Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Politologs: pozitīvi, ka Rīgas mērs ir krievs Nils Ušakovs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cilvēks
C
Stulbeņi!!! Kur mūs ir ieveduši latviešu partijas? Pusi latviešu izdzinuši pasaulē, padarot par vergiem! Pārējie tepat mirst badā! Nabadzīgā tauta ziedo"paēdušai Latvijai! Mums ir tiesa korumpēta! To pierāda Maizīša vēlēšana! Visa Jūrmala nosēta ar villām. Pēc zupas rindā stāv normāli cilvēki, kuriem agrāk bija darbs. Man pie kājas, kādas tautības valdība, tikai vēlos normāli dzīvot. Man krievi neko nav nodarījuši! Man vienalga kādas tautības, ka tikai cilvēks ir cilvēcīgs, ne tā kā mūsu oligarhi-maitas putni. Kāpēc poļi dzīvo labāk, kā latvieši? Tāpēc, ka viņiem nav tādu "kampēju un buldozeru'. Es balsošu par Šaskaņu'un mani paziņas un draugi arī! Gan mēs būsim daudz!!!
Ķenča lūgšana
Ķ
kā nu latvietis latvieti nenoskaudīs, kukuli svešajam iedos, lai uz sava kaimiņa rēķina iedzīvotos.
Vilis
V
Krievs var būt tikai tad labs Latvijas pilsonis, ja viņa krieviskums nelien uz āru. Ja viņš domā un runā kā tipisks krievs, tad latvietim tas nav pieņemami - lai brauc uz Krieviju un dara ko grib, bet ne šeit Latvijā. Arī Rietumeiropā tagad stingrāk raugas uz to, lai cittautišu imigranti patiesi integrējas savas mītnes zemes valodā un kultūrā. Nekādas turku skolas Vācijā nav, kaut gan tur dzīvo 3 miljoni turku.
lauķe
l
Pozitīvais Ušakova ievēlēšanā ir tikai tas, ka beidzot ir skaidri redzams , cik tālu parkrievojušies ir Rīgas lumpenlatvieši un ar ko ir jārēķinās Saeimas vēlēšanās, ja tautieši nenāks pie prāta! Mūsu pagastā gan diez vai jebkad kāds krievmēlīgais tiks pielaists" pie ruļļiem"!
kāds
k
iepriekš tas bija manas pārdomas par Ušakovu un krieviem, tacu lai nu kā, bet Latvijā teikšanai ir jābūt latviešiem! Āmen!
bitenieks
b
kad Maskavas mērs būs kalmiks, kura tautu izsūtija no dzimtās zemes, tad arī piekritīšu veidajam politologam. Atradies kārtējais kārklu stabulīšu drāzējs.
kāds
k
Tomēr būsim godīgi, ka SC ir daudz augstāka kvalitāte nekā Pliners un co! Evolūcija prasa laiku! Pēc 20 gadiem krievi būs vēl citādāki, tomēr nevajag iedomāties, ka viņi nepaliks krievi!
jautajums
j
No otras puses, varbūt tas ir labi, ka ir tāds tipāžs kā Ušakovs. Ja būtu inteliģentais, uzmanīgais Dolgopolovs, ko latviēsu kudzes joprojām labi ieredz, SC īstā daba paliktu slēpta. Tagad visi zin, ka ir tāds Ušakovs, kas ir Maskavas marionete un viss ir skaidrs.
jautājums
j
Man personīgi pilnīgi vienalga vai Ušakovs ir krievs vai japānis. Nacionālais fokuss man ir pilnīgi veselā saprāta robežās. Mani traucē Ušakova okupanta mentalitāte un šovinistiskie, impēriskie izgājieni.
kāds
k
"kāds"saka,ka krievs ir krievs,bet vai latvietis nevar būt latvietis? tā es neteicu gan! Es sacīju, ka krievs nekad nebūs latvietis un latvietis nekad nebūs krievs! Es sacīju, ka Ušakovs kā kriev tautības ir sakarīgs un normāls salīdzinot ar tādiem unikumiem kā Kabanovs vai nacbols Osipovs piemēram... Bet tas nenozīmē, ka esmu kaut kā sācis mīlēt krievus, vienkārši spēju saskatīt kaut ko pozitīvu uz ko varētu tiekties paši krievi savā domāšana un uzvedībā. Tikai pēdējais stulbenis var domāt, ka krievs asimilizēsies un kļūs par bāleliņu un dejos tautasdejas. krievs ir krievs! Latvietis ir Latvietis. Mentalitātes mums ri kā diena pret nakti. Ja latvieši ir ļoti izteikti rietumu eiropeiskās mentalitātē, tad krievs ir un paliek krievs! Es vienkārši neredzu pašlaik krievu kopienai nekādu "tēlu" vai "ideālu" uz ko tiekties... iespējams ka Ušakovs tads ir, un krieviem beidzot ir kāds kas lielākajam vairumam patīk. Diezin vai lielākajai daļai krievu būtu jālīdzinās kaut kādiem tur Plineriem, Osipoviem, Lindermaņiem un Ždanokām, proti, personām, kuras "aizstāv" krievvalodīgo intereses (kas ir krievvalodīgie vispār????) un par kuru tautību "krievs" nāk smaids. Sāksim ar to ka krievu kopienas intereses vispār nepārstāv paši krievi, bet kaut kādi mistiski "krievvalodīgie" - cilvēki bez tautības. Un iespējams, ka ja tā nebūtu, tad varbūt nebūtu šī kasīšanās sabiedrībā - krievs un latvietis. Bez jebkādiem aizspriedumiem padomājiet labi - kas ir ļaunuma sakne! Vai tiešām krievs, kurš runā krievu vārdā, vai kaut kadi mistiski "krievvalodīgie".
WC
W
A ko gan darīt , ja pie varas gribās, gribās par prezidenti, bet letiņi savā zemē jau ir mazākumā?
Politologam
P
Buutu nu tu savu paaksti aiztaisiijis ciet! Ko tas tavs Riigas meers ir izdariijis, ka izpelniijies taadu pagodinaajumu? Tu esi pieliideejs un lai arii tev pasee Latviets, tu sirdii esi kangars...
Ducal
D
Elertes biedriba (citos avotos - Meirovica) saks lielit krivus??? Nu neko citu no ex-komunistines miljonares Sarmites ari negaidiju. Prieks ka Kristovskis ari sacis milet krievus, vinsh no ritiem RD ies taga sabuchot krievu fashistu Ushakovu? Vienotiba - kangari!
Opapus
O
Vispār zini, bet eksistē tāds termins kā "sarkasms", acīgais draugs!
knariņš
k
Ir jau vēl latvieši šai bēdu ielejā - Marmreds,V,opapus,lops,lux,La,AndrisR.'"kāds"saka,ka krievs ir krievs,bet vai latvietis nevar būt latvietis? "La"par to Merkeli un turkiem bija loģiski. Piekrītu arī AndrimR ,ka nu jau nav liela starpība starp SC un Vienotību vismaz nacionālos jautājumos.Latvietis tiek kaunināts par to,ka viņš grib būt latvietis.Sprūds ir Ēlertes sorosītu komandā,kura arī ir par kosmopolītismu valstī,Latviju kā nac.valsts iznīcināšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas