Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Premjers: amatpersonas maksās nodokli par braucieniem uz darbu ar dienesta auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zzz
z
Man jau patīk tas radikālisms a la "lai ministri brauc uz darbu ar tramvaju". Kurā vēl pasaules valstī tā notiek?! Varat nosauk kādu piemēru? P.S. Nodokli gan lai maksā.
Kārtējais sviests
K
Mjā ... patiesībā tas sanāks skaisti - jāmaksā nodoklis. Tad ko - būs reāl itāda kārtība, ka nodokli atvilks no amatpersonas algas? Jeb vienkārši no budžeta - tas ir, vēl vairāk paņems no nodokļu maksātājiem, lai atsevišķiem draņķiem komfortu uz citu rēķina nodrošinātu?
valdis
v
un vel:VAI KADAM VAR IESTĀSTĪT KA MŪSU VARAS ELITEI NAV PAT VIENA PERSONĪGĀS AUTOMAŠINAS MĀJĀS nu būtu intresanti zināt iet runa par gimeni nevis uz kura vārda/ kā seimā kad ozivokļa īres līgums uz sievas varda un vīrs makša valsts īres naudu /350 ls lielakā summa tiesa arī par pusgultu/ jeb vai tajās ģimenēs visi ir nodzēruši tiesības vai katru dienu pagiraini /tas nav brinums spriežot pēc darba rezultatiem/
hospitāļu iela
h
Kas tie par garīgiem un fiziskiem invalīdiem, kas uz darbu jāved ar dienesta auto. Ko esam ievēlējuši?
Kambala
K
Ja JL valdiba, V.Dombrovskis, turpinas valsts izzagsanu un neizbeigs so amoralo, pretigo praksi ar valsts automasinam vizinat ,privatajajam vajadzibam, cilvekus uz majam un uz darbu, es vairs nebalsosu par JL partiju unaicinu ari visus parejot pilsonus to darit.
ceriba
c
Tas tacu ir amorali,ka valsts amatpersonas nespej lidz darbam noklut pasas ar savu transportu vai ari ar sabiedrisko transportu. Ja sis amatpersonas ir tik impotents, nespejigas tad tadi cilveki nav jaliek augstos amatos. Valsts automasina ir jaizmanto tikai prezidenta un Ministru prezidenta parvietosanai. Valsts automasinas ir jaiznamto tikai un vienigi tikai darba noluka, bet nekada gadijuma ne privatajam vajadzibam. Latvija amatpersonas, valsts kankari dzivo cita dimensija, vini pat neredz un nesaprot ka dzivo cilveki lidzsa viniem Latvija. Lai viniem tas taptu skaidris ir janonem visas dienestu automasinas, jo tadejadi vini neizlaupitu Latvijas valsti, neapzagtu Latvijas bernus, pensionarus. Zagli, laupitaji ir tatiesa un jasoda ar naves sodu, tikai ta Latvijas valsts atkopsies no 20.gadu genocida.
Juris
J
Iespējams, tas neko nenozīmē, bet .... amatpersonai būtu jāmaksā par dienesta automašīnas lietošanu braucieniem uz darbu. Jautājums: kā tad tā amatpersona sākotnēji ir dabūjusi to automašīnu uz savām mājām? Jeb tā ir situācija pēc 'default' - amatpersonas automašīna sākotnēji atrodas viņa mājās, un pirmais brauciens sākas no tām!
nu nu
n
Jau tagad ministri, valsts sekretāri, valsts iestāžu vadītāji un pat KNAB priekšnieks un valsts kontroliere (kad netaisa pokazuhu ar trolejbusu) brauc uz darbu ar dienesta mašīnu. Lai tad par to maksā nodokli! Par ko diskusija?!
dzeris
d
Ar dienesta auto uz darbu vispār nav jābrauc, un punkts.
valdis
v
jau pēc90 gadiem pēdejais KGB priekšedetājs ŠTEIBRIKS /pats dzirdeju pa LR no rīta/ teica ka tai laikā ir bijis Latvijā mazāk par 10 miesassargiem un izmantoja tos pēc vajadzības konkretā situacija Tagad to gan privāto /nutā ir cita dziesma / gan valsts ir gandrīz katram un ne tikkai viens kas tas par murgu ,vai esam ienaidnieku ielenkumā ,vai tiešām viņi domā ka tauta tos tā neieredz ka pat uz ielas nevar par'dīties ,labi ka vel nav kā Irakā jābrauc bruņu vāģi kur mēs esam un godīgi sakot ja kads piedur te kādam pirkstu tad kungi tur ir jūsu netīras rebes vai pašu nekauniba
:):):)
:
precizēsim,ar kuru gadu tas sāksies?
Rukmanis
R
Likums jau sen pieņemts, bet kaut kādi švauksti vēl domā. Izmantojiet sabiedrisko transportu!!!
Stulbovičs
S
Šoreiz tas valdības rijīgums atkal nenostrādās. Būtu noteikuši mērenu nodoklīti, lielākā daļa maksātu. Noteica nesamērīgi lielu - lielākā daļa nemaksās
Predicador
P
pareizi jālasa "maksās visas amatpersonas, izņemot Jaunā laika biedrus, Jaunupa klasesbiedrus un citas īpaši pietuvinātas personas".
buu
b
Kas viņš tāds ir, ka tagad norādīs, kas ko darīs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas