Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Politologs: Zatlers rīkojās prātīgi, neatsaucoties uz "Pīrādziņ, nāc ārā!"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ww
w
Vajadzetu izveidot kaut ko lidzigu ka Ziedot.lv kur cilveki ziedo maznodrosinatiem, vajadzetu izveidot Protests.lv kur cilveki ziedotu naudu protetstetajiem jo nevienam nav laika pamest darbu un protetstet. Protests pret lielajam elektribas cenam butu labs sakums un protestet bez apstajas (jo algu maksa Protests.lv un nav jasteidzas) kamer elektribas cenu nesamazina. Si butu ari ta slavena tautas iesaistisanas politika kas ir loti vajadziga bet nenotiek jo korumpetajas partijas tauta neiet. Ludzu kadam uznemigam cilvekam kas ari veletos klut slavens sads biznesa projekts.
lapsa
l
Laba ideja par protestu izgazas. Kapec gaja protestet pie prezidenta pils? Zatlers ir tauta cienita persona un lielu protestetaju puli tur nesavakt. Vajadzeja piemeram nobloket Brivibas ielu tad butu efekts un solit bloket tikmer kamer cenu nepazemina. Daugavas HES razo elektribu par 7 santimiem tatad cena 14 santimi ir uzskruveta divkarsi un kads parazite uz tauta rekina.
x
x
Cilvekiem ir jamacas izvirzit konkretas prasibas nevis vienkarsi blaut. Ari jarekinas ka protestetaju rindas var iesutit provokatoru kas protestu meginas parverst par balaganu nevis risinat kadu konkretu lietu. Piemeram mes zinam ka elektribas cenas ir loti augsta del legalajam ,,zagtuvem,, jeb zala un veja energija kas ir 3 reizes dargaka un razo so elektribu oligarhi... Skele, Berkis, Kampara draugi motociklisti Vineri un citi.. tikai Skelei vien jau ir samaksats 30 miljoni latu! ludzu jums iemesls elektribas dardzibai! pierasiet Latvenergo nepirkt elektribu no oligarhiem!!! un bus leta elektriba!!! ludzu konkreta prasiba ar ko iet pie prezidenta!!! bet no sakuma vispar vajadzetu iet protestet pie Latvenergo un ja nelidz tad lugt iejaukties prezidentam.
i.g.
i
Nu ja vakar tas pūlis bija "tauta ", tad jau tiešām pie tādas "tautas " labāk neiet ! Viņi savācās ne jau jautājumus risināt, bet pabļaustīties !
Politologs - poliglots
P
Teikšu skarbi - uzskatu, ka Zatlers šoreiz rīkojās nevis kā tautas prezidents, bet gan kā apvainojies mīkstais. Cilvēki bija sagrabinājuši naudu lai atbrauktu izteikt savu sāpi no Bauskas, Gulbenes u.c., bet prezidents pat pakaļu no krēsla nevar pacelt un iznākt kaut sasveicināties. Galu galā vairāk jau to vajadzēja pašam Zatleram - ne jau sabraukušajiem cilvēkiem. Nožēlojami. Var jau būt, ka mēģina nepazaudēt Vienotības atbalstu savai pārvēlēšanai amatā, bet tomēr ir reizes, kad nevar palikt akls un kurls pret cilvēku ciešanām. Domāju, ka pēc šadas reakcijas protesti turpināsies - tikai to izpildījums kļūs krietni vien spēka ietilpīgāks. Ījāb, ko Tu muldi??? Agresīvi noskaņoti? Neviens tur nebija agresīvi noskaņots! Ījabs liberastu trubadūrs! Nākamie marsieši mūs iekaro Silvio palīdzi
Politologs - poliglots
P
Teikšu skarbi - uzskatu, ka Zatlers šoreiz rīkojās nevis kā tautas prezidents, bet gan kā apvainojies mīkstais. Cilvēki bija sagrabinājuši naudu lai atbrauktu izteikt savu sāpi no Bauskas, Gulbenes u.c., bet prezidents pat pakaļu no krēsla nevar pacelt un iznākt kaut sasveicināties. Galu galā vairāk jau to vajadzēja pašam Zatleram - ne jau sabraukušajiem cilvēkiem. Nožēlojami. Var jau būt, ka mēģina nepazaudēt Vienotības atbalstu savai pārvēlēšanai amatā, bet tomēr ir reizes, kad nevar palikt akls un kurls pret cilvēku ciešanām. Domāju, ka pēc šadas reakcijas protesti turpināsies - tikai to izpildījums kļūs krietni vien spēka ietilpīgāks. Ījāb, ko Tu muldi??? Agresīvi noskaņoti? Neviens tur nebija agresīvi noskaņots! Ījabs liberastu trubadūrs! Nākamie
ekharts-
e
Atceros līdzīgu gadījumu lidmašīnā,reisā Baku-Riga,kad pēc uzņēmēju vairākkārtējiem aicinājumiem,Prezidents tā arī ar viņiem nerunāja.Šeit ,droši,ir vērojams Lilitas Zatleres dzelzainais tvēriens.
Adatiņa
A
Tauta nebija naidīgi noskaņota pret prezidentu līdz tam brīdim,kad viņš skatījās pa logu ,bet nenāca pie tautas,tikai pēc tam sākās šis "pīrādzinš "Tauta nav muļķi, mēs zinām,ka prezidentam mūsu valstī ir maza teikšana! Viņu regulē mūsu nekopetentā saima,domāju,ka pašam Zatleram tas nav pa prātam,bet ko darīt,ja tāda ir mūsu politiķu izveidotā "Satversme" Pagājušo gadu Daudze nekautrējās televīzijāq izteikties,ka ne jau prezidents regulēs saimu! Bet tagad pats Daudze grib pa visu varu tikt prezidenta krēslā.Nekā nebūs!Lai necer!
balelins
b
Vai nu kaut kadi IDIOTI vai ari bija kadas PROVOKATORS kas butiba svetigu labu ideju par protestu izcakareja. Kurs idiots vareja izdomat blaut prezidentam piradzin nac ara? Man tomer liekas ka bija provokators kas novirzija pula uzmanibu ar stulbu blausanu taja vieta lai konkreti noskaidrotu kapec elektriba ir tik darga un kapec piemeram tikai SKELEI 8 gadu laika ir samaksats 3REIZES DARGAKA CENA NEKA HES kopa 30 miljonu latu par veja elektribu un vai tas nav iemesls ka elektriba tik darga.
Pjotrs
P
Diena var atsaukties uz gudru cilvēku viedokli, ne uz t,adiem cilveknīdejiem, kadi ir vairakums komentetaju. Latvietim vienmer vajag kādu apriet un noriet, citādi nevar ....tada šķira !
m.
m
tiešām liekas, ka ja, teiksim, pilsonim A ir doktora grāds politoloģijā, bet pilsonis B nobļaujas "cūkas nost no siles", tad lielākā daļa delfu, tpu, dienas komentētāju par politologu uzskatītu pilsoni B :)
Dzintarzeme
D
Lai kā, bet man nav aizmirsies Zatlera atbilde pirmajā dienā kad vinu " iecēla" amatā!!!! Jo to ko šis uzskata par maznozimīgu LV ir pavilcis zemākā nekā varēja būt
vip
v
nav nozīme, cik tur bija cilvēku, tāpēc skaits nav nekāds arguments, lai ignorētu kaut vai vienu cilvēku! Zatlers galīgi neder savam amatam!
Dzens
D
Ījabam ir doktora grāds politoloģijā. Ja tas jums nav politologs, tad es nezinu, ko tauta īsti grib.
kapers
k
Vajadzēja - "banāniņ, nāc ārā"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas