Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

precizēta - Koķe atstādina Gruškevicu no darba komisijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Absints
A
Koķe pasaka skaidri un gaiši- no septembra uz vienu bērnu 937 ls gadā. Gruškevics, savukārt ,duļko ūdeni un izplata baumas. Tad kā - atbalstam Gruškevicu vai arī prasam Koķei nenoteiktu rīcību, lai arī viņa būtu labā? Būs, būs tai pašvaldībai jāizdomā, ko darīt ar mazo skoliņu ar 30 skolniekiem un 15 skoloājiem. Nu nesaka ministre, ka tāda jāslēdz. Ja pašvaldībai un iedzīvotājiem šķiet, ka tā jāsaglabā- lai saglabā.. Tik naudiņu jau valsts tam papildus nedrukās, un negribas ar, lai vēl atņemtu to pensionāriem, vai medmāaām. Ar atlaistajiem valsts pārvaldes ierēdņiem būs par īsu. Tagad, pat ,ja skolotājam ir 3 bērni klasē, bet ir attiecīgais stundu skaits, maksā par slodzi, tāpat kā tam, kam 35 bērni klasē un ir tikpat stundu. Stunda jau ir stunda, drusku grūtāk ir taisīt individuālo pieeju, savaldīt palaidžus, spēlet psiholoģiju, bet laiks aiziet tas pats, Bet izlabot 35 sacerējumus vai 3 sacerējumus.... Un tā tas visos priekšmetos, kur mājas darbi, kontroldarbi Taisnīgi? Nē. Koķe grib to mainīt.. Maita?
dace
d
Nu vareni - Gruškevics kavē visus IZM ziņojumus, Gruškevicš atbildīgs par sieriem, zemenēm no Antarktīdas (tādēļ tās cenas laikam), bet darbu ministrijā nezaudē (tikai nepielaiž pie sarunām) - kurš kuru lobē?
J.Biotops
J
Radio intervijā bija skaidri un nepārprotami dzirdams, ka ministriju vada Gruškevics, bet ministre ir tikai kārtējā izkārtne. Normālā valstī tāds Mareks šorīt jau stāvētu rindā pēc bezdarbnieka pabalsta, te ministre nespēj pat informāciju pieprasīt no savas ministrijas ierēdņa. Kur nu vēl kaut ko uzdot vai neļaut.
Students
S
Gruškevics savā amatā ir aizsēdējies. Cik ministri nomainījās, bet šis vēl tur pat. Manuprāt, viņš nav spējīgs nodrošināt ministrijas darba pēctecību tādēļ nekas nemainas sistēmā.
he
h
Tūlīt nolikvidēs Bērnu ministriju, atbrīvosies ļoti enerģiska valsts sekretāre, varbūt viņa var aizvietot IZM valsts sekretāru? ______________ o! tā ir īstā! :))) pirmk;ārt nenoermāla, otrkārt, tirgone - latvijas bērnu iztirgotāja ārzemniekiem!
Dana1
D
Klausoties vakar ministri TV ziņu raidījumos palika iespaids, ka patiesās lietas - valsts izglītība viņu vismazāk interesē. Bet to var teikt par jebkuru ministru šobrīd. Izpildvara, kas jūtas kā kaut kādas politikas noteicēji. Politika, kas atsvešināta no cilvēkiem, kuru vairums sāk uztvert ar bailēm un kā naidīgu, pret sevi vērstu.
zvirbulēns
z
Ministrei nav ne vainas, visa šī sistēma samezglota pateicoties dažnedažādu ārvalstu un iekšējo soristu darbībai. Visas muļķības, kas te Latvijā ieviestas, nāk no šiem ekspertiem, bet, lai tagad mainītu sistēmu, nepieciešams liels laiks, turklāt, to jau arī neļauj veikt tie paši soristi. P.S. Īsāk sakot, netēlo gudrīti, Tev vēl galviņā vējiņš žūžo :)))
Zane Grīnberga
Z
Uz skolotāju rēķina, lai uzraudzītu viņu darbu ir tik daudz institūcija sabūvētas - ministrijas, arodbiedrības un viss pārējais, uzrauga skolotājus, it kā viņi būtu noziedznieki....Ja visas šīs pārraudzības iestādes LIKVIDĒ - iedomājieties, kāds būtu ietaupījumus budžetā un kā varētu palielināt skolotāju algas....!!!
Zane Grīnberga
Z
IZGLĪTĪBA IR TĀ SAREFORMĒTA, ka bērniem jau paliek neciešami mācīties.... 1.klasē vairs neviens skolotājs nemāca bērniem ĀBECI UN BURTUS, pareizrakstību, glītrakstīšanu. Bērniem PRASA JAU RĒĶINĀT ....visus grib par profesoriem pataisīt !!!! Visa izglītības un zinātnes ministrija ir jāreformē, neviss skolotāji un skolas....!!! Dzīvo kā nieres taukos Vecrīgas centrā, bet skolotāji cīnās ar viņu izdomātām programmām !!!! Idiotisms...!!!
Zane Grīnberga
Z
Riktīga maita Tā MINISTRE !!! KOĶE !!!
mērglis
m
nu gan tu nolaidi kaa zariņu gos , Koķe tikko pa raadio atklaataa tekstaa nolaida , ka teepisti sagraabuši varu Gruškevica personaa , arii visus naudas papiirus paraksta un taas pluusmu regulee šis kungs , tad nu gan paliek skaidrs , kuros maakoņos mekleejami tie 15 000 000 ... un arii kaadeeļ skolotaajiem par gaudenajaam algaam bija jaastraadaa visus šos gadus , arii izgliitiibas sisteemas reformas netika veiktas šajos gados ne par gramu
Gruškevics
G
upurēts:). lai skolotāji neceltos streikam eksāmenu laikā. varat būt mierīga, Koķe. arī bez Jūsu ļoti caurredzamajiem ne visai dzidrajiem plāniem skolotāji pabeigtu iesākto darbu - eksāmenu sesijas un mācību gada novadīšanu līdz galam. pabeigtu arī tad, ja valsts nemaksātu vispār. pabeigtu - cilvēcības vārdā. skolotāji ir pārāk gudra tauta, lai uzķertos uz šīm makšķerēm, kas patiesībā ir gaužām naivas. uz skolotāju sirdsapziņu ir spēlēts vienmēr - gadiem. gadiem ir strādāts par pusvelti un paciesti visi pazemojumi no valsts. bet ne baiļu un ne jūsu dēļ. Bērnu dēļ, Latvijas nākotnes dēļ un vēl kā tāda vārdā, ko badīgajiem likumdevējiem nekad nesaprast. bet vadzis reiz var lūzt.
man
m
jau patika šis - "īpaši ar skolotājiem"...:D. nu apmēram tā - it kā runātu ar nepieskaitāmiem vai ar tādiem, no kuriem jābīstas. cerams, ka skolotājiem pietiks drosmes stāties pretī tā saucamajām strukturālajām reformām, un arī vecāki nebūs vienaldzīgi, kad tas viss sāksies. jo runa jau nav tikai par skolotāju atlaišanu. līdz ar šo atlaišanu ritenis sāks ripot, un ne jau kalnā augšā, bet tikai uz leju, paraujot līdzi visus izglītības sistēmā iesaistītos. tos, kurus sabāzīs kā siļķes mucā pa 30 mazās telpās, pārgurušos skolotājus, un stresainos vecākus..un tās ir vien maza daļiņa no visam reformu sekām..viss notiks, ja vien paši ĻAUSIM, lai notiek. nevienā normālā valstī strukturālas reformas neuzsāk tad, kad tauta novesta līdz nabadzībai un stresam, neizgudro ar vien jaunus nodokļus tajā brīdī, kad tauta iedzīta bezdarbā...vienīgi Latvija var atļauties visu, absolūti jebkādas nelietības, nosaucot tās cēlā vārdā.
hmm
h
Latvijas problēma ir tā, ka ministreļi nesaprot savu lomu, proti, ka tie ir tikai izpildvara. Tā vietā viņi mētājas ar politiskiem paziņojumiem (interesanti, kurš ir tas, kas nosaka, tieši ar kādiem politiskiem paziņojumiem katram ir jāmētājas?) Varbūt drīz CVK, muita, un Zemesgrāmata ar sāks gvelzt politiskus paziņojumus?
Meredita
M
Mani vienkārši fascinē Koķes argumentācija - tagad, eksāmenu laikā, nevajagot radīt sociālo spriedzi! Tātad - tagad, mīļie skolotāji, rukājiet, un tad, kad eksāmeni būs izlaboti, mēs jūs atlaidīsim. Kārtējo reizi redzam, ka skolotāju arodbiedrība ir tikai tāds ministrijas piedēklis. Kāpēc nevar uztaisīt streiku, līdz Koķe liek galdā paredzēto plānu? Streiki tāpēc ir domāti, lai radītu neērtības un zaudējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas