Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politologs: PS ir koleģiālas politiskās pieredzes trūkums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
putnubiedēklis
p
Nāk zemeņu laiks, meklēju politologu ar vecu žaketi putnu atbaidīšanai.
Ieva
I
Mēs esam maza valsts , mums ir maza tauta --MUMS JĀTURĀS KOPĀ !!! IZBEIDZIET TO KAŠĶI SAVĀ STARPĀ --MUMS APNICIS ----GRIBAM DZĪVOT SAVĀ ZEMĒ, SAVĀ VALSTĪ . PAR LATVISKU LATVIJU AR LATVIEŠIEM UN CITĀM TAUTĪBĀM !!
Vienotības triumfs
V
Birojs izskatījās rudā krāsā kaut arī krāsots s'.daini zaļš.Ja tas ir partijas birojs,tad jau vajadzēja būt pilnam ar partijas biedriem,bet šie uztaisījuši Strausa-Kāna variantu: izklaidējas bosi pieaicinot presi.! Kauns āboltiņai,Zaķim un pārējiem ""caurspīdīgajiem"".
viedoklis
v
JL biedrs 13:28 Mūsu ierindas biedri neatbalsta JL politiku, tad jau drīzāk PS, tik žēl, ka Ģirts viņiem tāds vienīgais līderis, jo ir diezgan sevi atļāvies panīcināt. Šis birojs ir mēģinājums izprovocēt PS uz kašķi, lai būtu par ko viņus izslēgt no Vienotības. Pēc tam atkal lai varētu SC paņemt valdībā. Tas viss jau sen izdomāts. Jau sāk sāpēt, ka esam nepareizajā pusē. Bet mūsu partijā ir sistēma, kas neļauj demokrātiskā ceļā nomainīt vadību. +++ Šķiet, ka JL spice ar J.un Ā.priekšgalā ir izdomājuši tālredzīgāku plānu. Proti, kad V.Z. neievēlēs, viņi kopā ar ZZS veidos valdību. Bez PS. Šie Jūsu vadoņi jau sen provocē Kristovski un plāno atbrīvoties no PS, jo kā dadzis acīs ir PS intelektuālais pārsvars.
K-K
K
... Ludzu define 'kolegiala politika' , paturot prata notikuma kontekstu - nelikumigu vai neskaidru finansesanas iespejamibu ... !!!! Ari, vienpuseju un PS nepazinotu darbibu !!! ... Jo atrak Girts apzinasies ar ko vins sadarbojas, jo tuvak naks laiks apvienoties ISTENAJA Nacionala Fronte ar VL/TB/LNNK
tā neko
t
foršs komentārs, man patīk
Nieva
N
Pastulbs "skaidrojums". Patiesībā PS ir malači, bet Vienotībai FUI!
He he....
H
Ņemot vērā, ka mēs vēl neesam norēķinājušies par priekšvēlēšanu kampaņu, tas ir izšķērdīgi. Ir šīs idejas virzītāji, kas pasaka, ka uzņemas par to visu atbildību. Mēs, Pilsoniskā savienība, nevaram piedalīties projektā, kurš ir neskaidrs, mēs pateicām, ka mums naudas nav, kamēr neesam norēķinājušies par priekšvēlēšanu kampaņu....," Pietiek skaidroja Kristovskis." __________________________ Nu gan atraduši par ko cepties.... he he... lieta pavisam vienkārša- Rižā ar jaunpupu kritosskim ir uzkāruši jenotu vēlēšanu parādus, bet JL jenoti kopā ar SCP šiko ar biroju un neliekas ne zinis par jenotu parādiem.... hi hi.... Rižene ir smalki uzmetusi kristoskuu.... ha ha....
letiņš
l
Noriebies ka politiķi nevēlas neko mainīt savā izšķērdīgā uzvedībā, vismaz šis ir gadījums, kad kāds iebāž degunu sūdos tiem, kas paši neprotas. Dombrovskim vien procentu nemaksāšana gadiem, tādiem kampariem naktsskapītī 27 tūkstoši mētājas, kurus it kā pašam dāvina, nav brīnums ka JL:mazliet aizrijies un nedomā par to, kas viņi ir patiesi.
Ģirtvaldiņš
Ģ
Ģirtvaldiņu par Prezidentu! Var būt gan ikviens ministrs, gan kosmonauts, gan Prezidents!
nunu -
n
' ... uzskatot, ka Vienotības jaunā biroja atklāšana Vecrīgā, viesnīcas Hotel de Rome telpās ir nelietderīga izšķērdība un nav skaidrs, par kādu naudu tiks finansēta tā uzturēšana ... " Nebija pareizāk teikt, ... : - " Uzskatot, ka nupat nu moments tuvojas tāds, ka katram sava pēcpuse jāglābj .... " - būtu ar reputacijām viss čikiniekos, nekādas pozas uz publiku jādemonstrē un pašiem vēl jākomentē nebūtu :P
Henrihs
H
Būtu jau labi, ja Kristovskis un Viņķeļu klans, tāpat Kalniete arī citas lietās būtu tikpat caurspīdīgi. Bet kad lietas skar pašus, tad izrīcības ir vēl nebaudāmākas. Ne jau šikajā birojā tā vaina. Neattaisnoju JL izvēli un Āboltiņas ambīcijas. Taču Ģirtiņam vienkārši skauž un zēns sajutis, ja nevarēs nodrošināt Vienotībā PS kvotas un veto tiesības. Viņš pamazām sāk saprast, ka atbilstoši savam intelektam, drīz paliks par Vienotības ierindas biedru un nekāda izaugsme ministru vai prezidentu amatos bez kvotām vairs nespīdēs. GVK arf šo naivo aizvainotā zēniņa gājienu vienkārši neveiksmīgi cenšās " iečurāt" PS teritoriju.
?
?
A kas tas rajevskis par politologu, vai ta runa par pozām vai ta runa par būtību?
pietiek melot
p
"Kristovskis Pietiek portālā uzsver, ka runa nav par konfliktu vai par "apvainošanos", - runa esot par skaidrību un caurspīdību finanšu lietās, ko Vienotības sastāvā aizstāv Pilsoniskā savienība. "Lietas būtība ir tā, ka biroja koncepts nav saskaņots ar Pilsonisko savienību, nav zināms, cik maksā birojs un kas to finansē. Jau no pirmās dienas, kad parādījās šī ideja, es esmu tos uzdevis, bet pasākuma organizatori neuzskata par vajadzīgu atbildēt. Pilsoniskās savienības valde vispār nav par to informēta. Es uzskatu, ka tā ir muļķīga ideja šajā brīdī un ir neveiksmīgi izvēlēta vieta – es nezinu, kāpēc partijai viesnīcā ir jātaisa birojs. Ņemot vērā, ka mēs vēl neesam norēķinājušies par priekšvēlēšanu kampaņu, tas ir izšķērdīgi. Ir šīs idejas virzītāji, kas pasaka, ka uzņemas par to visu atbildību. Mēs, Pilsoniskā savienība, nevaram piedalīties projektā, kurš ir neskaidrs, mēs pateicām, ka mums naudas nav, kamēr neesam norēķinājušies par priekšvēlēšanu kampaņu. Tā kā neatkarīgi no mūsu iebildumiem biroja ideja tomēr ir virzīta, mēs nevaram iet uz tā atklāšanu, atrādīties un smaidīt. Tas parāda to, ka Pilsoniskā savienība finanšu lietās pārstāv skaidrību un atklātību. Mēs nevaram iet uz tādu biroju, ja mums tam nav naudas un kāds ir tik spējīgs, ka viņam tā ir," Pietiek skaidroja Kristovskis."
PS biedrs
P
Skatos, ka daži PS biedri norīkoti nogludināt pašu sastrādātos nejaukumus... Atkal Kristovskis piesolīja, ka izslēgšot, ja nerakstīs komentārus???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas