Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Populārākie portāla blogi - par 13.janvāri

ESAM APKOPOJUŠI GADA LASĪTĀKOS BLOGUS PORTĀLĀ DIENA.LV Topa trijniekā ir politiķu Aigara Štokenberga un Arta Pabrika blogi saistībā ar 13.janvāra notikumiem.

1. Aigars Štokenbergs: Trīspadsmitajā un pēc tam

"Pussešos vakarā Doma laukumā mēs prasīsim ievēlēt jaunu Saeimu. Es esmu pārliecināts, ka Latvijā ir iespējams atrast duci labāku ministru."

2. Artis Pabriks: Aicinājums Latvijas tautai

"Mēs aicinām visus Latvijas patriotus 13. janvārī atnākt uz Doma laukumu, lai pierādītu, ka mums rūp savas valsts nākotne, tiesiskums un demokrātija."

3. Aigars Štokenbergs: Par atbildību

"Es uzņemos pilnu atbildību par 13. janvāra protesta pasākumu un jūtos vainīgs par ievainotajiem policistiem un bibliotēkas izsistajiem logiem."

4. Aigars Štokenbergs: Latviešu ir pārāk daudz

"Te ir tas patiesības mirklis. Sociālajā budžetā uzkrājumu nav. Viss, ko stāstīja Godmanis un Purne pirms pensiju referenduma, viss, kas tika saukts par teju miljardu latu uzkrājumu, ir fikcija Godmaņa kladē."

5. Kristīne Zlamete: De Facto gluži kā āža kāja

"Saprotams, ka valdošās partijas šobrīd nervozē visvairāk un baidās par iecerētās protesta akcijas izraisītajām sekām. Bet par ko nervozē LTV Ziņu dienesta žurnālisti, kuri vēl pērnā jūlija beigās aicināja sabiedrību doties uz referendumu un izteikt savu viedokli?"

6. Edvards Smiltēns: 13 jautājumi Marekam Segliņam par 13.janvāri

"Gadījumā, ja kaut viena atbilde uz iepriekš minētajiem jautājumiem ir apstiprinoša, vai iekšlietu ministram nevajadzētu nekavējoties atkāpties no amata?"

7. Sandra Kalniete: Palīdzēsim Mirjanai Ādamsonei atgūt savu bērnu!

"Dīvainākais, ka arī pašlaik ministrija uzvedas, tā it kā pašu pilsoņi viņiem būtu apgrūtinājums." 

8. Andris Saulītis: Ko es te vēl daru? Stāsts par tiem, kuri sēž čaulā

"Es nevienam nesekoju. Es nevienam neticu – ne bijušajai laikraksta vadībai, ne A. Tralmakam. Vienmēr ticu tikai pats sev un tāds ir mans žurnālistikas princips."

9. Nellija Ločmele: Šlesers stumj

"Paldies par to Šleseram - pingvīnu lokomotīvei, bez kuras spožās reklamēšanas LPP/LC vilcieniņš Latgalē varbūt arī nebūtu ticis pie trim vagoniem, ja vēlētāji izvēli izdarītu, vērtējot tieši vietējos kandidātus."

10. Ilze Viņķele: Likums par Šleseru

"Šlesers vārās svētās dusmās par banku bezatbildīgo rīcību, taču ar viņa muti runā bailes. Bailes par nespēju turpināt ierasto buldozera taktiku."

11. Ernests: Kāpēc aizeju no Dienas

"Es baidos, ka 9.oktobra notikumi ilustrē to, kāda būs jauno Dienas īpašnieku attieksme pret redakcionālo neatkarību. Viss izskatījās morāli apšaubāmi un reizē kautkā nemākulīgi."

12. Sandra Kalniete: Kur te garīgums?

"Tātad atkal pingvīnu palīdzība tiem pingvīniem, kas ir vienlīdzīgāki par citiem pingvīniem."

13. Māris Gulbis: Nesasniedzamais Segliņš

"Mani pārsteidza, kārtējo reizi, ministrs Segliņš, kurš žurnālistiem un citiem tajā vakarā nebija pieejams. Iedomājieties, kādu Eiropas valsti, kurā būtu grautiņi, un ministrs būtu nesasniedzams operatīvajiem TV ziņu dienestiem?!"

14. Edgars Jaunups: Nožēlojamie*

"Runā, ka N.Ušakovs vēlēšanās esot saņēmis aptuveni 60 tūkstošus plusiņu. 60 tūkstoši cilvēku balsoja īpaši par viņu. Tas ir ļoti daudz. Tik daudzus "piečakarēt" spēj īpaši cinisks cilvēks."

15. Sanita Upleja: Saku jums uz redzēšanos

"Es aizeju ar labi padarīta darba sajūtu. It sevišķi tādēļ, ka jūtamies vajadzīgi jums, lasītājiem un lietotājiem, ka jūtam jūsu klātbūtni un pieaugošo interesi, ka jūtam jūsu prasīgumu un iejūtību vienlaikus. To apliecina arī portāla arvien augošie auditorijas rādītāji."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas