Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Premjeram valdības vadīšanā arī noder iegūtās zināšanas fizikā

Premjerministrs Valdis Dombrovskis (V) ir ieguvis bakalaura un maģistra grādu fizikā, un viņš atzīst, ka šīs iegūtās zināšanas viņam noder arī valdības vadīšanā.

Intervijā valdības vadītājs skaidroja, ka fizikā iegūtās zināšanas viņam noder saistībā ar pieeju problēmu risināšanai, ko sniedz domāšanas veids fizikā. Šī pieeja diezgan labi palīdz gan ekonomikā, gan arī valsts pārvaldē, atzina Dombrovskis.

Premjers arī ir ieguvis izglītību ekonomikas jomā, un arī tās ikdienā ir jāizmanto. "Ekonomiskās zināšanas, protams, tās palīdz, jo tas ir viens no galvenajiem jautājumiem, ar kuriem nākas strādāt," atzina premjers.

Jautāts par brīvā laika pavadīšanu un hobijiem, Dombrovskis atzina, ka laika tam ir maz, tomēr tajos brīžos, kad ir laiks savām nodarbēm, viņš mēģina kaut ko darīt un tās ir dažādas sportiskās aktivitātes. "Uz peldēšanu aizeju vai basketbolu. Ja sanāk, patīk aizbraukt pie dabas un izvēdināt galvu," stāstīja politiķis.

Premjera iegūto zinātņu grādu loks ir diezgan plašs - viņam ir bakalaura grāds fizikā, inženierzinātņu bakalaura grāds ekonomikā, maģistra grāds fizikā un muitas un nodokļu administrēšanā, kā arī viņš Merilendas Universitātē ASV Elektrotehnikas fakultātē ir studējis doktorantūrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas