Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

precizēta - Eksperts: Latvijas ekonomiku ir nolaupījusi ES un SVF

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JD
J
"Šķiet, ka Otrais pasaules karš bija saudzīgāks pret Latviju nekā tas, ko patlaban ar to dara politiķi," - nu nopietni??? Šis stāsts automātiski iezīmē cik tas ir truls un priekš kura ausīm domāts. Beidziet liet cilvēkiem negetīvismu ausīs. Karš saudzīgāks OMG stulbeņi, kuri var atļauties ko tādu rakstīt!
APZINA
A
DOMAJIET AR GALVU ,KURS VAR ATLAUTIES GANDRIZ VIENPERSONOGI NOPIRKT BANKROTEJUSU BANKU---IEGULDIT TAUTAS RICIBA NODOTO NAUDU UN IZDOMAT ,KA TUR VAINIGA ES ---GALVINAS MILAS APDOMAJIETIES . EIROPA TO VAR ATLAUTIES ,JO TUR SO NAUDU NENONEMS NO PENSIONARA ,SKOLOTAJA ,MEDIKA --TUR IR CITA DOMSANA ,CITI VERTIBU KRITERIJI.MUSU MAZAJA ZEMITE ,KUR NAV ATTISTITA RAZOSANA ,KUR TAUTA DZIVO UZ IZTIKAS MINIMUMU TO NEDRIKST DARIT ,LAI CILVEKIEM NEATNEMTU IZTIKU AR ALGAS PAZEMINASANU.
cits
c
"Daudz patiesības viņš pasaka, bet tas tomēr ir tikai skats no malas, jo īsto patiesību viņš nespēj saskatīt tā iemesla dēļ, ka viņam trūkst informācijas. Tas ir viens, bet jāpatur vērā arī tas, ka šie ārzemnieki nekad īsti neizpratīs to vērtību sistēmu, kas veidota un kropļota ( un joprojām dzīva!), padomijā." TUR JAU TA LIETA, ka vina ir pietiekosai daudz vietejo avotu. Vins seit ir uzturejies biezi, un vina kolegis J. Sommers, kam sieva latviete te ir dzivojis gadiem ilgi stradajot Stokholmas / Rigas ekonomiskaja augstskola. Starp citu, citos vinu rastos ir atklata tiesi vietejo ieraveju psihologij un uzskati. Sis rakts ne but nenovel atbildibu no LC/LPP, TP, JL - kuru svarigakie ministri un valdibas vaditaji so sistemu ir uzturejusi.
cits
c
tas bija Kalvisa laika, kag Hadsons to bridinaja. Bet Klavitis rikojas pa savam. rezultats: nothin special.
ab
a
:) Hadsona biogrāfijā gan rakstīts, ka viņš bijis Latvijas valdības padomnieks:) Vai tikai ne Kalvīša valdības?
reality
r
Ne tikai Latvija ir ''nozagta'', ne tikai latviešiem ir traģisks laiks: ''Неверно думать, будто мы проморгали переворот потому, что не имели достаточно информации о происходившем, т.е. не знали. Информация имелась в изобилии. Мы проморгали переворот потому, что не понимали его социальной сущности. А не понимали не потому, что не могли понять, а потому, что не хотели понимать. Мы и знать многое не хотели. Суть дела в том, что мы были соучастники переворота. Он произошел с нашего молчаливого согласия и даже в значительной мере при нашем активном участии. Мы пожинаем то, что посеяли сами. И только теперь кое-кто начинает понимать кое-что.'' Александр ЗИНОВЬЕВ "РУССКАЯ ТРАГЕДИЯ"
Politiskaa atbildiba
P
Tragiski ir tas, ka Latvija ir nozagta, bet valdiba par to nevienu cietumaa neliks, jo kuru gan liks, ja pati to ir izdarijusi. Neviens likums, ne nodoklis saja valsti netiks pienemts valsts labaa, bet tikai korumpeto deputatu, sakot ar Godmani un vinu draugiem, labaa, kaa tas jau skaidri redzams K&K lietaa. Sajaa valstii istos zaglus nesoda, bet pieskir tiem dasnas algas, premijas, zemes gabalus pilu buvniecibai. Mums sis aizdevums absoluti nebija vajadzigs, jo divaina lieta, aiznemas miljardus, bet liek sajozt jostas stiprak un stiprak un driz jau pat maizi nebus par ko nopirkt. Tragisks farss.
Liela mēroga eksperts
L
Taisnība ir Hadsona kungam. Kaut gan ja tā dziļāk rok, var nonākt pie tā "kas mēs esam". Kāda ir mūsu sabiedrības morāle un vērtības. Un skats ir šausminošs.
Liela mēroga eksperts
L
Man ar liekas, ka pie visa vainīga Amerika, Krievija, Eiropa un Izraēla.
Zaigonis
Z
Novēlu Dombrovska valdībai izvest Latviju no purva.vienīgi uz viņu paļaujos.
oranžais
o
Principā vainīgo meklēšanu, kas ir jēlo sportiņš, nepiekopju, bet ja kādam arī jakarājas pie kauna staba, tad tas ir Repše ar Rimševicu!
Nasing spešel :)
N
Uj kā dažam labam nepatīk šī eksperta teiktā taisnība :D
trans
t
Pret tādiem hadsoniem ir jāizturas piesardzīgi, citādi no viena grāvja brauksim otrā un atpakaļ. Daudz patiesības viņš pasaka, bet tas tomēr ir tikai skats no malas, jo īsto patiesību viņš nespēj saskatīt tā iemesla dēļ, ka viņam trūkst informācijas. Tas ir viens, bet jāpatur vērā arī tas, ka šie ārzemnieki nekad īsti neizpratīs to vērtību sistēmu, kas veidota un kropļota ( un joprojām dzīva!), padomijā. Ieklausīsimies, bet vērtēsim un domāsim paši ar savu galvu!
janka
j
Viss mainīsies, kad beidzot vainīgo spēsim saskatīt paši sevī. Ne ES shēmotāji, ne SVF kolonizātori nedzīvo šajā dievzemītē. Tā ka paši esam šķībi aizrāvuši. Un arī tagad bliežam tieši grāvī. Runājam visu laiku par īsināšanu, budžeta cirpšanu, bet ne vārda par naudas pelnīšanu!
cits
c
pirms apsmej Hadsonu, izlasi labak vismaz paris vina rakstu. Vins nenovel atbildibu no Latviajs valdibas, kas uztureja greizu nodoklu sistemu un kurais bija tiesibas un iespejas to mainit. tapat vins nenovel atbildibu no LC/LPP, TP un JL koalicijas - kas atbalstija graujosos Parex banaks parnemsanas noteikumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas