Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

precizēta - Policiju “aktīvi" informē par nemieriem Vecrīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cakllie darbinieki
C
Policija pasparliecinosi sludinaja ka atradis un sodis 13. janvaru nemierniekus. Tagad vini sagaida ka vainigie pasi atnaks uz policiju atdzities vai palausies uz stucka pazinojumiem. Latvija un Riga paarak mazina. Poicija pasi nevar atrast sos "noziedzniekus"? Sie 13. janvaru jauniesi aizstav Brivas Latvijas iedzivotaju intreses.
es
e
Hm,kaadreiz tas jau bija un pie kaa nonaacaam?Bija pat stends"milicija meklee",forsi,varbuut kaadu latinu uzmetiis,vai iedos beernu daarzaa vietu bez rindas,vai veel labaak vonungu ja daudz nostucisi,dabuusi Vecriigaa.A cem cert ne ssutit???
jimbo
j
stučīšna laikam latviešiem ir asinīs un uz to viņi cer. tad ko - pienācis laiks nostučīt visus mūsu kreditorus un namsaimniekus! - tuvojas atkal baigais gads!
nv
n
/.S.Pildava arī pastāstīja, ka iedzīvotāji aktīvi informē likumsargus gan izmantojot policijas speciāli izveidoto tālruņa līniju, gan rakstot e-pastus. ../ _____ mjāaaa... arī 40., 49. gadā un padomjlaikos lielākie "stukači" jau bija pašu tautieši :( bezmugurkaulnieki, kam lai tik pielaizīties varai. jebkurai. nožēlojamie.
!
!
Stukačošana labus rezultātus nedos. Nekad.
Jurists
J
Vainu nevar mīkstināt. Tā vai nu ir, vai nav. Atbildību gan. Ir atbildību mīkstinoši un atbildību pastiprinoši apstākļi.
tonijs
t
Par kavēšanās iemeslu S.Pildava min faktu, ka projekta izstrādē ir jāiegulda milzīgs darbs. ............ Nu nezinu. Vienkāršu mājas lapu ar bildēm var uztaisīt stundas laikā.
abet
a
vienkārši un/vai sarežģīti web resursi - divu dienu laikā (php, mysql, and so on) pa 499 lašiem (policijai un bērniem atlaides). Zvaniet tulīt!
stop
s
2. alkašs » Alkašs 15:31 Es arī briesmīgi metu. Pamodos ar 3 gumijas lodēm pakaļā. Gaidu bildes, gribu pieteikties, bet neatceros, kur biju. --- tev tak jāiet pieteikties, ka esi cietis no policijas, saņemsi vēl stabu kompensācijā. būsi tikpat populārs kā urlu vienacainais bandīts.
A.
A
Stukači.
Vecs čekists
V
Vai šī stučīšana ir pareizā stučīšana?
lūriķis
l
klasika-čistoserde čhnoje priznanje-vernaja tjurma:)
2. alkašs
2
Es arī briesmīgi metu. Pamodos ar 3 gumijas lodēm pakaļā. Gaidu bildes, gribu pieteikties, bet neatceros, kur biju.
maita
m
ble, ko noziimee izstraades stadijaa ?! Drosi vien tagad shtuko kaa nokaast 100 000 par uberkrutaas fotogalerijas izveidi.
Andrievs
A
Grietin, ka Tu nesaproti, ka nevar visus foto un video materiālus publicēt. Tauta sāks ziņot par tādām personām, kuras sodīt šajā valstī nedrīkst. Atmaskos vēl kādu iekšlietu ministram draudzigas kaimiņvalsts spiegu un tad skandāls gatavs - gan par cilvēktiesību pārkāpumiem, par fašisma atdzimšanu, par vestures pārrakstīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas