikti bail no Zatlera. Un tās bailes ir pamatotas, jo sāksies citāda politika.
juris
j
Jā,pēdējā laikā atklājies,cik VISI mūsu politologi bija un ir pērkami.Normalam vidusmēra latvietim kauns par viņiem.Nu ,Stendzenieku var vēl saprast,bet Jūs,izglītotie pilsoņi.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas