Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjera uzrunāto ekspertu vidū par jaunu sabiedrisko mediju arī Domburs, Bošs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmītis
K
Nu skaisti vienkārši. Jēlo „tiesiskuma” paraugstunda. Vispirms lāčuka sektretutka sāk muhļīt savējā šofera dēla – bezdarbnieka Ašeradena iecelšanu par galveno Sabiedrisko mediju šefu. Pilnīgi pretlikumīgi un rupji uzspļaujot visiem „atklātības” un mediju neatkarības pamatpostulātiem – bez konkursa. Tad, kad mediji par to „sašūt” – tad Premjers „labo” savas padotās nekaunību, nozīmējot „komisiju” ... kurā atkal iebīda to pašu jau sakompromitēto Ašeradenu un piemet klāt skata pēc vēl pārīti „profesionāļu” tipa Domburs, Bošs ... un tagad šitā zic-komanda taisīs „reformu” jēlo stilā, kuras galarezultātā kāds jēlo šofera dēls un visticamāk tas pats Ašeradens tiks iecelts šajā matā !?? Atkārtojas Knab-2 stāsts, tikai Strīķes vietā tagad cits jēlo pakaļlaiža. Un līdzšinējie „atklātības” un „tiesiskuma sargi” tipa Delnas, Dienas un Providi (DDP) tur muti un klusē it kā tas tā būtu normāli. Jo šoreiz likumu pārkāpj un savus šoferu dēlus amatā bīda ”savējie”. Kārtējā liekulības stunda širmīšu un sorozīdu izpildījumā. Varu iedomātos, kāds tracis tiktu celts, klāda spiegšana, kviekšana būtu un kādas samazgas atkal gāztos no šiem te pašiem klusējošajiem, ja tieši tādā veidā savā laikā Kalvītis risinātu Lupatiņa – zagļu atamana -nomaiņu ... pats (vai viņa sekretutka paņemtu) un uztaisītu paša izvēlētu „profesionāļu” komandu, kurai uzticētu Knab „reformu” un jaunā priekšnieka atrašanu ... Bet ne. Tika taču saskaņā ar likumu veidota neatkarīga komisija, kuru vadīja Ģenprokurors ... Tāpēc: 1. Nekādas dombrovska „ekspertu komisijas”. Mums ir daudz maz neatkarīga LTRK un tā tad arī lai rīko diskusijas par šo tēmu. Politiskajam klaunam un šarlatānam dobmbrovskim nav ko te bāzties ar saviem šoferu dēliem un uzstādījumiem. 2. Vēlos zināt, kādu sodu ir saņēmusi premjera sekretutka par savu nekaunīgo jaukšanos masu mediju neatkarībā un mēģinājumiem tos ietekmēt ? 3. Un vēlos publiski dzirdēt DDP „viedokli” par šo tēmu. Lai tad, ka viņi nākamreiz liekulīgi atkal vērs muti vaļā par mediju neatkarību (un viņi to noteikti darīs !), varētu viņiem nāsīs ierīvēt šo precendentu – kā šo „neatkarību” praksē izprot un realizē viņi paši... :)))
Ludis
L
Pat TV un radio darbinieki nesaprot, ko daudzi šajās mājās dara. Tur vismaz divas trešdaļas vajag izmest, lai nemaitā gaisu.
MulderFox
M
Brikše ir sausa no reālās prakses atrauta teorētiķe, Domburam joprojām vidusskolas izglītība, Rožkalne...cik viņa nostrādāja LNT ziņu dienestā, pirms viņu no turienes palūdza...mēnesi vai divus, īsti neatceros. Petrenko un Bošs ..nu abi tā kā būtu saistīti ar kādu zināmu fondu, kuru vadīja kādas dienas avīzes vadītāja, Ašeradens no tās pašas kastītes....Nu tāda vienpartejiska pārstāvniecība te veidojas...uz jēlīšiem dikti velk>
.
.
Vai kāds vispār ir pārlasījis radio un tv likumu? šāda darba grupa bez īpašam pilnvarām ko cita starpā demokrātiskā valsī piešķir parlaments, tagad vētīs sabiedrisko medijus... ar kuru galdu Dombrovskis domā.... izslēdziet gaismu
nedareša
n
A kur ekpertša pakalniņa ar savāmm galošām?
uma
u
Pēc komentiem noprotams, tpisti satraukušies :D
???
?
un kur tad palikušas Strutmane un Jaunalsksne?
ko ir jadar?
k
kāpec daudz reiz uz publiskiem kanāliem raid visu krievu valodā. taču, kaut kas nav pareizi ka neraid officialā valodā. visi tur tani padomē ir kukuļus ņēmuši lai partaisītu latvijas valsts officialo valodu par krievu valodu. man ir kauns par šitiem cilvēkiem, man ir kauns par politiskām partijām kas ir to atļāvuši. tadēl nedrikst balsot vispirms par tām partijām kas atveda krizi latvijā, TP, LPP/LC, ZZ, TB/lnnk un tad ari jaskatās parējas partijas un ko iisti viņi ir darijuši saeimā?
ko ir jadar?
k
a. jaizmet visus bijušos psrs cilvēkus no radio un TV padomes. b. mums ir jauni zinoši patriotiski experti kas saprot kas ir publiskā TV/radio. c. tikai tādus vaiag lai strāda tik svarīgā institucijā.
Jusis
J
Sabiedriskie mediji atradīsies Maskavā.
Goga
G
Mazais, mīļais lācītis - Dombovskis visus murrājošos radio liks pie vietas - vienas vietas. Nu kam Latvijā vispār radio vajadzīgs? Te drīz būs Krievijas ārzona.
N
Ak, Janka, tieši šie jau ir šestjorkas Ēlertes un Co rokās. Spilgti izteikta vienam politiskajam spēkam simpatizējoša kompānija. Tā nekaunība, ar kādu šie pirms vēlēšanām cenšas sagrābt savās ķetnās sabiedriskos medijus, ir patiesi apbrīnojama. Sabiedriskajiem medijiem, kā minimums, ir jābūt politiski neitrāliem, bet, kā aizveru acis, tā redzu Domburu u. c. ar lietussargiem.
PSKP
P
Bsoch - tā ir vācu firma?
krutoj
k
Vai Latvijas sabiedrībai vajag normālu, mūsdienīgu mediju? Tai vajag Radio 2 ar savu latviešu mūzikas salasi (pretēji izlasei), horoskopus un laika ziņas Rūjienā un Ugālē, citai daļai krievu mūziku vai Eiropas hītus. Ja jau tā spēj vēlēšanās ievēlēt SC un LC/LPP, tā neko labāku nav pelnījusi.
Apsveicu JL!
A
..kāpēcīte » Ērglim 15:17 Ērglis » He he... 12:15 Ja nopietni, nevaru atrast nekur Mākoņu adresi. Vai tie Mākoņi atrodas Saulkrastu pagastā? Tad īpašuma kadastrālā vērtība pašlaik esot Ls 606394.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas