Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers aicina katru domāt par savu nākotni Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tev,dīvainīti.
T
Lai ko tu te nemuldētu savā aizstāvības runā JL,tomēr no šīs JL partijas finanšu ministra un premjera negodīgo rīcību redz katrs,atņemot tautas nabadzīgākajai daļai jau tā mazos ienākumus ,un padarot viņus vēl nabadzīgākus,tas vien par viņiem liecina kā par bezgodīgiem.. Viņi pieņem lēmumus kuri ir izdevīgi sev un elitārajai daļai ,bagātajiem ,lai tikai pēc iespējas nesamazinātu viņu ienākumus,bet pārējie kaut paliek pliki un nabagi tas viņiem ne silts ne auksts.JL nav nekādas aizstāvības ,jo tauta visu redz un saprot,jo viņa ir tā ,kas cieš.
RRR
R
Latvieshu Tauta (Nation, Narod) ir VISI Latvijas pilsoni neatkariigi no to Tautiibas (Nationality, Nacionalnost). Valsts Iedziivotaaji ir Pilsoni un Aarzemnieki. Valsts Tauta ir TIKAI taas pilsoni. Latvieshu Tauta (Nation, Narod) ir VISI Latvijas pilsoni neatkariigi no to Tautiibas (Nationality, Nacionalnost). Belgijas PILSONI ir BELGI (Belgians, Belgijci) neatkariigi no to tautiibas, Austrijas PILSONI ir AUSTRIESHI (Austrians, Avstrijci) neatkariigi no to tautiibas, bet Latvijas PILSONI ir LATVIESHI (Latvians, Latishi) neatkariigi no to tautiibas. Punkts un Amen.
Sirmais ezis
S
Visu cieņu premjeram. Laba runa un mans atbalsts V.Dombrovskim.
sole mio
s
šausmīgi pelēcīga un neko neizsakoša runa, es nesaprotu, vai tiešām šis cilvēks ir valdības vadītājs?
opis
o
Un ko tu esi izdarijis Latvijas labā, okupant? 20 gadi pēc neatkarības un Visas pēdējās vietas. Beidz sēdēt internbetā un gvelzt muļķības, bet sāc kaut ko darīt.
Dīvainītis
D
Diemžēl neatceros, kāda tad bija tā muļķošana pirms vēlēšanām - varbūt varētu atgādināt? "Likumus un lēmumus pieņem saima /tā rakstīts tekstā/, bet akceptu tiem uzliek premjers" - ABSURDS!!! Zemāka ranga priekšniekam nav nekādu tiesību kaut ko akceptēt vai neakceptēt - viņam jāpilda augstākstāvošās institūcijas pieņemtie lēmumi, t.i., valdībai jāpilda Saeimas norādījumi. Un tur nav divu variantu. Jāpilda un viss! Gluži tāpat jāpilda arī iepriekšējās, t.i., Godmaņa valdības /arī ar Slaktera parakstu/ apstiprinātie līgumi un nodomu vēstules apņemšanās /Parex un SVF/. Dombrovskis var sarauties vai izstiepties, bet viņa rokas ir saistītas. Ja runājam par ministriju samazināšanu, tad pie šī Saeimas sastāva nekādu samazināšanu nevar sagaidīt - koalīcijas padome nevienosies. Tautas partijai, piemēram, Veselības ministrija izrādās ir zelta ādere. Un Jakāns ar savu neaizstājamo cīņubiedru Vaškeviču - droši vien tāpat. Mani tiešām izbrīna, ka daudzi cilvēki nesaprot tik vienkāršas lietas.
TO AK
T
Un ko tu esi izdarījis Latvijas labā, okupant?
SWSS
S
Es par Jums! Paldies par lielisko runu! Neņemiet vērā te skaudīgos un utainos krievus, kurus Kalpaka latvieši sita kā mušas! Es par Jums! Paldies par lielisko runu! Neņemiet vērā te skaudīgos un utainos krievus, kurus Kalpaka latvieši sita kā mušas! Es par Jums! Paldies par lielisko runu! Neņemiet vērā te skaudīgos un utainos krievus, kurus Kalpaka latvieši sita kā mušas!
Kuiļu Žanis
K
Izskatās, ka esi ar pirkstu taisīts un tur neviens neko vairs nevar līdzēt pat vishumānāko mērķu vadīts labdaris!
ak
a
"Premjers aicina katru domāt par savu nākotni Latvijā" ________ Par savu nakotni Latvijā domāšu tik tad, kad tur būs krities korupcijas un noziedzības līmenis. Tiešām nespēju dzīvot vidē, kas visu pasaules valstu grupā ir pirmajā desmitniekā zādzību un slepkavību ziņā. Vai kur uz pilsētas Būvvaldi ir jāiet ar kukuli. Sliktākā medicīnas aprūpe Eiropā, sliktākie skolēnu salīdzinošo testu rezultāti, lielakais avāriju skaits utt. vēl būtu sīkums, tur pamazām kaut ko varētu darīt. Bet korumpētai un noziedzīgai valstij nav perspektīvas, tur neko nav jēgas darīt, jo pēc definīcijas attīstība nav iespējama.
Tev
T
Tu esi aizmirsis ,kā JL pirms vēlēšanām ar viltu un meliem muļķoja Latvijas iedzīvotājus.Mēs neesam to aizmirsuši.Ja tu esi JL pārstāvis vai aizstāvis,tad droši vien tev labi maksā par šādām aistāvības runām,bet tautai no tā ne silts ne auksts.,jo viņa grib ēst un dzīvot. Likumus un lēmumus pieņem saima,bet akceptu tiem uzliek premjers. Pēc karjeras un varas tiecas daudzi,bet vai sirdī ir pareizie motīvi,un garīgs spēks virzīt valsts varu tautas interesēs.Ir vajadzīgs vadītājs ,kurš spēj pateikt arī nē ,bet nevis visam pakļauties. Nogriezt ,noņemt,samazināt cilvēkiem viņu algas,pensijas,u.tt.tā nav māka,bet reformēt un samazināt valsts ierēdņu un ministriju skaitu,kas apēd valsts budžetu,tur nez kāpēc īpašu vēlēšanos neizrāda.
Dīvainītis
D
Godājamais vai cienījamā! Pirms uzbrukt Dombrovskim Jums vajadzētu iepazīties ar mūsu valsts pārvaldes kārtību. Likumus Latvijā pieņem Saeimas 100 deputāti. Pieņemto likumu izpildi nodrošina valdība ar premjerministru priekšgalā. Valdība strādā pieņemto likumu ietvarā un nedrīkst izrīkoties pēc savas patikas un vēlmēm. Valdība savus lēmumus pieņem kopīgi, premjerministram šajā procesā ir tikai viena balss. VIENA BALSS! Dombrovskis savu nostāju - būt kopā ar tautu - demonstrēja jau tad, kad atteicās no labi atalgota un salīdzinoši mierīga Eiropas deputāta darba un kļuva par mūsu valdības vadītāju. Vai tiešām jūs domājat, ka viņš meklēja vieglu dzīvi? Vai tiešām jūs domājat, ka viņš neapzinājās, kādā bedrē mēs esam? Nē, viņš saprata visu, bet "nolika savas vieglās dienas" /Blaumanis/ , lai palīdzētu Latvijai - mūsu valstij un tautai. Bet viens cilvēks nevar ar burvju nūjiņu vērt par labu visu to, kas 20 gados sagandēts - to nu gan vajag saprast. Un nevajag gānīties, bet palīdzēt. Palīdzēt sev, saviem tuvākajiem, arī pilnīgi svešiem cilvēkiem - visiem, kam tas nepieciešams. Domājiet, dodiet idejas, panāciet, lai tās ievēro, un dzīve uzlabosies straujāk! Jau tagad aģitējiet cilvēkus, lai viņi vairs nebalso par Kalvīša koalīcijas partijām - laika līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām vairs nav daudz.
marcipans
m
Aha..cilveki ir mūsu vislielākā vērtība...vai to jūs teicāt tad, kad tikāties ar baņķieriem, lai piekāptos banku lobija vienīgā mājokļa kā vienīgās ķīlas apstrīdēšanai? Vai to jūs teicāt tad, kad sirmgalvjiem no mūža darbā nopelnītajām pensijām griezāt nost naudu? Vai to jūs teicāt tad, kad samazinājāt māmiņu pabalstus? Vai to jūs teicāt tad, kad pumpēja milzu naudu pareksā, cenšoties glābt saujiņas oligarhu finanšu līdzekļus? Kur tad ir darbi? Darbi ir. Aizbraucošo darbaspējīgo cilvēku tūkstoši, kas nu jau brauc ar visām ģimenēm, tiesvedību pieaugošais skaits pret tiem, kas nevis uzdzīvoja, bet ņēma saprātīgu kredītu, lai būtu bērniem jumts virs galvas, patversmju iemītnieku skaita palielināšanās, slimnīcu slēgšana (kaut dažā labā pagājušajā gadā vēl tika iepumpēti miljoni dažādās iekārtās). Un tā var turpināt. Ilgi. Un bezcerīgi. Vienīgā cerība ir uz kārtīgu dumpi ar visu no tā izrietošo.
Dombrovskim
D
Jums ir iespēja mainīt likumus un lēmumus,noteikt politiskajām partijām ievēlēšanas un pastāvēšanas laiku. Tās politiskās partijas ,kas valsti ir gremdējušas un nav devušas nekādu pozitīvu pienesumu savā darbībā valsts attīstībā un tautas labkl ājības nodrošinājumā,bet gan centušās domāt tikai par savas partijas un sev tuvu stāvošo cilvēku labklājību un atbalstu,bet ne par visu Latvijas tautu,tad noteikt likumu,kas nedod viņiem iespēju bezgalīgi kandidēt un atkal sevi viltīgiem paņēmieniem ,piemānot ,melojot valsts iedzīvotājiem,izvirzīt sevi jaunām atkārtotām vēlēšanām. Savādāk nekas nemainīsies,ja tie paši ilgadējie blēži atkal apvienosies ,un izveidos vēl spēcīgāku ļaunuma armiju ,kas centīsies padarīt Latvijas tautu par beztiesisku nospiestu vergu un nabagu baru.Mēs nevēlamies vairs šai valstij kalpot un maksāt nodokļus tikai viena iemesla dēļ,jo tautas laupītāji jau atkal gatavojas jaunām vēlēšanām. Mēs neticam un neticēsim tik ilgi ,kamēr vien pie varas būs šīs vecās ,tautas acīs uzticību zaudējušās partijas,kuras žņaudz nost Latvijas tautu,izsūcot tai pēdējo dzīvības sulu,bet paši dzīvo kā treknajos gados,neko nemainot un nereformējot. Dombrovski ,vai nu jūs esat ar tautu ,vai pret tautu,tāds šodien jautājums jūsu sirdsapziņai.
INTERESANTI
I
PODU ANSIS IR APŅĒMIES DOMĀT PAR MANI, PAR MANA MAKA SATURU, UN MANAS DOMAS PAR MANI PAŠU VIŅU NEINTRESĒS

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ssd

Pilna Ministru prezidenta pirmssvētku uzruna

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas