Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

precizēta - Instruktors: ar konkrēto lidmašīnu pilots lidot nedrīkstēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
markuss
m
mjasss , par gaisa baloniem runājot šis teksts no draugiem.lv "Tas baloniņs, kas zem manis nepareizu taktiku izmantoja, nogāju pa vārsta pašu maliņu, nesaraustījos un dabūju otro labāko rezultātu kopnkrētajā uzdevumā" liecina vien par to , ka starp gaisa balonu pilotiem ir viens konkrēts idiots vārdā inga igaune <pasarg Dievs kādam kāpt viņas balonā. vai kāds vispār skatās un kontrolē to , kā lido baloni ?
tim
t
Ja apmācība nebija pilnībā izieta, tad pilotam nebija tiesību. Ja apmācība būtu izieta un tiktu izdarīts attiecīgs ieraksts pilota "atļaujā, licencē vai apliecībā", taču pilots apliecību būtu atstājis mājās uz palukta, tad varētu teikt, ka nebija apliecības. Bet tam, ka ir krievi, kuri latviski prot labāk par daudziem latviešiem, labprāt ticu; arī starp maniem krievu draugiem vismaz viens tāds ir.
hiho
h
Vēlos aizstāvēt "čeloveku". Tas, ka latviešu valoda ir dzimtā, neko nenozīmē! Zinu daudzus latviešus, kuri nemāk pavisam ne tuvu pareizi rakstīt un rnāt, bet daudzi krievi runā labāk par latviešiem. Un virsrakstā nevarēja rakstīt tiesības... jo tiesības ir arī man, bet man nav ne apliecības, ne licences, ne arī kāda cita dokumenta... pareizi - nebija atļaujas, nebija licences vai nebija apliecības!!!!
Sapper
S
Es tikai pāris lietas nesaprotu. Lidmašīnā bija 2 piloti un 6 pasažieri. Rodas jautājums. Kas bija šis 2. noslēpumainais pilots un kur viņš atradās?
Klasesbiedrene
K
Diskusijas virziens man ne mazākajā mērā nešķiet interesants, taču gribētu aizrādīt, ka žurnālistam mirušais cilvēks vismaz būtu jāsauc pareizā vārdā. Viņš bija Guntis Vasiļevskis, nevis Vasiļjevs. Šeit publicētais raksta variants arī ir plašāks nekā drukātajā avīzē, no kuras varēja secināt, ka lidmašīnu vadījis cilvēks bez jebkādas lidotāja pieredzes. Un tas absolūti neatbilst patiesībai, jo pieredzējis pilots viņš bija jau 1990. gadā.
Человек
Ч
Всё-таки я дурак. Извините.
SB
S
Nomierinies, cilvēk! Neviens negrasās Tev kaut ko darīt, bet attiecībā uz latviešu valodu labāk klausi tos, kam tā ir dzimtā! Krievs paliek krievs - visiem savas "pravas" bazīs virsū... Nelien svešā klosterī ar savām tiesībām!
Человек
Ч
Еще один фашист взял мой ник и начал писать от моего имени:-) Но меня от фашиста отличить легко. В отличие от фашистов, я пишу без ошибок:-) Если вы, цензор Диены, собираетесь стереть мой нынешний комментарий, то потрудитесь стереть и комментарий лже-Человека, писавшего от моего имени и под моим ником в 21:54. Вам легко видеть, что IP у нас отличаются.
Человек
Ч
извините, я признаю что я полный дебыл, и больше не буду здесь писать бред. если всё-таки буду, тогда знаете - я не излечимый придурок.
tim
t
Čelovek, Tevis pieminētais teikums "Pilotam nebija nepieciešamo tiesību" ir pareizs. Cita lieta ir šis teikums (skat. 6.rindkopu): "jāsaņem tiesībās atbilstošs ieraksts". Šeit gan derētu cits vārds. Iepriekšējie komentētāji pareizi norādīja, ka apliecība ir tikai dokuments, kas apstiprina tiesību esamību, un tās neesamība nenozīmē tiesību neesamību. Ja nemaldos, piemēram, LAPK ir paredzēta atšķirīga atbildība par braukšanu bez tiesībām un braukšanu bez apliecības.
YL
Y
Spilves lidlaukā tam paiperam altimetrs stāvēja uz 0. Bet Tukumā tas pats altimetrs rāda augstumu itkā būt virs Spilves, bet pie Tukuma jau kadus 100 m zeme ir tuvāk tam kā rāda altimetrs. Izskatās, ka tā varētu būt pilota galvenā kļūda.
A
A
Vispār, tagad ir pilnmēness... Šajā laikā visādi nelīdzsvatori tipiņi aktivizējas. Bet, par šo rakstu gribētu teikt, ka kāds kontrolē gan to visu, tikai ne visi ievēro, to, kas būtu jāievēro. Gluži tas pats, kas ar autobraukšanu - visi zina, ka ir noteikumi, bet tos nemitīgi pārkāpj.
Aldo
A
ne tikai mazo lidmašīnu piloti lido bez licencēm.. papētiet kas notiek ar dažiem gaisa baloniem, piemēram Air Kargo īpašnieku (it kā pilotu)... vai arī cik sakarīgi māk lidot jaunizceptā pilote Inga Igaune (www.gribulidot.lv), kas skrien kokos ar balonu. kāds to vispār kontrolē?
Человек
Ч
Так уже сменили заголовок. Очевидно, мои замечания получили резонанс. ["Virsraksts ir rakstam, nevis rakstā iekšā ;P!"]
ak_nemiers
a
Virsraksts ir rakstam, nevis rakstā iekšā ;P!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas