Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

precizēta - Kultūras ministrijas budžetu glābs LNB līdzekļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikus
M
Ko rejat, ljaujat stradat cilvekam. Un ja jus te tik intensivi drukajat, tad jau gluzi neesat badmiras.
AD
A
Ģeniāla ideja - "...Ap LNB ir nepieciešams arī nodrošināt minimālo infrastruktūru apjomu, lai tā nebūtu tikai būve, bet tiktu nodrošināta arī piekļuve tai..."
Vienotības Klibā zos(e)
V
Beidzot! Priedes, sveķi, dzintars.... .... uz priekšu, Vienotība, uz rietumu dēemokrāaciju, kur tauta plika un basa, bet valdošie- pie pilnas siles... Gods kalpot, Biezajiem! Vienotības Klibā zos(e)....
Anna
A
Un uz 2014.gadu Vienotība visus iedzīvotājus atstās pie sasistas siles , jo 2014.gada Latvijai būs jāatdod miljardu un kur tie to ņems ir skaidrs un saprotams – no iedzīvotājiem. Mums iedzīvotāji, redzu, ir gatavi jebkadam muļķim mesties pie kājām kaut tikai dotu maizes gabalam. Kautiņš beidzās ar Seimas vēlēšanu beigām. Uzvarēja tie paši. Kuri bija darījuši to pašu. Tas ir, konfiscēja naudu no iedzīvotājiem. Iedzīvotajiem patika, tāpēc cilvēki izvēlējās viņus vēlreiz. Tagad nav ko ciest un stenēt. Priekšā ir pašreizējās valdības 4 gadu visatļautība. Neko jūs ar to neizdarīsiet. Un nav ko lolot cerības, ka valdība jau drīz sabruks, ja ne jau drīz, tad līdz pavasarim – noteikti. Un viņa- Latvija - ir tāda gandrīz uz simts procentiem dzīvo uz parādu. Pašu ekonomika nevar barot valsti.Pietiek tiksi pie varas esošiem. Drīz Latvijā atcels pensijas, ārstu, policistu ugunsdzēsēju, mediķu un skursteņslauķu algas! Bet pats smieklīgākais ir tas, ka visiem šiem pilsoņiem paskaidros ka tas ir normāli un pilnīgi eiropeiski, ka tas ir civilizēti doties uz mežu sēņot, dzert ūdeni no grīvas - tas ir ļoti ekoloģiski draudzīgi un veselīgi . Par tīru gaisu, dziesmam un dejam, prieku un neatkarību! Vai tad jūs neredzat varaviksni un laimi! Cik daudz dažādas iespējas cilvēkam sniedz Latvija! Jūras gaisa bagātība, kas ir pilns ar jodu- elpojiet tavu māti! Beidzot! Priedes, sveķi, dzintars....
Leo
L
BUldogs kļust smieklīgs...
Dainuvīte
D
No viņas strādāšanas man jau šķērmi metās 90-tajos gados,kad viņa ar savu "dienu" aizelsdamās slavēja Šķēli ar Nagli.Cik viņi tālredzīgi un gudri ,ka neļauj valstij paturēt "Latvijas Gāzi" un ar visu gāzes krātuvi atdeva Krievijai.Par to vien viņa būtu pelnījusi izraidīšanu ,nevis Saeimas krēslu.
j
ta tik tev liekas , ka cilvekiem vienmēr ka zirgiem jāzviedz - muti vaļā līdz aukslējām. Ir daudz pieklajīgu amatpersonu, kas muti pastavīgi netur vaļā un neatrāda protēzes kā Birkavs, vaideru pāris utt.
Jumis
J
Cik tipiski Ēlertei! Runāt, ka valstī vajag samazināt administratīvos izdevumus, taču pašai to nedarīt. Runāt, ka publiskajā telpā vajag stiprināt latviešu valodas pozīcijas, taču pašai runāt krieviski. Ēlertes vārdi ir tikai tukša skaņa: bla, bla, bla.
zorge
z
A priekš kam mazināt, tagad tak tur sēdēs Ēlerte. Līdz ar to situācija kardināli mainās. Tagad vajag mazināt citur, bet ne tur.
ES
E
Tu esi Dainuvīte, bet bildē ir ĒLERTE un tā ir liela starpība!
ES
E
Ko jūs skaužat? Ļaujat tak cilvēkam strādāt un tad vērtējiet!
AKL
A
Elerte ir loti OK, lai vinjai veicas.
Dainuvīte
D
Tāda izskatas sabraukta varde.
jauki
j
Laikā, kad Latvijā bērni mirst badā, tos parazītus, kurus bija visvairāk jāslauka, visus sagabās! Vienkārši trūkst vārdu. Uzņēmējiem max jācenšas nemaksāt nodokļus šai sprāgoņu bandai.
Ainārs
A
Vai šitai vecenei mute ir aiztaisīta ar rāvējslēdzēju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas