Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Portāls: Deputāte Siliņa noliedz, ka ģimene valsti pametusi apdraudējuma dēļ, mandātu nolikt negrasās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KNAB
K
"pietiek.com". tiek atmaksāta no Krievijas specdienestu naudas , lai diskreditētu Latvijas politiķus . "pietiek.com" - ir SC rupors. pat atklātie SC noziedznieki (zagļi) tiek cildināti no "pietiek.com" slejas.
Ainārs
A
Tam sievišķim mati ir svarīgāki nekā valsts intereses.
ZRP
Z
Zatleru jāizmet no ZRP. Zatlers pats ir vainīgs
vēl viens vēlētājs
v
Es domāju ka mums visiem jāpateicās Dievam ka zatlera bandītu grupējumā atradās šie seši cilvēki un izjauca šī nodevēja ieceres. Mani vairāk uztauc mūsu drošības iestāžu pasivitāte, kāpēc cilvēks kurš iztērējis valstij grūtajos laikos miljonus latu radot vēl lielāku haosu nav vēl aiz restēm.
lasitaja
l
Ceru, ka Silina nenoliks mandaatu, jo tas ir vieniigais, kas attur Zatleru no braaljoshanaas ar krievu partiju. Viens mandaats!
vēlētājs
v
zatleru no brāļošanās ar krievu partiju atturēs cietums
  • 3
  • 0
SUURPERE
S
Paskataties uz viņas pinkām.Siliņa tev vajadzētu uzvilkt parandžu,lai tevi neviens uz ielas nepazīst.Tauta nodevējus nemīl.Ak tu negribi nolikt mandātu.Tu jau to nevari kaut vai gribētu,citādi tavi sponsori tevi nolinčotu.Man tevis žēl.Baigā ķezā tu esi iekūlusies..
d
d
diena, varbūt uztaisiet analītisku rakstu - kas ir šis mistiskais tm security un tenbergs? it kā mīļākais, it kā kas?
balelins
b
Skaidrs ir tikai tas ka Zatlers ar saeimas atlaisanu ir radijis jukas valsti, lasot radio rikojumu nr2 Zatlers zinaja ka aicinas valdiba SC un tas radis tautas pretestbu, tatad zinaja ka vins Zatlers radis haosu valsti. Kapec vins to darija? personiga labuma intereses vai darbojas Maskavas intereses?
skumji
s
Darīja tāpēc, ka ir politisks nejēga, kurš vairāk domā un rūpējas par pārticīgām vecumdienām.
  • 5
  • 1
Maskavas plans
M
bija perfekti izstradats, Zatlers melojot solot reformas sagrabj varu un pec tam kopa ar maskavas 5 kolonnu SC sastada valdibu. Perfekti. bet kaut kas nojudzas vai nu tauta izradija parak lielu pretestibu bet Maskavas plans nojuka, Maskavas planu izjauca ari sie 6 deputati kas aizgaja no ZRP logiski ka vniem vajdzetu padomat par savu drosibu.
ccc
c
Nesaprotu, kur te Zatlera vaina. Siliņai , tieši tāpat kā Jaunupam. Lembergam, Lauvam utt. jāatbild pašiem par saviem darbiem ,JO tik komfortablie kolektīvās atbildības laiki būtu jāizbeidz vienreiz par visām reizem, protams, ja gribam to, par ko brēkājam.
Vija
V
Ja Zatlers runā par reformām, politiskās kultūras celšanu, tad tā savādi sanāk, ka paša biedri ir šmucīgi cilvēki un nekādi neatbilst tam, ko viņš pārmet citiem! Un galu galā, kas tad tās reformas realizēs? Zatlers viens pats? Pašam jau arī skelets skapī.
  • 2
  • 0
x
x
Esmu pilnigi parliecinats ka Zatlera meli par reformam bija vajadzigi lai dabutu vairak balsis ar noluku ievilkt saeima Maskavas dirigeto SC un tadejadu uzstutetu Latvija Maskavai paklausigu valdibu. Sie sesi deputati aizejot no ZRP izjauca sos planus, Maskava jau bija tik tuvu uzvarai situacija bija tik slikta ka es jau domaju ka beigas mes nonakam maskvas paklautiba, loti varetu ieteikt Elinai nedzert teju kaut kur Londona ka nesanak ka ar Litvinenko.
***
*
VZ nav tik gudrs. Mūsu valstspiederīgie ziņoja aizdīķa darboņiem, kuri viņuprāt ir tie sliktie, kas neļau godīgi dzīvot. Tad nu Aplokšņuvīrs saņēmās veikt "reformas". Tik puisis nezināja, ka neko PATS nemāk darīt. Ja ko agrāk izdarīja virs normas - aņēma aploksnīti. Te redzama nevarība un muļķība. Muļķība pat tādā lietā, ja lec kājās, kad ierodas preses sekretāre pie sarunām. Nožēlojama aina. Eiropā viņš no dāmām politikā kārtīgi pa ausīm dabūtu par šādu rīcību. Pat to viņš nezin
  • 2
  • 0
Ministry of Truth
M
Visai nopietna ziņa. Zatlera partija, pat vēl nesākusi darbu, jau ir radījusi valstī haosu. Un tad vēl šāds apdraudējums likumīgi ievēlētai deputātei. Tas ir kaut kas nebijis!
J
Vajag zināt īsto banku! Būtu nosaukusi, kura tā, tad varēja braukt uz ārzemēm. Cilvēkiem mierīga sirds un viņi sen jau būtu ieņēmuši rindu. Aiztinās ne vārdu neteikusi, vai tā atbildīgs politiķis var rīkoties?
ju
j
Nu taču bērniem tagad brīvlaiks. Aizbrauca ceļojumā uz siltajām zemēm.
h
Saeima pagaidīs, nav jau zaķis!
  • 3
  • 0
telma
t
Ne, vajprats, kosie debilie cilveki spej savarit, intriigas, zagsana, meli...un esot ve;l tik jauniem. Ja sSlina ir pie kaut ka vainiga un ir parkapusi likumus tad vina ir jatiesa un jasoda, lai strada muza darba nometne... Latvija ir jatjauno Salspils darba nometne, uz kura vartiem ir jabut uzrakstam: darbs dara brivu. Saja nometne ir jaiesloda Godmanis un LC banditiska grupejuma loicekli, Skele un TP banditiska grupejuma loceki, Lembergs un ZZS bndas loceki, J. Straume, Slesers un vina banditiskie veidojumu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas