Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Politologs pieļauj ZRP popularitātes strauju kritumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
archivārs
a
Vai tad tā nav tauta,kas palīdzēja vēlēšanās uzvarēt SC? Vai tad tā nav tauta,kas ilgojas pēc pagājušiem kolhozu laikiem? Vai tad tā nav tauta,kas aptaujās negrib būt Eiropā? Kad Zatlers spiests rēķināties ar tautas gribu,viņš izrādās nodevējs. Prātiņ,nāc mājās!
Marga
M
Domāju ka rezultāti būs SC 18%, ZRP knap 7% V25, VL 25%un kādai citai 25%
brr
b
Nākamajās vēlēšanās būs tādi rezultāti: SC ~ 25 -30 %, ZRP - zem 5%, V ap 15-20 %, VL ~ 30-35%
tautietis
t
ar šo Zaglers ir nozadzis Latviju un atdevis krieviem!!!
Человек
Ч
Vēl viens latentais nacists. Cik jums viņu ir daudz.
Ezis
E
Cilvēciņ! Saprotu Tu par dumu ,vai par vecu ,lai 70 valodu iemācītos ,bet neko nevar darīt,cik smadzeņu dievs devis tik ir! Kangaru te ir daudz ,jautājums cik kurš maksā,dakteris jau ir pats par sevi pērkama būtne ,nu kā bļedj ( lai Tu saprastu) cita lēta ,cita dārga,šitais mēsls nav ļoti dārgs ,viņš domā ka kaut ko izdarīs un būs zirgā,nebūs būs d....( lai Tu ar savu IQ saprastu v žope buģet).
  • 0
  • 1
dalamalai
d
Zatlers stabili uztveris vismaz 55% Latvijas iedzivotaaju velmi. Ar to jaasamierinas un gudri jaadzivo taalaak. Pietie pa tuksho runaat un gudri prognozet. Kur tie politologi ir pirms patiesi lieliem s....m.
lux
l
korumpēto ierēdņu nolikšana pie malas. Jūs domājāt tos, ko Ušakovs salicis uzņēmumu valdēs. Interesanti, kā tad Maskavas rokaspuši vairos darbavietu skaitu. Turklāt viņus tas nemaz neinteresē, jo viens viņu elektorāta slānis ir tieši tie, kuri parazitē uz nodokļu maksātāju rēķina un strādāt nemaz negrib. Nevar saprast - naivums vai, aprobežotība.korumpēto ierēdņu nolikšana pie malas. Katram savi novadi, acīmredzot. Novados, ar kuriem man iznāk daīšana noskaōjums pavisam cits. Tā kā nevajag pārspīlēt.
nekā nebija
n
Aprunājoties ar tautu dažādos novados, pats optimālākais ir ZRP+Vienotība+SC. Vienreiz jāsāk domāt par LV, darba vietu izveidi valsts līmenī, lai cilvēki neizbrauc, korumpēto ierēdņu nolikšana pie malas.
Es
E
Skaidrs ,ka ja rubiks ar putina faniem ir valdībā ,te vairs nav ko gaidīt ,ja negribi ,kā 40 gadā uz Sibīriju tad labāk laikus prom no šis muļķu valsts.Interesanti ar ko Tu esi runājis?? Kam no Latvijas iedzīvotājiem ir tuva krievijas partija un politika?? Kam gribas vēl dzīvot uz saulaino tāli?? Kādu tur LV par LPSR ,kur rubiks bija pirmais sekretārs un citi arī labos amatos. Ja gribējās sanaidot tautības,tad izdevās par 100.
  • 0
  • 0
logonārs
l
Ko tad šamie domāja , kad vēlēja? Uz kādu valsti īsti norāda tā čuska/bulta, uzliekot logo uz \\\\\\\\\ LAtvijas kartes?
plus V.Tella čuska
p
Tak ne jau Šveici!
  • 2
  • 0
who cares
w
var jau gadīties, ka šamējam ir taisnība, bet mūžīgā raustīšanās par popularitāti, izvairoties no lēmumu pieņemšanas, būtībā bremzē valsts attīstību.
lux
l
Cienījamais politologs gan aizmirst, ka parasti koalīcijas veido partijas ar līdzīgiem uzskatiem un programmām, nevis tāpēc, lai apmierinātu kreivijas interesū paudēju uzpirktu pabalstu subkultūras veicinātāju, pa cietumiem savāktu vēlētaju nedefinējamu "gRIBU". Ja nu vienīgi krievu valodu par otro valodu.
Ivan
I
Tik un tā līdz nākamajam balagānam auni aizmirsīs.Būs jauni bubuļi no kā baidīties.Čurās bikšelēs apjūsmojot jaunus elkus.
zb
z
nesaprotu, ko te visi cepās. paši tak to zapleru iebalsoja.
Janka
J
es nebalsoju par Zagleru,es balsoju oar VL!
  • 6
  • 2
Sbc
S
Manuprāt, ja paņems SC - tad jebkurš balsojums beigsies ar to, ka V un ZRP balsos tā, bet SC - tieši pretēji. Neparko nevarēs vienoties. Un gadi būs tik izšķērdēti.
Tankš
T
Tie politologi arī jokaini: vieni saka, ka būs grūti ieskaidrot kādam, kāpēc SC netiek ņemta valdībā. Otri - ja ņems, strauji kritīs popularitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas