Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prēmijas saņem VID centrālais aparāts, divi reģioni izmaksāt nepaspēj (10.11.2008. pievienots kļūdas labojums)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak
a
Prēmijas 3424 cilvēkiem ap 1/2 miljoniem Ls.Gandrīz Cesvaines skolas parāds!Pēc tavis teiktā,tie ir nabaga graši?No tiem 130 Ls.sadali pa 21 Ls.un piemet pensionāriem,kam ir pensija zem iztikas minimuma.un tu aplaimosi ar tiem 21 Ls. /kas ir MILZU Nauda pensionāram/ veselus 20.544 cilvēkus.Vai Vašķim vajag tos ,t.s.,nabaga grašus?Par ko?Un sarēķini visā valstī izdāļātās prēmijas pa kaut vai šo gadu.Piewtiktu i skolotājiem,ir policistiem.Un vēl Boldāna 14000 Ls.Var jau vēl atrast-telefoni,komandējumi,prezentācija u.t.t. Pie tam Godmanis neņem vērā jau gatavus Sudrabas / VK/ ieteikumus ekonomēt.
Bārbija
B
Taupības nolūkos,visām ministrijām dāsnas prēmijas! Pensionāriem pietiks ar sešiem latiem! Policisti var pagaidīt!
Marika
M
tas bija kā sitiens zem jostasvietas. kaut Jūs aizrītos ar tām prēmijām.
nabagi kaut kādi
n
Tiešām smieklīgi - prēmija 130 lati! Patiesībā tā ir neliela atlīdzība par ieguldījumu valsts budžeta pildīšanā, no kuras algas un prēmijas saņem visi. Tai skaitā arī KNAB, kura prēmijas 770 lati jau laikam citiem nepārspēt, nu tāpat kā algas, kuras tur šiet ir visaugstākās no visām valsts pārvaldes struktūrām.
pamela
p
Kurš man pateiks ,kapēc Streipam bija jāatvainojas politikāņu bandas loceklim Ābiķim?Vai šīs BANDAS izdarības jau sen nebūtu pieskaitāmas pie kriminālnoziegumiem??Pēc TV-3 reāli pamāCOŠĀ IZDZĪVOŠANAS EKSPERIMENTA,TURPINĀT PĒDEJĀ BRĪDĪ vēl ieraut no ubagu budžeta sev ko var,pat NABADZĪBĀ grimatošajam valsts apzadzējam Vašķim,piešķirt par nelietībām prēmijas ir ne tikai bandas cienīgs nosaukums,bet jau kas daudz vairāk. Jācer,ka Ābiķis cels traci par savu bandas locekļu bandītismu pret Godmaņa aicinājumu TAUTAI !!!!!!!savilkt jostu,bet pašiem turpinot apzagt budžetu.
Gusļiks
G
Kuš, neklaigā šitiem jau var, tie taču pareizos un pūkainos aizstāv.
Ha, ha
H
Jauna ziņa no apollo, arī KNAB izmaksājis darbiniekiem prēmijas. JL, ātri piep[rasiet no Jutas paskaidrojumus...:))))
Nez...
N
Kā tas ir - vai tad viņi ir darījuši kaut ko tādu, kas neietilpst pienākumos? Vai arī par algu vien darbu drīkst šā tā pa roku galam nomuļļāt ?
Rozālija
R
Visiem piemēru,kā vajag taupīt parāda Finanšu ministrija!
Tifānija
T
Ne tikai prēmijas! Saglabātas ministrijās arī milzīgās piemaksas pēc vadības līgumiem,atvaļinājuma pabalsti,piemaksas kapitala daļu turētāju pārstavjiem-valsts sekretāriem!
Savs krekls tuvāks!
S
Policija iztiks bez prēmijām.Dibināsim jaunu ministriju,bet policistu un robežsargu skaitu samazināsim!
who cares
w
Var piekrist par KNAB, nevar par pārējo. Lielākā daļa ļaužu prēmijas nesaņem vispār un ja saņem tad reizi gadā. Neredzu nekādu iemeslu, kāpēc ierēdņi vispār būtu jāprēmē. Jāstrādā ir par algu. Ja sanāk, ka cilvis pārstrādājas (strādā ilgāku darba laiku) ir jāmaksā par papildstundām. Labi ir jāstrādā neatkarīgi no prēmijām.
aaa
a
Un "obejektīvā un taisnīgā" Diena - kur ir milzu raksts ar bildi par KNAB darbinieku prēmijām, kuras no šobrīd nopubliskotajām ir vistreknākās?
aaa
a
Nabaga uzņēmēji un viņu aizstāvji, kā jūs variet būt tik neaptēsti un bļaut par prēmijām, ko šie paši VID un citu iestāžu darbinieki iztērēs jūsu veikalos. Bļaujiet vien, lai nemaksā un paši pēc tam nebrīnieties, ka vairs jūsu desas, bulkas un lupatas nepērk. Jo nav jau vairs par ko pirkt!
Oskars
O
Domāju ,kad viņi sākuši strādat,bet izrādās,kad APTĪRĪJA TAUTU ,lai sev IZMAKSĀTU JAUNGADA DĀVANAS ( kārtīga MAFIJAS BANDA ) VAI KAUNA NAV no TAUTAS ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


FM izmaksā prēmijas īsi pirms Godmaņa aizlieguma

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas