Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Potenciālajai premjera partijai aptaujā uzticas 1,6%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HA HA HA HA
H
TP vares suukaat manu kraninu. Um vini velas atbildibu par ES fondiem. Kapec? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
kritiķis
k
Kāda loģika - partija ar tādu reitingu ietekmē politisko procesu valstī. Tad jau iznāk ka, nekāda demokrātija vispār līdz šim Latvijā nav bijusi! Karlim - nejauc putraimus ar pelavām, kas ir tavā galvā.
čiepa
č
Iznāk, ka valdības vadīšana jāuztic Urbanovičam! Ja vēlēšanas sāk aizstāt socioloģiskās aptaujas, tad naudas taupīšanas nolūkā ierosinu vēlēšanas aizstāt ar Domburšova aptaujām un miers! Lellei- nu taču iedzer kādu drapīti un neej galīgi sviestā!
hjgjhghf
h
k
Karlis
K
Ja shaadaa garaa turpinaasim, krievi parnjams Latviju. Vai tas tieshaam ir tas, ko mees visi veelamies? Jaa, protams, ir slikti, tachu tad buus pilniigi ....
Ella
E
Nu, kas gan tā par aptauju? Man kā vienmēr neviens neko nav prasījos. Un gan jau, ka ļoti daudziem neuzprasīja, tāpēc šie dati nekam neder.
surdīne
s
Tagad Latvijā valdīs khm... līderisma ideoloģija. Tautas agonijai paredzēta. Un vairāk par 1,6 % tai nevajag.
Ak
A
Var tikai pabrīnīties par TP debīlismu . Tikai viņu dēļ mūsu valsts ir tur , kur pašreiz . Taču tas TP netraucē atkal zombēt un rauties pie varas. Ja prezidents premja amatam nominēs zalānu vai kādu no koalīcijas , tas būtu murgs.
TP Ne..fans!!!!..
T
..un tie paši % no ''interešu grupeles'' biedriem!!!:)))
Njā
N
Kaut kā nesaprotu kurš ir gatavs balsot par TB/LNNK un ZZS? Lai nu kāds būtu jebkurš cits, taču neviens nav tik pārdoties gatavs kā šie 2 mīkstmiešu veidojumi!
Gatis
G
TP nekādā gadījumā! Pietiek jau ar sastrādāto!
hmmm
h
Oskar, 1,6% miljonāru ir 36 800, tik daudz miljonāru Latvijā, diemžēl, nav. Nepazīstu tevi personīgi, tāpēc nevaru spriest objektīvi, bet šķiet, ka tu esi viens no tiem, kurš ieradis savās personīgajās neveiksmēs vainot citus. Šitā mēs Latviju neuzcelsim.
>>
&
Diemžēl jāpiekrīt. Un tieši tāpēc MUMS KATRAM jāapgaismo kāds šo partiju atbalstītājs - radinieks, draugs, kolēģis, paziņa. Jāsāk darboties tūlīt pat - līdz vēlēšanām vairs nav tālu. Domāju, ka lielākie grēkotāji ir gados vecie cilvēki, kas akli uzticas tam, ko dzird pa radio vai TV, tās reklāmas varenā straumē gāžas pār mūsu galvām - ne katrs spēj visu izanalizēt.
garāmejot
g
1,6%? tik daudz? njā, muļķu šeit nekad nav trūcis.
Jaunietis
J
Skatos un brīnos - kādās bomžu patvertnēs, kādos pritonos aptaujāti galīgā autā esoši narkomāni, ka rezultāts ir šādi procenti? Bet nebrīnos ilgi, jo izskaidrojums vienkāršs - Freimanim iegrūsti rīklē 10 stabi un klāt neliels sarakstiņš ar procentiņiem un vēlējumu - "gribi pelnīt uz vēlēšanām, publicē šo. Paraksts - tavi draugi sorozīdi"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas