Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Premjeram viens no telšu iemītniekiem lūdz piešķirt dzīvokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
_apmaksāts absurda teātris_ Pilnīgi piekrītu! Un ja tam tirliņam to dzīvokli ne par šo ne par to piešķirs, td vispār vairs nav nekādas loģikas. Cik cilvēku nepūlās strādāt cik cvar, lai samaksātu visu maksājamo. ŠIS te sarīko izrādi un dzīvoklis rokā. Gandrīz vai jāpārkāpj proncipi un jānosauc šis cilvēks īstā vārdā.
lobs gosts
l
putins gan savai plintniecei piešķīra uz karstam pēdam.
beta
b
Dombrovskis nedala dzīvokļus, nav viņam tādu pilnvaru, tik daudz taču vajdzētu saprast! Nu nav te vēl Krievija! Nu ko tad lai pasaka tādam aunapierem, kas gadiem eksistēja uz sarga pusslodzi? Kādu pievienoto vērtību viņš devis Latvijas valstij, ka tagad prasa dzīvokli? Vai viņam nav neviena ne rada ne drauga ne biedra (teologijas fakultāte, hmm...) , kas var izlīdzēt grūtā brīdī, un ja nav, tad kāpēc nav? Jautājumu ir daudz vairāk kā atbilžu...
to Fliks, klunkš u.c
t
jūs domājiet, par to normāli paņirgāties?! varbūt man paņirgāties par jums, lai arī jums dzīvē sanāk tā, ka uz rokas saņemsi 100ls un ģimeni jāuztur? fcuk, kas jūs par tautu esiet tādu - kā tik citam sūdīgi. apšaut jūs visus vajag, goda vārds, riebums pārņem par tādiem līdzclvēkiem.
J.Biotops
J
Sporta muzejs? Nez, no kādas naudas to uztur? Ja no budžeta, tad te redzam vienu no lielķezas cēloņiem. varbūt novēršam, nevis tikai samazinām?
piedodiet
p
"Mana darba alga, strādājot v/a "Latvijas Sporta muzejs" uz pusslodzi, tika samazināta no 290 latiem uz 100 latiem pirms nodokļu apmaksas. ----------- Nav brīnums, ka valstī bankrots- pusslodzes muzeja apsargi 290 pelnījuši.
Fiks
F
"Mana darba alga, strādājot v/a "Latvijas Sporta muzejs" uz pusslodzi, tika samazināta no 290 latiem uz 100 latiem pirms nodokļu apmaksas. Samazinājuma rezultātā nespēju uzturēt no saimnieka īrētu dzīvokli," vēstulē norāda protestētājs J. Briedis (1971.g.dzimis) - mācās Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē, bet dzīvokli zaudēja oktobra beigās sakrājušos parādu dēļ. ---------------------------------------------------- ---------------------- Visaugstākais NEPALĪDZĒJA, a???
Elementari.
E
Vajag dzivokli? Piezvani Dombrovskim, ja runa latviski, ja krieviski- Putinam. 40 min laika dabusi!
Klunkš
K
Man arī dzīvokli! Man garšo sīvais, izglītība veselas 8 klases, strādāt nemaz negribu, taču naudu gan iedodiet. Pie tā, ka man slikti iet, vainīga valdība. Visu portālu komentētāji pauž tādu uzskatu.
jupis
j
Kārtējie nabaga nozombētie cilvēki! Interesanti, kurš ir viņu idejiskais tēvs? Kurš bija tas,kā tas izrietēja no LTV 1, kas akcijas sdākumā piebrauca bempī, paprasīja, kas trūkst un momentā atveda! Viņam tad arī vajadzēja prasīt dzīvokli, nevis tikai guļammaisu un telti! Tas varbūt spētu atrisināt visas problēmas..., bet varbūt uzreiz ļautu noskatīties mākslas darbu "Trešais izraujas priekšā" plikas pigas veidā?
Apmaksāts absurda teātris
A
Varu vienīgi "apbrīnot" mūsu līdzcilvēku neizpratni par valsts funkcionēšanu. Viens te prasa, lai valdība maina vēlēšanu likumu /tā ir Saeimas kompetence/, cits - lai viņam piešķir dzīvokli /tā ir pašvaldības pienākums/. Bet pāri visam sauklis - pie visa vainīgs Dombrovskis! Pat neskatoties uz to, ka Kalvīša un Godmaņa valdīšanas laikā Dombrovskis strādāja Eiropas parlamentā, t.i., pat nebija Latvijā!
Sems
S
Premjers atzīst beigu beigās _- ŠLESERS - UŠAKOVS, tie risinās vienkāršā Brieža problēmas !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas