Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Precizēs valdības vienošanos ar SVF

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Griezeejs
G
tā nu tas ir - tiklīdz valsts naudas sargi Repše ar Dombrovski nav Latvijā - tā naudas izsaimniekotāji rīkojas! Vakar uz budžeta DEFICĪTA rēķina izsaimniekoja 18 miljonus.
valdis
v
pratot kurš labāks ir muļķigi ,triecami visi visi skatās ko iebāst sava kababatā unskauudīgi skatās ka cits vairāh nepaņem ,redzi kā seimā kad panāca vienišanos cik kurs dabūs -uzreiz miers un bērzuņš viņu barā
!
!
Vai precizēs, kā, aizņemoties visu paraugam beaztbildīgi, ar vienu jau saņemto aizņēmumu segs nākošo? To tak visu BEZ ATLIKUMA pierakstīs Jaunajam Laikam kā viņu personīgos nopelnus. Tas pārsteidz.
Juris
J
Politisko partiju likums 2.pants (1) daļa pauž: "Partija ir organizācija, kas tiek izveidota, lai veiktu politisko darbību, piedalītos vēlēšanu kampaņā, izvirzītu deputātu kandidātus, piedalītos Saeimas vai pašvaldību domju (padomju), Eiropas Parlamenta darbā, ar deputātu starpniecību īstenotu partijas programmu, kā arī iesaistītos publiskās pārvaldes institūciju izveidē." Tad, kāds pamats ir pilnvarot partiju vadītājus valsts vārdā vienoties par saimniecisku darījumu? Nesaprotu! Likumā nekur nav noteikts, ka partijām ir tiesības, vai pienākums rīkoties ar valsts naudu !!!
zemnieks
z
Tuvākie budžeta grozījumi martā ,tad redzēsim .Tagad atlikušo naudiņu prēmijās ,deputātiem algās ,silei pietuvinātajiem jādod .Bet pārejie, maksājat nodokļus .
vecis
v
Tas nu točna, ka Dombrovskis neuzklausa un jādomā neuzklausīs vidusskolnieka Šlesera vai lauksaimniecības mehanizatora Šķēles "kompetentos padomus".
mc2
m
Man prieks, ka vismaz kāds skatās patiesībai acīs. Tā nu tas ir. Ceru, ka mūs nesagaida kārtējais pārsteigums no JL pensiju vai nodokļu veidā.
Delfīns
D
Lecīgums un lielība ir laba augsne nemieriem, tas ir vakts. Jāmaina komunikācija starp Kolīcijas partneriem, jo katrai partijai ir savs viedoklis, bet sola konsolidāciju lai pieņemtu krīzes budžetu, tas laikam ir reklāmas triks.
Senais
S
Kā tad, atkal eifemisms, pie kam diezgan bezkaunīgi sagrozot patiesību. Tas ir apmēram tā, kā, izmetot kādu no darba par mēsliem, ko darbinieks sastrādājis, to nosauc par vienošanos. Cien.(?) valdība, precizējiet lūdzu PIEKĀPŠANĀS vai PADOŠANĀS nianses SVF , jo tā tas patiesībā saucas.
...
.
:D ar savu arī bakalauru ekonomikā (maģistrs man ir saistītā jomā) + darbību šajā jomā nu jau gadus 10, es ar pilnām tiesībām nosaucu viņu par nejēgu, kura darbība aprobežojas tikai ar exseļa tabulu taisīšanu :), tas ir redzams no pēdēja gaea notikumiem, lēmumiem, u.t. :) P.S. un tas , ka tas āzis laiž visu aiz vien lielākā purvā, ir acīmredzams ne tikai tādam cilvēkam kā man (praktiķim), bet arī citiem, daudz kompetentākiem un pieredzes bagātākiem, tikai viņi netiek uzklausīti.
vecis
v
Nez, kāda tev pašam izglītība, anonīmais skribent, ja Dombrovska bakalaura grādu ekonomikā tu nosauc par "nekā nejēgšanu no ekonomikas"?
l'avocat
l
lūdzu bez apvainojumiem, ja nevari atšķīrt ironiju no apgalvojuma - vajadzēja labāk mācīties skolā..t.t. aizver muti un nogriez sev pirkstus - neraksti visādus murgus!
...
.
Dīzelis ir bākā jālej, nevis jādzer, vai jāosta :D
...
.
Un visam kā persiks uz putukrējuma tortes - pie stūres lāčuks kas no ekonomikas neko nesajēdz, un finanšu ministrs, kas līdz šim pats ar savām finansēm nav ticis galā :D Kopumā - Pī.........c :) (ja lasīts Peļevins par pieckājaino suni, monstru kas mīt tālajos ziemeļos :D)
Dīzels
D
Mēs redzēsim kuri būs labākā situācijā Latvija vai Lietuva pēc 3-5. gadiem . Es domāju kad ir labi kad kāds mums piespieda saregulēt Latvijas budžetu, Lietuvā tas ir grūtāk tur virsroku ņem populisms. Viņi arī vakar nevarēja pieņemt budžetu, jo ilgāk kavējas jo beigās vairāk jāgriež. Tā ka opp teiksim kad grāvim būsim pāri un tad arī redzēsim kādi lēmumi ir bijuši labāki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Par memoranda iespējamām izmaiņām lasi šodien laikrakstā Diena!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas