Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

precizēta - Zatlera preses konference par protestiem trešdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kriksis
K
neitro, kāpēc policijai bija jārīkojās aktīvāk? Policistiem tāpat nogrieza algas kā parastajai tautai, tāpēc arī zēni īpaši nespurojās pretī tutas daļai... Maška, tas attiecas arī uz ugunsdzēsējiem - kāpēc jāsaspringst, ja noņem algas un finansējumu?
neitro
n
Kad koalīcijai vajag, 24 stundās pieņem 30 likumus. Kur ir Satversmes grozījumi, kur ir KNABam jauns priekšnieks? Kāpēc šos te stiepj ar mēnešiem? Nevar bezgalīgi rādīt sabiedrībai ""Lagzdiņa sveicienu"", beidzot sekoja likumsakarīga reakcija. Protams, varēja apmierināties ar olu mešanu, bet politiķi ar savu muldēšanu katru dienu burtiski uzkurināja situāciju. Varbūt valdošajiem tas pat bija vajadzīgs. Kāpēc policija nerīkojās aktīvāk?
Maška
M
Palūdziet,lai prezidents noskaidro lietas apstākļus: dienu pirms nekārtībām, pievakarē, abpus Saeimas namam bija atbraukušas 4 lielās ugunsdzēsēju mašīnas.Tā kā nedz dūmu,nedz uguns nekur nemanīja,bet ugunsdzēsēji LĒNI gāja apskatīt vietas,kur iespējams ņemt ūdeni, radās sajūta, ka viņi gatavojas iespējamiem protestiem.Ar ūdens strūklu (ziemā!) tas itin drīz un nesāpīgi būtu apturējis nemierniekus. Jautājums - KUR šīs ekipāžas bija nākamajā pievakarē?Kurš pieņēma lēmumus un deva rīkojumus?
Paija
P
SOS ! Pingvīni briesmās! Glābiet pingvīnus! Atlaidiet Saeimu!
ddt
d
Sakiet, lūdzu, kāds ir Latvijas pilsoņu skaits, kuriem ir svarīgs,nozīmīgs.. labi , vismaz interesē Valda Zatlera viedoklis jebkurā jautājumā? Vai ir bijuši kādi pētījumi,aptaujas, testi? Priecāšos, ja kāds tos publiskos. Paldies! :)
Lelle
L
Ko pīksi, idiotiņ?! Ritdiena nesīs ne tādus nemierus vien...pamēģiniet gan apšaut sievietes ar bērniem, bet mēs drīz iesim...Redzēs ko pasaule teiks, vai tos miljardus vēl grūdīs valdošajiem zagļiem, kretīniem un parazītiem...
Lelle
L
ATLAID SAEIMU!!! Citādi ziepes būs vēl lielākas, viss tikai sākas un kretīnu diktatūru jums nepieļaus pasaule... Nākamreiz Saeimu ieņemt iesim mēs-māmiņas ar bērniem, kuri palikuši bez iztikas....Vai šausiet???
p
p
precizēta - Zatlera preses konference par protestiem trešdien --- arī trešdien būs protesti? tad nu beidzot tauta nākusi pie prāta un protestēs katru dienu. urā
CRC
C
Atslabsti. Akcija praktiski izdevusies - Stokijs nomelnots, "Latvieti nepadodies" atkal ir augsne, jo rit jau kads kliegs "krievi gandriz ienema whatever iestadi", Daudze pasludinas - ne tautas saplucem krizes laika, Godmanis - pec si pasakuma PVN ir jabut 28%, jo saeimas logu projekts vien bus 2xxxxMio vertiba, un Helena... aaa fuu tas vairs nav par laimi:)
(C)
(
Labi planots tvaika nolaisanas pasakums. TP un DP strada roku roka. Interesanti bija redzet Mr.Spiegu Nr.1 LV Hapilovu pastaigajoties netalu no Jekaba ielas neliela grautina laika. Secinajums: Valdiba (TP) loti labi kontrole situaciju ar saviem sabiedrotiem. Nedaudz biede uz tie gatavi iet, lai saglabatu varu.
0:1
0
Nupat pārlasīju komentārus pie Štokenberga un Pabrika rakstiem te pat blogos. Tu reāli esi paredzējis to kas tiešām notika, visu cieņu!" Es ar' palūkojos. Nekārtības organizēšot Krievijas specdienesti, esot kāds plāns B... Var jau būt, ka krievi piedalās. Bet tad, visdrīzāk, kā konsultanti saviem draugiem ar TP nozīmītēm. Brāļi iekš gāzes. (C) __________________________ Būs jums paģiras, tanki un ledus, sīkie smerdeļi. Paldies, ka apdzērāties un iegāzāt tautu.
nomierinieties, mans kungs
n
apnicis. turpiniet biedēt, protams, jo neko citu neprotat, taču tas vairs nedarbojas. varbūt pameklējiet darbu LTV, tur, es dzirdēju, vēl vajagot iebiedētājus, bet visumā tā vairs nav pieprasīta specialitāte. vakances tikai valdībā, tās šobrīd pilnas, tad jums - uz tv.
drakons
d
Pēc šitiem grautiņiem Saeimai būtu jāatkāpjas? Kāpēc, lai piekāptos dzērušu jauniešu un citu vandāļu izraisītu nekārtību priekšā! Tieši tagad ir nepieciešama izlēmīga rīcība, sauciet pie atbildības visus, kas atbildīgi par demolēšanām, grautiņiem un cilvēku veselībai nodarīto kaitējumu. Romantisko piketu un mītiņu laiks ir garām. Piketējošā opozīcija ir beigusi pastāvēt. Rīt ausīs auksts, bet stindzinoši skaidrs ziemas dienas rīts.
Rūdis
R
Nezinu, ja arī tagad Saeima un Valdība nesapratīs, ka viņiem ir laiks atkāpties, tad tas ir stulbuma kalngals!!Tie skaitās cilvēki ar augstākajām izglītībām! Smiekli nāk!!Dažam jau tur pat vidējā nav! :D Un Daudze, ko vispar tu zini un runā?Nac no Bagātās Ventspils, labāk klusē un atkāpes, Jūs Saeima un Ministru kabinets esat vainīgi!TAUTA VĒLAS,LAI JŪS ATKĀPJATIES,KO TUR NEVAR SAPRAST?Domāju, ja viņi neatkāpsies vai ZATLERS neatlaidīs, būs vēl piketi, mītiņi un daudz AGRESĪVĀKI!!!!!Lai Dievs svētī Latviju un Latvijas tautu!
valsts SOS jeb
v
Valsts formālais līderis MEKLĒJOT valsts reālus līderus: nāciet ar vīziju, bet tikai kopā ar televīziju. 'objektīvo' protams, LTV. paņemiet arī apelsīnus, pasveiciniet ĒĶI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas