Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Politologs: Repše ir zaudējis savu sākotnējo harismu; būs grūti ap sevi pulcēt cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ii
i
DIEVIN SARGI MUSUS NO TADIEM KA SIS ,UN LIDZIGIEM.
Kaktuss
K
PLL , ZZS atraugas un daži Vienotības kloni ļoti satraukušies par Repšes atgriešanos politikā.Priecājos par šadu izvēli,jo viņam vienīgam no atjaunotās Latvijas politiķiem piemīt harisma - spēja aizraut sabierību,spēja sasniegt nosprausto mērķi.Lai izdodas!
ss
s
POLITISKA CUCALA.
!!!
!
Jaunā partija ir PLL klons. Rīkojums Nr.2 no laukuma noslaucīja oligarhus. Vieta palika tukša. Cilvēki, kuri vēl nav pietiekami sazagušies, ir nolēmuši izmantot situāciju. Taču viņi nesprot, ka politiskā situācija Latvijā ir krasi mainījusies. Vēlētājs vairāk nav ne reņģēdājs ne pingvīns ne arī muļķu zemes iemītnieks. Es domāju, ka vēlētājs spēs atšifrēt šīs kompānijas patiesos nodomus. Var pilnīgi piekrist politologiem, ka Repšem tas neizdosies. Taču nedrīkst atslābinieties, cilvēki esiet modri!!!
Ivars Graudums
I
Man par Repshi ir labas domas, jo vinjsh daudzus gadus tureeja latu stabiilu. Dombrovskis varbuut saveda saimnieciibu kaartiibaa, bet vinjam iisti neveicaas ar lielu, veerieniigu projektu attiistiibu, kuri radiitu jaunas darba vietas. Varbuut Repshem tas izdosies? Bet varbuut pietiek ar biedrrbas dibinaashanu, vai vajadziiga jauna partija?
Lauku vecis
L
Ivar, vai tas esi Tu! Kā tu esi pārvērties, tev krūtis sēc tā , kā tur būtu aknas!
  • 0
  • 0
Janis
J
Īpaši ar zagļu bandu apkārt. Harizmatiski vares zagt
hmm
h
Ko viņam nevar noliegt, tas ir tas, ka : 2 repšiki bija 1 santīmu vērti 1993. gadā... - Bet kopumā ņemot, - ja vagonu izvedējes būtu kaut reizi atvainojies savai tautai, par to, ka "BB" laika valdības sastāvdaļa un tagad galvenais "Eiroparlemntārietis", tagad pataisījuši PSRS laika pensionārus par II šķiras cilvēkiem... ? Tiem, pēc neatkarīgās uzskaites, vajadzēja būt par Latvijas Zelta cilvēkiem ! Kas viņi ir pataisīti tagad ? - Muk no slimnīcām, jo nevar samaksāt ar savu "penisiju", par "bezmaksas medicīnu", kas joprojām tā nosaukta !!! Nekas vairs nav bezmaksas ! Un mirušo pensionāru naudu, joprojām komunistiski "nacionalizē", "bezmmaksas medicīnai" un "bezmaksas izglītībai", kas tikai saucas tā, lai nekaunīgi turpinātu komunismu, kur tas valdībai un komercbankām ir izdevīgi, lai rastos jauni nabagi. Jo lūk šie APZAGTIE "nabagi" vairs nevar cīnīties par savām tiesībām! -- jāmaksā par spiestu "pakalpojumu",kura nebūs "nav citas izvēles".... ? Visādi apmaksāti "eksperti", kabatas mēdijos melo, ka "nav citas izvēles". Interesantākais ir tas, ka bez uzspiestajiem obligātajiem starpnieku pakalpojumiem "pensijas krāšanā": 1. - katrs tāds pensionārs PATS sev noteiktu pensionēšanās vecumu, atkarībā no sava personiskā pensijas fonda lieluma (kā Anglijā). Ko pats sakrājis. 2. - neuztrauktos par to, - cik viņa "izdevīgais" pensiju plāns esot nesis mīnusus kādai komercbankai akciju tirgos. 3. - netērētu savus nervus ar banku bankrotiem; 4. - zinātu precīzi, cik kurā brīdī naudas ir viņa personiskajā fondā. 5. - sakrātā nauda vel paliktu RADINIEKIEM, nevis to "nacionalizētu" kā komunisma laikos, ja viņam neizdotos visu iekrāto notērēt pašam.
pa
p
Šlesera augšāmcelšanās partija!
Lauku vecis
L
Es nezinu, bet Latvija partijās un valsts vadītāji ir samagi šizofrēniķi. Ja es laukos esmu šizofrēniķis un RAKSTELIS, bet netaisos vadīt valsti. Slimi!
es par Repši
e
Repšem būtu jāveido sava jaunā partija uzmanīgāk, bet domāju, ka tagad viņam ir laba pieredze. Es gribētu, lai viņš ir politikā, jo viņš skaidri domā.
solītājs perpetum mobile
s
Kur mākslīgais intelekts?- apnika zinātne, ies ar Jaunpupu ieraut acu gaišumam.
akvai
a
Kad tad viņam tā harisma bijusi?
Nu nu nu...
N
Tikai pateicoties Jaunupam, lai kāds viņš nebūtu, Āboltiņa ir tur kur patreiz atrodas. Apbrīnojami, visi ir iznīcināti, viņa vienīgā palikusi dzīva. Taču arī Vienotība viņu ienīst, pacieta tikai dēļ tā, ka viņa bija kopā ar Jaunupu un tas prata sagādāt naudu. Ko nu? Āboltiņa? Kādas tagad ir kārtis? Vēl palicisDombrovskis. Ko izmantot un aiz kura popularitātes slēpties. Tas jau ļaujas, jo izliekas neko neredzam. Jaunups nav balts un pūkains, tāpat tāds nav ne Titavs ne Repše. Taču.... salīdzinājumā ar rudmati... dzīvosim redzēsim. Ja Repše neuzkāps uz tiem pašiem grābekļiem, kas viņu aizslaucīja... lai jau veicas. Tas noteikti būs labāks variants nekā kopā sastutētā Vienotība, kurā visi viens otru ienīst
alla
a
Kas attiecas uz harismu, tad Repšem tās ir vairāk nekā visiem spriedējiem kopā (sagruvušais Lejiņš, lēnīgi prātu zaudējošā Kārkliņa, pusdullā Kažoka, pašbrūvētais Kapustāns - kā krieviski saka: eksperti, bļin!). Mani biedē vienīgi Jaunups (taču ja viņam tā naudas pumpēšana padodas daudzmaz nekrimināli, lai jau būtu...)
Politpesimists
P
Savdabīga demokrātija pie mums. Jau pat rietumu (!) "demokrāti" (Kārkliņa, Lejiņš), par vietējiem nemaz nerunājot, nobijušies Repšes atgriešanos, nespēj novaldīt savus nervus. Runā lietas, kuras viņiem nebūtu jārunā. Bailēs pazuda "demokrātiskie" instinkti? Mums joprojām nav izvēles vēlēšanu dienā. Pat tās partijas, kuras izskatās pieņemamas, savās rindās pieņēmušas balastu. Kārkliņa - klasiskais balasts. Repšes intelekts, pieredze, godīgums, liels atbalsts sabiedrībā, viņam nodrošinās vietu varā. Tā domā daudzi. Atškirībā no Kārkliņas, Lejiņa vai tā saucamajiem politologiem, es nezinu, cik % savāks Repše, bet jūs, lūdzu, netraucējiet mums izvēlēties! Kāda jūsu daļa par Repšes procentiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas