Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjeram nav iebildumu pret Mūrnieces dzimšanas dienas svinībām darba laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
nu kaa var nesvineet...............???????
Buu
B
Žurnālistu ētika ir galīgā pakaļā! Bībelē ir teiciens, lai pirmais met akmeni tas kas bez grēka!!! Vai Tu Zālītes kundze nekad nekad neesi darbā svinējusi nevienu jubileju??? Varbūt Tu esi tāda maita ka neviens nenāk Tevi apsveikt???
mainiet ministru
m
Vienotība- jūs riskējat, nopietni un nelaikā.
vīrietis
v
Taupības laikā iedzīvotāji apmaksā ministres svinības, gan telpas, gan servisu, gan jubilāres un viesu darba lagas par svinību laiku,...
Pilnīgi piekrītu!
P
mja 29.01.2010 17:12 . Mana darba nav atlauts un nav pienemts svinet dzimsanas dienas un varda dienas. Tiesa gan, nestradaju valsts sektora. Neviens par sadu noteikumu nesudzamies, gluzi otradi - darba diena netiek iztrauceta, neviens nejutas apsveicejiem parada un nav jaklaj nezin kadi galdi utt. pec darba ar kolegiem var aiziet uz krogu un nosvinet. Neatbalstu dz.d. un v.d. svinesanas darba vietas. Uz darbu iet stradat., nevis svetkus svinet. Daudzieml, kas strada valsts iestades, gan tas nav laikam saprotams... cik reizu neesmu redzejusi valsts iestazu svinesanas..... megini tikt kabineta kaut ko nokartot, bet tur tantes svins varda dienas: kukas, kafijas un lidz darbam ne domas.
rīdzinieks
r
sveicam - bardaks valsts augšējos slāņos turpinās ar pilnu sparu un bezkaunību, un tā nabaga tautiņa lai tik stāv mierā pie ratiem >>>>>
aaa
a
Dzimšanas dienu, saproties, nevarēs svinēt laikā, ko viņai nodokļu maksātāji apmaksā kā darbu, ne izklaides.
ivs
i
Jums laikam skauz,ka taada gudra ,skaista, blondiine nemaz nekaunas taa PRASTI uzvesties politiskajaa FERMAA.
Latviete
L
Visi mēs esam cilvēki-varam darba dienas vidū slēpot,ar darba auto bērnus vest,dzimšanas dienu svinēt darba laikā.Taču tikai tad nestāstiet kā ir jātaupa,jostas jāsavelk,darba auto neizmantot,jābūt vēl čaklākiem,pazemīgākiem uttt. Repše netiek galā ar Jakānu,tas par nenostrādo laiku algu saņem,Gulbis tāpat.Visvairāk riebjas,ka runā vienu,bet atklāti dara pretējo!!!!!.Kauns JL
Gups
G
Kurš te ir svēts un nekad nav svinējis vai nesvin savas jubilejas darba vietā vai piedalījies tādās svinībās? Tādu noteikti neatrast. No personālvadības pozicijām tas pat tiek atbalstīts, jo stiprina kolektīvu, to saliedē, uzlabo mikroklimatu un tādējādi paaugstina darba kvalitāti un produktivitāti. Dažas izlietotās stundas un nelielas summas no darba devēja puses vēlāk ar uzviju atmaksājas. Psiholoģiskajam fonam darba vietā ir liela nozīme. Tāpēc nav ko kultivēt padomju laiku cūkganu psiholoģiju - ganīties aplokā no ... līdz... neatkarīgi no tā tas ko dod vai nedod.Bet kas attiecas uz Mūrnieci, arī JL kopumā , Sudrabu, Melnalksni, NPA , Delnas un citiem pārspīlētā ""pareizuma"" kultivētajiem darbā un sadzīvē tad der atcerēties ka mūsu sabiedrībā ideālu cilvēku vai to apvienību nav. Katram ir savi ""skeleti"". Tos tikai jāatrod.Tāpēc nevajag pārspīlēt. Mūrniece pārcentās ar policistu trenkāšanu par dienesta automašīnām un pati ātri vien dabūja pretī, uz laiku atrodas pastiprinātas uzmanības zonā.Arī žurnālistiem un Dienai vajadzētu pafiltrēt uzvedību un rakstus. Drīz vien kāds sāks interesēties cik ilgi kurš darba laikā kakā, čurā, smēķē, dzer ūdeni, cik ātri staigā pa gaiteni, vārdu sakot ieies marasmā.Un pēc laika brīnīsies kad kāds aizvainotais būs būs nofiksējis paša čurāšanas ilgumu vai biežumu.Tāpēc pirms kritizēt citus vajag vispirms padomāt un paskatīties no malas vispirms uz sevi.
KAMPĒJCŪKU BANDA
K
DIENESTA AUTO VAJAG , LAI PAZĪMĒTOS DRAUGIEM , KAIMIŅIEM ..... CIK ES VISVARENA , VISGUDRA , IDEĀLA IZBIJUSĪ BLONDĪNE ...............
xx
x
Atkāpties no amata, nost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
art
a
Varbūt tad visas amatpersonas lai svin dzimšanas dienu darba laikā un vietā, un vedā savus bērnus uz skolu ar dienesta auto?!!! Augstākajām amatpersonām jārāda piemērs citiem. Kas notiks ja ivsi tā darīs, varbūt visi pārejam uz īsāku darba laiku?!
k
k
Tie visi, kas ieradās uz mūrnieces svinībām, taču arī kavēja darbu ! Tas nebija viens vai divi cilvēki un tie visi bija valsts struktūrās sēdošie .Kā mūrniece( ar mazo burtu) var atļauties vēl atbildēt, ka tas nekas nav. Tizla divkose!
neatkatīga
n
Nevis žurnālistiem nav ko darīt, bet Mūrniecei nav ko darīt, kā vien savus personīgos jautājumus kāttot. Priecāšos par katru jaunu ziņu, par šīs personas savtīgi iedomīgo rīcību valsts druvā bradājot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas