Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

precizēta - Latvijā vizītē ieradīsies Merkele

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NA
N
da uzh, azh chitatj protivno.skoro latishi zahlebnutsja v svojej zlobe i nenavisti k russkim. smeshno prosto, strannij narod vse-taki...
Nevar būt!
N
Atmodusies:(
Lelle
L
Angela brauc skatīt Muļķu zemi tuvplānā...
cony
c
Man liekas,ka nav arī to jānoliedz ka izcilā Vācijas Valsts Kanclere Angele Merķele saprot mūsu Premjēra Valda Dombrovska darbu ir to pozitīvi novērtējusi un atbalsta.Eiropai un katrai valstij atsevišķi vajadzīgi gudri,jauna tipa vadītāji,kuri visas savas bagātās zināšanas izmanto tautu interesēm.Mums ir palaimējies un tāds ir arī Valdis Dombrovskis,kuram pagaidām Latvijā konkurentu nav.
Briedis
B
Patīkami, ka Endžija tiksies ar mūsu Valdi. Viņam ir eiropeisks izskats, domāšana un komunikācijas spējas. Nav kā alkatīgie šakāļi, kuriem aiz nagiem tautas asinis.
Mikus
M
Gan jau Vācija atkal ar Krieviju grib kautko vienoties, tāpēc braukā pa baltijas valstīm pēc atbalsta, varbūt tagad naftas vadam.
Mikus
M
Uvažai menja, i jatebja budu uvažatj. Iemācies šajā valstī latviski rakstīt
DD1
D
Visu cieņu un prieks par Dombrovski.
filozofs
f
Santa ir kleptomaans , jo redz , juut , ka ar zagšanu vairs bizness neies ,,, valsts izadzeeji un to atbalstiitaaji ar putaam uz luupaam ņemaas pirmsveeleešanu procesaa zaakaajot tos kuri šiem gatavi ceļaa staaties ...
?!
?
Pe-ža nu gan iemuldējies! Vai tad tu ar Vācijas kancleri vēlies tiktie, ja tev riebjas, ka viņa tiksies ar LATVIJAS valdību?
Birra
B
Neviens tādu Krieviju "nemīlētu" ja viņu tētiņi savā laikā, smagā alkatībā, nebūtu piesavinājušies pusi Eirāzijas. Vācieši mīl dabas resursus, ne jau krievus. Latviešus viņi ar ne pa visam nemīl, jo mums nav nekā :) Vienīgā lielā mīlestība ir krieviem ar frančiem - bet nu tas vēsturiski tā izveidojies.
drakons
d
Bezjēdzīga vizīte.
Santa
S
Žēl, ka Merkeli sagaidīs tas surogāts, kas saucas Latvijas valdība. Nožēlojams grāmatvedis sava tautu nīstošā, šizofrēniskā finanšu ministra pavadībā. 100 lati dienā par latvāņu novākšanu dombrovska kungs? Merkelei būs par ko brīnīties "vienotības" aizspogulijā. Neaizmirstiet ielām, pa kuru brauks Merkele, krūmu lapas nokrāsot jēli zaļā krāsā! Tagadējā "vienotības" Latvijā vergi ir lēti, Angelai patiks un valdim būs priekšvēlēšanu reklāma
DX
D
A.Merkele ir viens no tiem retajiem politiļiem, kuru vienmēr prieks redzēt. Kā cilvēku un kā normālas, draudzīgas valsts vadītāju. Apskaužu vāciešus ar baltu skaudību.
Человек
Ч
Вы - еще одно подтверждение того, как всё-таки многие латыши простодушны. Кириллицу принесли на Русь (а также в Болгарию, Сербию, Украину, Белоруссию, Македонию и Черногорию) отнюдь не монголо-татары. А создали ее в 9 веке нашей эры монахи-евангелизаторы Кирилл и Мефодий, будучи сами славянами или, возможно, греками. С христианизацией Руси в ней, так же как и в ряде других славянских стран, кириллица стала письменностью народа. В 1708—1711 гг. Пётр I предпринял реформу русской письменности, устранив надстрочные знаки, упразднив несколько букв и введя так называемый гражданский шрифт. Вскоре на гражданский шрифт перешли сербы, позже — болгары; румыны же в 1860-е годы отказались от кириллицы в пользу латинской письменности. Гражданским шрифтом с минимальными изменениями начертаний мы пользуемся и поныне.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas