Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politologs: "Vienotībā" notiek diezgan nopietna pielāgošanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hehe!
H
VL, tāpat arī VISA jaunā Saeima ir pilna ar cariņiem un carienēm. Pirmsvēlēšanu eiforijā solīja debesu mannu, kā kaķi auru laikā zaudēja saprašanu - laikam jau uz mūžīgiem laikiem. Pat deputātes I.Čepāne, I.Druviete un J.Kursīte-Pakule! Āboltiņa tādā eiforijā, ka paliek bail par viņas veselību! Tāpat tie intriganti (latvieši), kas sanaido latviešus, lai tik paši izceltos kā mesijas. Pretīgi, ka topošie jaunie/vecie deputāti nevar/nespēj dzīvot bez lieluma mānijas un absolūti nepārvalda kompromisu mākslu. Izglītoti cilvēki, bet ambīcijas kā stulbiem ēzeļiem. Labāk noslīkt, nekā kopā izķepuroties! Veiksmi un izturību Dombrovskim un viņa domubiedriem!
Santa
S
Человек » Санта 19.10.2010 10:02 Дорогая женщина, и Вы делаете грубую ошибку полагая, что Ваши тексты свидетельствуют о процессе мышления. Вы занимаетесь не анализом, а болтовнёй! Šitas laikam bija domāts man? :) Cienītais cilvēk! Sāksim ar to, ka tu varētu beigt tēlot krievu un sākt rakstīt latviski, ir daudz pazīmju, kas liecina, ka esi vienas tautības ar lielāko daļu šī portāla apmeklētāju. Tālāk par to muldēšanu. Nu nenoliedzu, ka muldu, nevis dziļi analizēju, tādēļ jau komentāru sadaļa ir domāta, kā tad tu nosauksi savas gara pērles? Par dziļu analīzi?
Mao
M
"Ja nav argumentu, tad neinteliģenti cilvēki parasti nolaižas līdz - "tu muļķis, pats muļķis" vai vecenes." --------------- Ko nozīmē nav argumenti? Ir publiska "veļas mazgāšana", vienotas pozīcijas trūkums un draudi šķelties. Un tas viss burtiski dažas nedēļas pēc vēlēšanām. Piedevām SC jautājums nav pirmais par ko uzreiz iet vaļā publiskā villošanās. Tas liecina par nesavaldību, nespēju rast kompromisus un tieksmi strebt karstu. Es nesaku, ka otra puse ir labāka, bet šoreiz mēs redzam konkrētas personas, kas to visu nes laukā. Tas ir nenoliedzams fakts un arguments. Un ja viņas uzvedas kā vecenes, tad tā tas arī ir un nevajag pūst miglu acīs. Ja tā ir atbildīgu politiķu uzvedība, tad nevajag brīnīties, ka kāds cits Šķēli un Šleseru tikpat eifēmiski sauc par "veiksmīgiem uzņēmējiem".
Человек
Ч
Человек ,Человек, Человек, Человек, Чело...,Че..., ...
Anna
A
Ļoti interesants fakts par mūsu labējiem politiķiem. Nesen Krievijas – Latvijas attiecību laukā ir ienācis krievu oligarhs Pjtrs Avens. Formāli viņš ir Latvijas – Krievijas biznesa padomes līdzpriekšsēdētājs, bet fatiski Avens ir kļuvis par Krievijas ēnu vēstnieku Latvijā. Patiecoties viņam Krievijas – Latvijas attiecības ir novestas līdz divpusējo attiecību ekonomiskam blokam. Oligarha uzskati tiek labi papildināti ar Prezidenta palīga ārpolitiskajos jautajumos kursu kas ir virzīts uz Krievijas tranzīta kravu palielinājumu Baltijas ostu virzienā. Tieši šādā kontekstā Avens sāka izstradāt savu sadarbības politiku ar LABĒJIEM Latvijas politiķiem un oligarhiem. Un uzlabot viņu attiecības ar Maskavu, pasniedzot viņus kā visperspektīvākos partnerus Krievijas pusei Latvijā. Sava politika viņš orientējas uz labējiem Latvijas politiķiem, kuri ir Krievijas tautiešu tiesību pārkāpumu adepti un neatbalsta krievu kopienes politiķus. Viņam nepatīk kreisie, bet labējie Latvijas politiķi ir gājuši Avenam pie sirds. Tas viss ļoti atgadina 90.gadu Eļcina politiku.
edgars
e
Ja nav argumentu, tad neinteliģenti cilvēki parasti nolaižas līdz - "tu muļķis, pats muļķis" vai vecenes, bābas, sorosīdi utt. Latvijas lielākā bēda ir tā, ka mēs glorificējam personības. V.D. bez domu biedriem ir tikai butaforija. Diemžēl viņam aiz muguras nav spēcīga balsta, jo JL kodols (savulaik, kad bija vēl tur bija viens no pelēkajiem kardināliem,) ir lieliskais piecnieks. Varat minēt, kas tie ir. Tie galvenokārt ir tie, kuri šajā partijā, kas lepojas ar demokrātisku lēmumu pieņemšanu, paši pārkāpj demokrātijas principus un daudzus lēmumus pieņem pa kaktiem. Ierindas biedrīši pat nezin, ko un kā viņi visu izplānojuši.Diemžēl daži shēmošanā, kā dabūt valsts naudu, partijas vajadzībām, šķiet, neatšķiras no TP un šleseristiem, nevar pirms vēlēšanām solīt vienu, bet pēc tām - pilnīgi kaut kocitui. Nevar pirms vēlēšanām apsaukāt Urbanoviču par Kremļa ielikteni, bet pēc vēlēšanām- par vislabāko kaimiņu. ūKas neslimo ar atmiņas tūkumu, varbūt arcerieties iemeslu, kāpēc Titavu padzina no JL? TĀPĒC, KA TITAVS MĒĢINĀJA PUBLISKI PAUST VIEDOKLI, KA JL JĀSARADBOJAS AR SASKAŅAS CENTRU. Kā sauc šādu rīcību?
Mao
M
Te ir vairākas problēmas un vajag mazliet atkāpties no paštaisnuma un principiem. Vispirms cienījamās PS dāmas varētu atcerēties, ka politika tomēr ir kompromisu māksla un partijas/politiskās apvienības spēj darboties daudz labāk vēlētāju labā, ja dara to komandā. Nedrīkst ignorēt faktu, ka galvenā lokomatīve tomēr bija Dombrovskis. Visdrīzākais, ka ja JL startētu vienu paši, tad proporcijas Saeimā būtu savādākas, jo liela daļa vēlētāju vispirms balsotu par Dombrovski, kā JL. Tā ir viena lieta. Otra lieta, ka vēlētāji no Vienotības sagaida patiešām konsolidāciju un spēju būt Vienotiem. Ja domstarpības izlaužas uz āru, tad rodas pamatotas šaubas gan par Vienotību, gan par spēju darboties komandā. Sarunās ar SC tas kārtējo reizi izpaudās ļoti spilgti - Dombrovskis taktiski izspēlēja sarunas ar SC, bet minētās dāmas par ātru un nevietā izleca ar saviem paziņojumiem. Piedevām tie bija ļoti manipulatīvi un neprecīzi. Nav taisnība, ka vēlētājs balsoja par viņām, lai "krievi" netiktu pie valdīšanas. Vēlētāji balsoja, lai SC & LPP neiegūtu varas kontrolpaketi pilnībā. Balsojums nebija pret krieviem kā tādiem, bet gan par to, lai kontrole paliek latvisko partiju rokās. Tas automātiski neizslēdz sadarbības iespēju kaut vai valdības ietvaros. Tā ir būtiska nianse, ka minētās dāmas izliekas neredzam un nesaprotam. Tāpat ir jautājums par to, ka Dombrovskim ir pienācis laiks uzņemties daudz lielāku līdera lomu. Ir skaidrs, ka nopietns klupšanas akmens ir Āboltiņas, Jaunupa un minēto dāmu savstarpējās attiecības, ambīcijas. Protams, arī Kristovskis vēl pa vidu maisās un visiem ir bailes saprast, ka viņš ir pilnībā tukšs numurs. Arī Ēlertei, patiesībā, ir vāja izpratne par politiku un spēju darboties komandā. Tas izklausās parodoksāli, bet to apliecina gan viņas biogrāfijas, gan nesenās priekšvēlēšanu kļūdas. Ļoti ceru, ka viņi apzināsies savas stiprās un vājās puses un spēs savākties. Bet trīs minētās dāmas ir nonākušas ļoti tuvu tai robežai, kur cienījamas profesores pārvēršas trīs kašķīgās vecenēs. Jācer, ka viņām pietiks drosmes un saprātā nešķērsot šo smalko robežu.
edgars
e
Jā, 10:55 . bābiskā PS negrib saprast, ka Saeimā iekļuvusi tik kuplā skaitā tikai aiz Dombrovska muguras. +++ Nerunā muļķības. T.s. šķēlējas, kam būtībā nav nekas kopējs ar šķeltniecību, ir daudz taisnāka mugura nekā pārējiem. Viņām taču nav ko zaudēt. Viņām ir labs dabs arī ārpus saeimas, viņām nav jātrīc par savu vietu kā citiem no Vienotības spices atkarīgajiem. Viņas pauž viedokli, kuru deklarēja visiem vēlētājiem pirms vēlēšanām. Šķēlēja ir Āboltiņa un &, kas nepilda solījumus.Pirms vēlēšanām Urbanoviču uzskatīja gandrīz vai par nelabo, bet pēc vēlēšanām - par labāko draugu. Āboltiņa jau vēlēšanu naktī daudzus aplēja ar aukstu ūdens šalti.
vecais-2
v
Labs apskats, bet Visu Latvijai un Dombrovskim taču nav nekāda programma valsts ekonomikas attīstīšanai. Ko darīt?
lieciet mieru
l
vienreiz profesorēm Druvietei, Kursītei un Čepānei! Viņām ir principi un nav bail par tiem pastāvēt! Politika viņām nav vajadzīga kā algas maksātāja, jo viņas ir zinātņu doktores, profesores un cienītas profesionāles savā jomā. Drīzāk politikai ir vajadzīgas viņas, jo gudru, profesionālu un principiālu cilvēku politikā nemaz tik daudz nav!
vuarzazi
v
Izskatās, ka Krievijas stipendiāti ir piedāvājuši jaunas stipendijas, lai SC izjauktu Vienotību.
>Jā
&
Bet kāpēc aiz Dombrovska muguras neiekļuva vairāk no JL? Esi padomājis?
Человек
Ч
Человек везде! Cейчас везде! :)
Человек
Ч
Человек ,Человек, Человек, Человек ....Че...
Человек
Ч
vēsturiski veidojusies, arī no tās veidojošiem cilvēkiem un viņu ideju atšķirībām, -------------------------------------------- ---------------------------------- Nav tur nekādu ideju atšķirību. Tikai pretenzijas uz amatiem: visur - (katrā) partijā, apvienībā un valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas