Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Politologs: Zatlera partijai ir mazs sākuma potenciāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandra
S
Ja Zatlera partijā būs Guļans , tad par tādu partiju nav ko balsot , jo viņš salaida visu Latvijas tiesu lielā tirgus placī . Viņa laikā sākas darboties ,,Ķēķis,, un vēl vairāk , AT darbojas civilisti kuri tiesas sistēmu privatizējuši un spriedumus tirgoja pēc savām vajadzībām . Nu nē , tagad senators Guļans ieiet politikā , tas pats notiks arī partijas rindās. Neticu , ka šinī partijā Latvijai būs stabilitātes pamats . Garantijas nekādas.NETICU ! NETICU ! NETICU ! NETICU !
x
x
Zatlers nekritis, kritis Berzins, Zatlera karavana dodas pareiza virziena suni var riet cik grib.
prof. Haoss
p
Ja jums nepatīk kādi jauni spēki, nosauciet savējos, kam jāiet pie varas un kas aizvietos oligarhus, bet neaizskariet darītāju personības, it kā jūs būtu tie pētnieki un darītāji jūsu trusīši. Necili rīkojaties, kauns par tādiem ekspertiem. Jau apspriež visādi eksperti un slimi pasiatri vēl nedzimuša bērna - jaunās partijas komandu un kadrus, ka nu jau jābūt komandai, jābūt speciālistiem, redzējumam, bet nekā meesot. Naivie eksperti, tautas nīdēji vai?
Suņi rej
S
Kā jūs visi rejaties kā piesieti suņi, kā gudrinieki, eksperti, psihiatri un kompartiju sekretāri , buldozeri .... ļaujiet cilvēkiem darboties. Pietiek, 20 gadus esiet nospieduši uz ce'\liem Latviju, ļāvusi izzagt, izlaupīt un inīcināt smagāk kā 1000 gadu okupačijas laikos un karos. Latvija sagrauta, pazemota un apsmieta no 4.maija alkatīgās nomenklatūras, no "barigām". no mākleriem, iztapoņām un blēžiem. Latvija izvarota. Ļaujiet Freimaņi un Ījabi, buldozeri, strādāt un darboties, lai glābtu Latviju. Kā jums nav kauna riet kā kēdes suņiem. Bāžiet savas prognozes turpat, atpakaļ, no kurienes izvilkāt. 20- gadus jūs gājāt līdzi valsts izlaupīšanai un nerējāt tik traki. laika atleca pa piecītim par vārdu labajā un kreisajā kabatā. Zatlers laikam nemaksā jums honorāru!? Dancojiet vien , atmaksāsies, Lembergs vai buldozers gan jau atmetīs kādu sotaku vai ne? Prieks uz reiz, ir par ko riet un apriet?
Domātājs
D
Nīkulis.
Lelle
L
"...ka partijas komandā nav savāktas lielas zvaigznes ..." Vai jau zināmos valsts izlaupītājus un tautas iznīcinātājus var uzskatīt par zavaigznēm???!!! Zatlers būtu ļoti gudrs, ja sāktu vākt nevienam vēl nepazīstamus profesionaļus ar pāris augstākajām izglītībām un praktisku darba pieredzi dažādās tautsaimniecības sfērās.Par tādu sastāvu arī es nobalotu nevis par vecajiem perdeļiem.
Taksists
T
Ja tajaa buus jauni intelegjeti, izgliitoti cilveeki - tad balsoshu.... tikai lai neviena vecaa veezha.. riebjas, LV nolaista pateicoties tiem!
K-K
K
... Beidziet vergot - ekspertie politologi - jus visi sen jau esat atklati ...!
potenciālais
p
Tikko kā oranžie nogrima ar daudz lielāku gan sākuma gan beigu petenciālu!
es gan ne
e
Es par nekādu Zatleru vai partiju nebalsošu, tad jau labāk par VL jauniešiem (tikai to Dzintariņu Rasnaču gan svītrošu).
borcinsh > sudpolitologam
b
"... ka partijas komandā nav savāktas lielas zvaigznes...." ---- vai tajaa ir pamaz komunistus un zaglus ??? - shitie tachu pie mums shodien skaitas par - zvaigznem .... ar 3-zvaigzhu ordeniem !
vilis
v
Mums ir daudz diplomētu bezdarbnieku,te nu ir viņu zvaigžņu stunda!
CIK
C
jūs varat apriet partiju, kura VĒL nav nodibināta, nav statusu, nav nekā, bet...JAU ap tūkstoti cilvēku? Būtu nokaunējušies visi resnie ruņči, kurus, acīmredzot, baro oligarhi, un kuri rej un rej kā suņi , spļauj ārā visus iespējamos nelabumus, BET MĒS BALSOSIM TIKAI PAR ZATLERU !!!
pakausis
p
Zatlera partijai nekā izņemot potenciālu nav - ne programmas, ne ideālu, ne mērķu, ne cilvēku, pat ne lipīga reklāmas saukļa :)) Tikai slepeni biedri un lai arī pareizs, bet tikai viens, Zatlera darbs 4 gadu laikā... :) Tā ka es teiktu - tīri abstraktas lietas pagaidām tai "partijai" ir :)
Ilgvars
I
Ījabam kut mēle, varbūt vajaga tajā iekost, tad nieze pāries. Viņa uztverē pazīstami cilvēki ir Šlesers, Šķele, Lembergs, Krauklis, Muižniece, Brigmanis, bet pārējie nav zināmi Latvijas "politologu" izpratnē un blēžu vidū. Tā turpiniet domāt, vēl iesaku jūsu kompānijai pievienot "politoloģi" Kreitusi (Gori, Gravu), arī viņa visu zina un var pareģot (ar Globu gan nevar sacensties).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas