Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

precizēta - Segliņš: ir nepareizi rīkot konkursu uz KNAB šefa vietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx3
x
..TAD JAU TIE KAS PIE VARAS PANACA SAVU.. JA KNAB PIEVIENOS DROSIBAS POLICIJAI.. TAD TADS KNAB BUTIBA TIEK LIKVIDETS.. VARES ZAGT CIK GRIB... UN DROSIBAS POLICIJA TAJA VIETA LAI KERTU KORUMPANTUS SKRAIDIS PAKAL LEKTORIEM UN MUZIKIEM..
Mazais draudziņš
M
Tāds pavisam noteikti piemēram ir Lembergs, kurš mēģināja pasargāt savu stukaču no ārā izmešanas.
Mazais draudziņš
M
Mamma man mācīja no visādiem čmošņikiem nebaidīties. Tiksimies, un paķer līdzi arī savus cukurdupšus no jaunatnes organizācijas, lai būtu jautrāk.
garāmgājējs
g
Droši vien Šleseram un Slakterim ir radi ko ielikt KNAB šefa amatā. Priekš kam vajadzīgs konkurss, tad nevarēs uzbaroties,sāksies tiesu darbi
Zane!
Z
Segliņam pilnīga taisnība. Ir tautas daļa, kas netic KNAB.
SOS
S
GAROZAS KUNGS & Co GRIB PRIVATIZEET POLICIJU, KNAB UN MUITU . NETAUTAS PARTIJA AR TRAUMEETO BAARBIJU TAISA TIKAI SUUDUS
Mr. X
M
Stulbi varbūt tāpēc ka pakutinās jūsu partijas barotavas Valsts uznēmumu padomēs.Galu galā arī Jums kā Iekšlietu ministram kopā ar savu partiju nevajadzētu visu kaunu maizē apēst un beidzot pateikt kas ir kas.
Vientulais vilks
V
KNAB ir vieniga valsfs institucija kas stav pari visam TAUTA viniem tic
Luste
L
Segliņš tik īsā laikā jau tik pamatīgi apspalvojies... Kas notiek ar cilvēkiem, kad viņi tiek pie varas? Viņi pārvēršas par necilvēkiem.
garāmejot
g
Nu viena riktīga cūciska tauta, šie segliņi. :)
ZBL
Z
Jūrmalgeita - notiesājošs spriedums, zāļu tirgotāja lieta - iesaistīta TP, kas atklāj sistēmu kāpēc pie mums tik dārgas zāles - notiesājošs spriedums, tiesnešu lieta - pirmajā instancē notiesājošs spriedums, turklāt vēl vairāk pierādījumu netika iegūts, jo KNAB strādā TP un Lemberga savervēts stukačs Bode, notiesāts par 80000Ls kukuļa pieprasīšanu TP 9.Saeimas deputāta kandidāts u.t.t Turpinājums neskatoties uz jūsu pūliņiem sekos.
ZBL
Z
Ir stulbi ministra amatā likt deputātus, kas ceļojuši par valsts naudu uz Kubu, un pēc tam melojuši , ka no tā kāds labums.
gnireb
g
tp pamodas ! Nu tik būs ! kā lemsiet ta . . . . !
nekaitiniet
n
Runājiet pēc būtības, nespēlējieties ar vārdiem! Stulba ir aprobežotas asprātības demonstrēšana. Smiekli nāk tikai nika autoram. Par Segliņu - piekrītu un vispār, ja likumdošana paredz veidu, kā ieceļ KNAB vadītāju, tad populistu spiediena ietekmē nav jākļūst par gļēvuļiem un jāpakļaujas viņiem, mainot šo kārtību.Pie mums to bļāvēju dēļ viss iet uz anarhiju. Ja Segliņam ir mugurkauls, visas cerības uz viņu un nav ko klausīties uz visādām anonīmām neķītrībiņām. Uzskatu, ka visa tā negatīvisma akcentēšana, fantazēšana un tautas rīdīšana sākās ar Jaunā laika parādīšanos un tagad iet plašumā, jo tā taču visvieglāk kļūt populāriem. Atbildību pa īstam,ne tikai vārdos, to tik nē!
Arcix10, to Mazajam Draudziņa
A
Man tā rādās, ka tu mazliet draudi! Vai es kļūdos? Vai tev mamma nav mācījusi cienīt vecākus cilvēkus, neatkarīgi no viņu uzskatiem? Tiksimies šovakar 17.30.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas