Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Portāla veidotāji sola Šleseram asaras un nosūta dokumentus Kalnmeieram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
buldozere šķēle
b
Nu līdz Šlesers līmenim patiesi jāaug, bet iedzimtību -nesasniegt; sacirstā medmāsa, trakā māja, zagšana, shēmošana, neaptverama goda un varaskāre - tās patiesi ir galvu reibinošas tāles!
Lips
L
Nu kas ir, dripji un šoferu dēli, pie darba! Vakar dzerstījāties, šodien pirksti stīvi?
Lips
L
To: Juhans. Šleserjugends tikai tagad pamodies ;,) Vai jums jau sen nebija jāklabina klaviatūra, par ko jums Šlesis naudu maksā, seski nožēlojamie?
Juhans
J
Lieta tāda, ka cilvēkiem, kuri neko vairāk nejēdz, kā klabināt datortaustiņus un zākāt citus, šī ir lieliska iespēja nomuļļāt savu dīko laiku. Bet cilvēkiem, kuriem šķiras darbi un strādā smadzenes (nev nodzertas), nav laika te sēdēt un skaidrot kas un kā. Negaidiet, cienītā a.b., ka Šlesera kungs jums te ko rakstīs. Viņš strādā citā orbītā un jums līdz tai jāaug ilgi.
Juhans
J
viedoklis 30.09.2010 14:24 vot skauž tai vienotībai Šlesera paveiktais. Par to, ka viņš lidostu ir attīstījis viņam piemineklis būtu jāuzceļ un slavināšanas portāls jāatver. Viņš ar saviem darbiem vienīgais stimulē Latvijas ekonomiku. Pilnībā pievienojos!
a.b.
a
Vai daudziem ir tādas smadzenes kā VIEDOKLIM? Ārprāts!!!
lno
l
diemzheel dziivee ir taa, ka ir vai nu taads aksenoks, kas neko nedara un neko arii nezog, vai arii buldozers, kas kaut ko njemas un pie reizes par sevi neaizmirst. taapeec es prasu - a vai b? bez jebkaadiem __________________________ :) protams darbība ir vētraina kā jau buldozerim, bet kāds sausais atlikums? Pēc Šlesera kā pēc siseņu uzbrukuma paliek postaža. Tā tas bija Latvijas pastā, ta tagad Airbaltic, kurā valsts pilnīgi zaudējusi ietekmi, bet lidsabiedrība pat savu zīmolu. Hitlers bija vēl dinamiskāks par Staļinu - viņam vajadzēja tikai 4 gadus, lai atjaunotu Vācijas militāro varenību, bet kāds gala rezultāts? Šlesers ir kā tārps kurš sagrauz visu, kam tiek klāt un melīgs solītājs, kuram var ticēt tikai prātu izkūkojis cilvēks. Normāls pilsonis klauna asarām neticēs:)
Ina
I
bingo raksta nosaukumam! :-)
muah ha ha
m
šoreiz, lai nomazgātu buldozeru baltu, stendzeniekam nepalīdzēs ne milzu meteorīts, ne ceļam krāns... ne plaģiāts.
c. desa
c
"Jūs taču esiet slimi, kas tas par zooloģisku naidu?" Zini, ja tev būtu jāstrādā no rīta līdz vakaram tikai lai rēķinus apmaksātu un pusdienām vairs naudas nav, nemaz nerunājot par kādām ekstrām, - gribēto redzēt kāds būtu TAVS naids pret valsts izzadzējiem, shēmotājiem, gāzētājiem, nasing spešaliem - varaskāriem lopiem
PLL CETUMĀ!
P
Jāliek cietumā Šlesers un Šķēle, kas ir apzaguši Bērnu slimnīcu! Jo to visu paveica AŠ2 uzticības rokas puisis A.Lisenko, ar kuru Šķēle ir pirms pašvaldības vēlēšanām ir braukājis pa visu Latviju. Zagļus CIETUMĀ! CIETI!
Dr.xy
D
God.Bende,ja viens netiksiet gala ar siem salasnam,tad ir kas Jums naks paliga.
olafs Abzalons
o
Jaaa - piemineklis afeeristam - nu ta nu gan mees dadziivojushies - gudra tauta agitee par afeeristiem - :)
ļaunajiem
ļ
Cilvēki, vai jūs paši lasāt ko rakstāt?! Jūs taču esiet slimi, kas tas par zooloģisku naidu? Ja jūs tā tiešām darītu, ka te draudat, jums pašiem vieta cietumā!
Bende
B
Schleser,pieradi visiem saviem domu un cinu biedriem no SC,PCTVL,PLL un LC/ LPP,taja bridi kad jus visus vedis uz Karatavu Laukumu,ka esi ists virs un neraudi.Un tam jau ari nav nekas nozimes,jo bende asaram netic. Uz drizu redzesanos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas