Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

precizēta - Šķēle: TP ir lielu pārmaiņu priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Kampējam taisnība- tautas posts ir lielu pārmaiņu priekšā, daudz biedri varēs saulīti caur rūtainiem aizkariņiem pavērot!
Maita
M
TP ir lielu pārmaiņu priekšā - Kas i, ko? Visi labprātīgi dosies uz cietumu?
maniaks
m
Piekrītu, bet tas ir mūsu, vēlētāju rokās..
maniaks
m
Varbūt ne gluži 1905. gads, bet kas līdzīgs briest, tautai ir apnicis, ka to muļķo. Pavēro situāciju valstī, baro ar solījumiem, atminos pirms +/- 20 gadiem god maņa teikto, mēs dzīvosim labāk pēc 15 gadiem, uz kā rēķina? Uz zviedru pensionāru? Un tagad mēs atdosim kredītus, kurus ir sakampušies daži labi mākoņos lidojoši tēvi??? Valstij ir divas izejas, vai nu pilnīga saeimas nomaiņa, jauna satversme, vai atgriezšanās sociālismā..
SOS
S
LAIKAM PAVISAM NOPIETNI TUVOJAS JAUNS 1905. GADS ... DARBA LOPIEM VAIRS NAV KO ZAUDEET !!! NELAUSIM SEVI NEKAD VAIRS APZAGT , NEPALIEC PAR CUKU - KAMPEJRUKSI , NEKAD NABALSO PAR NETAUTAS PARTIJU ! 2010. GADA OKTOBRIS NAV TAALU , TAD TP BUUS BEZDARBNIEKI , LAUSIM LASIIT TUKSAAS PUDELES , UN VIENMEER EJOT GARAAM UZKLIEGSIM : NOTHING SPECIAL
sirmais
s
SC pieder krieviem, savā būtībā šovinisti,Lielkrievijas 5.kolona ZZS zaļie ampļi kas ar muldēšanu bremzē vnsu progresīvo vienalga ko, ka tik kautko aptur un ''zemnieki''kas nezin kas ir zeme. Šķiras tās protams nav bet kā jebkura''partija'', pareizāk interešu klubi ved Latviju uz nekurieni. Šķēle neko grozīt nevar zemā reitinga dēļ.Latvijai vajag profesionālu, bezpartejisku valdību un tautas vēlētu prezidentu, lielākām pilnvarām, tomēr ne diktatoru.
maniaks
m
Ko tu uzskati par malkas gatavotājiem, viņi sēž uz gāzes un ogļu adatas.. Tēlaini izskaoties: Latvija ir nostādīta ar muguru pret krieviju un ar seju pret Eiropu, Eiropa mums dod mutē, bet krievija ņem no "aizmugures" - Bet tas jau bija kur dzirdēts, ka dažiem politiķiem uz puikāniem prāt nesas, tikai piemirsa to visu kaut kā.. :)
maniaks
m
Nu ja, ar tik mazu, iespējams nekādu, mandātu vietu nākošajā saeimā, TP nekāds ilgspēlētājs nebūs, un agresīvā PR kampaņa, kuru tagad piekopj Sķēle, Kalvītis un Šlosers, agrāk vai vēlāk atsauksies uz viņiem... Cilvēki sākuši saprast, kas ir kas, un cilvēki, kuri domā līdzīgi man, nepieālus ne oranžās bandas, ne "mācītāju" partijas triumfu. Es personīgi publicēšos un komentēšos, lai tikai iznīdētu oranžo odžu dzimumu, kuri kavē vispār jebkādas strukturālās reformas.. Tu gribi teikt, ka pavērojot plašsaziņas līdzekļos pieejamo informāciju un pataustot citu partiju inf. avotus nevar izsecināt, kas ir galvenā Latvijas problēma, tici man, var. Taukpartijieši ir lieliski iemācijušies manipulēt un veidot sabiedrisko domu, bet "gāzzi grīdā" viņiem neviens nepiedos. CIk ir atkarīgs no manis, parastā vēlētāja, es centīšos pārliecināt pēc iespējas lielāku cilveku skaitu, lai sagrauj taukpartijiešu cerības uz jebkādām vietām saeimā... Tauta nav prostitūta, uz kuras rēķina var iedzīvoties un valsts nav padauza, kuru var notirgot jebkuram.. Un nevajag atrunāties ar emocijām, kuras valda manī, cilvēks, kurš ir guvis pārliecību un ir gatavs ziedotie spar viņu, vairs nav pārliecināms uz pretējo..
Ak
A
Vai tad tu vispirms sāc sildīties un tikai pēc tam gādā malku ugunskuram?
kanaks
k
patiesība ir tāda, ka šitie oranžie purni aizies nebūtība ar visu nopirkto un viņus slavinošo veco labo Dienu!
un
u
Ja grib nākt (atgriezties) politikā, jāsāk ar sava viedokļa skaidrošanu tautai, nevis ar partijas strukturizēšanu un diktatūras uzspiešanu, sākumā partijai, tad tautai?
ZBL
Z
Mini , kaut vienu konkrētu piemēru, kur Diena veicinājusi Latvijas šķirisko sašķettību? Pie kādas šķiras tad pieder SC vēlētāji, pie kādas ZZS u.t.t. Vajag draudzēties ar galvu, kad raksta komentus.
čiepa
č
Neba velti Kalvītis intervijās Dienā runā par to, ka nākošajā Saeimā premjers, viņaprāt, būšot no SC. ------------------------------------------ Nu un tavuprāt? Ja latvieši sakašķējušies un saplēsušies, kas cits atliek? Un vecā Diena pie tā ir pielikusi savu roku un sirdi! Lai šķeltu un kūdītu latviešus pēc šķiriskās pazīmes. Jo viss jau sākas galvās.... tas ir idejās, domās, vārdos, ko izsakām un uzrakstām.
čiepa
č
kalvinātors un tpisti piespieda VVF tomērt piekrist Abrenes atdošanai, jo iebiedēja viņu ar prezidentes posteņa atņemšanu ------------------------------------------------ ----- Rakstīju jau, ka tu atceries selektīvi. Bet par Abreni, kas ir mana "lielā sāpe" tu neatceries neko, jo viss, ko raksti, ir šķērsām! Par Abreni vainīgais Nr.1 ir VVF. Viņa bija tā, kas diktēja noteikumus un šantažēja Kalvīti. Pirms vēlēšanām Kalvītis un Pabriks solīja ievērot Satversmi un rīkot referendumu, tikai VVF visu laiku uzsvēra, ka "mēs esam solījuši" un mums tas ir jāizdara. Bet nav jau vērts ar tevi par to diskutēt, jo tavi komentāri ir tik uzskrūvēti, tik pilni ar "zagļi, deģenerāti u. tml., ka skaidrs ir viens- veselais saprāts tevi ir atstājis. Laiki nav viegli, iespējams, ka tev ir savi iemesli...
maniaks
m
Ar Andžu ir tā, ja esi viņa draugs, tad tikai sarunā, kādu sia jānodibina, valdē protama lieta tiks visi "savējie" Piemēram Jānis, Viesturs, Andris ( cits Andris - tas kurš advokāts).. :) Un tā viss bīdās un darbojas. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas