Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

precizēta - Nākamnedēļ valdība lems par ministru algu samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotājs
V
Lai par ko arī runātu - galvenais uzbraukt Godmanim. Tāda ir JL taktika. Ļautu viņam strādāt, tagad jau redzētu padarīto. Pa Gerhardam nācās atzīt, ka Šlesers lidostu ir labi atīstījis, Un tas vss LP/LC nopelns. Jaunā valdība tagad tikai atgremo Godmaņa iesākto, bet paši nekādus racionālus priekšlikumus ekonomikas atveseļošanai nav izvirzījuši.
J
Nu un kā jums patīk ,Slesera šoferdēlam par dažiem mēnešiem,lai iepazītos ar dzelzceļa lietām,7000ls. kabatā . Vai nav forša dzīve,ja tavs tēvs ir ministra šoferis.
Tontone
T
Paradokss! Līdz šim ministri saņēmuši labas algas, jo tās it kā tika pamatotas ar lielo atbildību. Bet kurā jomā tad ir sajūtami viņu darbībais pozitīvie radītāji?
Bagatais.
B
ministru algu ne lielaku par 1000LS,nevienam alga Latvija nedrikst parsniegt 1000LS.Viosmaz krizes laika.
Solveiga
S
Ja taupam, tad taupam VISI , jo krize skar visus .Katram pēc padarītā darba, katram pēc nopelniem un punkts .
Laris.
L
Lai saņemtu labu algu un prēmijas,ir jāstrāda vaiga sviedros.Katrs mēs vēlamies dzīvot skaistā,ērtā dzīvoklī, personīgajā majā, braukt ar labu,dažii pat ar sevvišķi dārgu auto, labi ģērbties u.t.t.. Gudribas vispirms mums iemāca paidagogi skolā,institutā, universitātē,bet vai šie gudrie cilvēki nesaņem smieklīgu algu. Te nu derētu atcerēties : "Dzerot ūdeni ,atceries avotu."No ārsta un bieži vien arī no policista,ir atkarīga mūsu dzīvība. Ja viņiem nemaksā algu, atbilstošu padarītajam ,grūtajam darbam, tad viņi, tpat kā ministri nedarīs, šo darbu. Cik garš tik plats ! Ļoti daudz , pārāk daudz gudri , talantīgi, čakli , uzņēmīgui cilvēki LATVIJU ir atstājuši. Vai šo kustību gadījumā nesekmējā mūsu gudrie ministri, kuŗi līdz šim saņēma nepieklājīgi lielas algas ,salīgzinot ar gudriem skolotājiem, gudriem policistiem, gudriem mediķiem, gudriem zemniekiem u.t.t.
west
w
NETICAMI, ka BEIDZOT tas arī tiek darīts.... Atvainojiet, TIKS darīts!!!! Sen jau vajadzēja ķerties klāt šai lietai! Mazjaiem jau sen viss ir nogriezsts, tā kā ....
skolotāja2
s
Sorry, es nedomāju Tevi, es domāju to abstrakto Politisko Atbildību... Bet, ja kas - esmu gatava iet par ministru, ar visu algu samazinājumu! Par jebkuru!!! Ministru, protams, nevis algu samazinājumu...:DDD
Politiskaa atbildiba -rpg
P
Viniem vares maksat pec tam , kad bus ko izdarijusi Latvijas labaa! Tad ari tauta teiks, jaa, nu ir laiks maksat! Un nevienam nebus zeel!
Politiskaa atbildiba -rpg
P
Un ko tie ministri vispar ir darijusi, lai sanemtu sadas algas? kadu atbildibu un par ko ir nesushi? Neko! Izbeidziet te zvankstet!
rpg
r
patiesībā tas ir lēts populistisks gājiens. ministriem jau tā ir smieklīgas algas, piemēram, ja salīdzina ar padomniekiem. tādu lielu institūciju vadītājiem kā ministriem, algām ir jābūt pietiekami lielām, lai profesionāļi būtu gatavi pie šī darbiņa ķerties. tad, kad valstī būs vispārēja labklājība, tad varēs entuzisti strādāt. šodien mums ir vajadzīgi profesionāļi!
cilvēciņi
c
Pat 100g šņabja nepalīdzēs iemīlēt ZZS ar Brigmani, Rozi, Staķi, Purni, Vējoni utml darboņiem.
kleo
k
Ja LV ministri uzskata par neiespējamu man par bērnu maksāt Ls 8 mēnesī, tad, pardon, nevar viņi paši saņemt 2147 latus jeb 1610 uz rokas! Saņemiet 1000 pirms IIN un tad vispār sāksiet saprast, par ko jūs tur lemjat!
klusais
k
Piebilde pie zvirbulēns>Lellei P.S. Vara ticēt , varat nē , bet kā man stāstīja cilvēciņi ,kuru darbs ir analizēt te dažādus politiskus notikumus, tad viņu secinājums par SCP ir kā par Šķēles plānu B, jo ideoloģiskie guru un finansējums ir no tās pašas puses , kur TP.
zvirbulēns
z
TV raidījumā 100 grami kultūras tiko rādīja sižetu par Finksu un kādu tuvu radinieci- ārsti. P.S. Lelle, Tu gan kraties vaļā no SCP, lai viņi tur ņemās, tā ir tāda blice, ka ašs bail sametās. Maskavas students Loskutovs vien ko vērts, par Štokiju, Kokinu, Štelmaheru, naivo Pabriku nerunājot :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas