Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

precizēta - Piespriež 500 latu sodu par nelikumīgu TB/LNNK priekšvēlēšanu reklāmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kurmis
k
TB/LNNK esat zagļi. Taiutas ienaidnieki un nacisti.i
Krists
K
Tautai jau labāk pie sirds iet lietussardznieki un komunisti... ko teikt, gadiem ilgi skalotās smadzenes beidzot ir izskalotas... Bet attiecībā par , iespējams, nelikumīgo reklāmas izvietošanu ir taču iespējas šo lēmumu pārsūdzēt... tā kā uz priekšu Tēvzemieši. Kā te šodien bija teikts Čepānes atziņās - ," tiesiskā valstī ikvienam ir jācīnās par savām tiesībām".
kants
k
forši, partija, kas vadīja RD, brutāli pārkāpj RD noteikumus. īsti latviešu politiķi!
ABC
A
Man gan nebūtu žēl, ja no politikas un vispār no sabiedriskās aprites uz visiem laikiem pazustu Straume, Cepurnieks, Lakucis, Dobelis, Tabūns un vēl vesels bars līdzīgu viežu ļautiņu. Katram sava mēraukla, kā smejies.
Dundurs
D
Jā, Ļautiņi, provinciālisms un otram sejā spļaušana kaut kā mums visiem ir asinīs iesūkts un ar mātes krūti iebarots! Ka tik noskaust, lai tikai sūdīgāk kādam būtu, un iekosties…Tas ne kas, ka pašu cilvēki (varbūt pat mūsu pašu šobrīd ievēlēti) gadiem ilgi ir pārstāvējuši „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” un startējuši vēlēšanās! Re, kur jau viens siekalojās ( Человек 20.07.2009 18:38 ), lai tikai ilggadīgā un pieredzējusī latviešu sabiedrības pārstāvētā politiskā partija noietu no skatuves! Un mums vēl pašiem vajag iekampt… Žēl – tuvredzīgi...
Dundurs
D
Man ir aizdomas, ka RD Būvvaldes acis izsprāgtu, apakšlūpa drebētu un smadzenes kūpētu, ja viņiem piedāvātu to, ko izdarīja ar Berlīnes Reihstāgu! Tā kā reklāmas izvietošana ir tikai maza daļiņa no tā visa, ko varētu darīt, tikai diez vai mākslinieki Rīgā varētu tik ļoti izpausties. Jau tagad ar iestādes pārstāvjiem draudzējas Bruno Bremze, līdz ar to mēs tālu netiksim! Ar to Rīgas vēsturiskā centra aizsardzības un saglabāšanas likumu kļūst tik infantili, ka sāk murgot par to reklāmas saskaņošanu! Vai tik tur nav iebāzis kāds no pašreizējiem 60 Domes Viedajiem trekno pirkstu, kas parādīja, no kurienes vilkt ārā kompromatu pret „Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK! Jācenšas uzgāzt taču samazgas līdz vēlēšanām, lai uz tā fona izskatītos gaiši un viedi!
daunitis
d
Krievu pakaļlaižu bars. To es par jums, komentētāji! ,,Diena'', kā liels kuģis, līgani maina kursu uz saulainajiem komunisma krastiem.
Nav taisnīgi!
N
Partijai par milzu reklāmas nelikumīgu mēnešiem ilgu karāšanos sods 500 latu, man par to, ka savu mazo autiņu uz piecām minūtēm atstāju pie veikala, lai varētu nopirkto preci ielikt bagāžā - 30 lati.
Mr.CK
M
500 latu? Wahahahahahaa.... Tas ir kā līdaku noslīcināt!
Vuarzazi
V
Par parkapumiem iepriekshejas Saeimas veleshanam vel paris partijas tiesajas. Ja nebus samaksata soda nauda, nedrikstes kandidet.
Vuarzazi
V
T+B+LNNK reklamee savu atbildibu Latvijas bankrotaa.
Ieva
I
Tik vien? Un vēl stipri post factum....Sodiem ir jābūt operatīviem un tādiem, lai negribētos atkārtot!
Šampēteris
Š
Ņemot vērā vēlēšanu rezultātus un karsto vasaru, summu piespriežot nosacīti - līdz brīdim, kad TB/LLNK atkal sadomātu reklamēties.
Oskars
O
Bet kāpēc ne 500000Ls ? Ja neprot godīgi SPĒLĒTIES,tad lai MAKSĀ un tā visiem bez ŽĒLASTĪBAS.
Šampēteris
Š
Ņemot vērā vēlēšanu rezultātus un karsto vasaru summu piespriežot nosacīti - līdz brīdim, kad TB/LLNK atkal sadomātu reklamēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas