Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Premjers ar PCTVL panāk "zināmu sapratni"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma - oļaļa!
O
Nu un?! Esam tā izzagti, ka jāsaka paldies, ka pensijas vispār vēl maksā! Neļausim tikt pie siles kampējiem, lai saglabētu to, kas vēl atlicis!
Dace
D
Nesaprotu tos cilvēkus, kuri nosoda šīs sarunas! Tie ir ievēlēti deputāti, ar kuriem daudzos jautājumos var atrast kopīgu atbildi. Dombrovskis ir malacis! Šobrīd bezjēdzīgas varētu būt sarunas ar TP, jo viņi sevi uzskata par visgudriem un citus par muļķiem! Škēle partiju izveidoja un pats arī pazudinās!
nuka
n
Politika ir jocīga štuka - reizēm jāsēžas pie sarunu galda ar zombijiem.
Liva
L
Foršā bite fonā.
oļaļa!
o
pietiek rakstīt muļķības, labāk izlasiet šodienas rakstu "Valsts sociālā budžeta stabilitātei būs jāpaagstina pensijas vecums....."
Populists
P
Jā, un panākt, ka Plīners sēž pie viena galda ar VALSTS ZAGĻIEM no valdošās partijas ! Varbūt ar ordeņiem vēl jāapmainās ?
TO SAIKO
T
domāju ka runāt ar tē pē un šloseri tas gan būtu zem jebkuras kritkas!
hm
h
Ja nav ko rakstīt, tad kaut kas ir jāizgudro. Zināma sapratne nav nekāds jaunums, tā vienmēr ir eksistējusi. Nožēlojami, ka Dienas autorei tas ir jaunums, ko tā pamet apsūkāšanai.
kāds prieks
k
lielākais ienaidnieks TP pagāja malā un nu Dombrovskis ir apkārtnē ieraudzīnis tik daudz un labus, jaukus visādā ziņā ļaudis
patriots
p
V. Dombrovskis ir labakais, izglitotakais, sapratigakais, lidzsvarotakais, zinasokais Ministru prezidents kopas Latvijas tauta atjaunoja Latvijas valsts neatkaribu. Tas, ka vins runa ar zidu, krievu partijam, lai ari tas ir naidigas pret Latvijas valsts neatkaribu un pret latviesu tautu ka tadu, tas tacu nenozime, ka V.Dombrovska kungs izandales zidiem, krieviem Latvijas valsti un tas ipasumus ka to izdarija it ka nacionali patriotiskas partijas LC, PP, LNNK/TB, ZZS, TP, LC/LPP politiskie bandu grupejumi, kuri ar putam uz lupam bazumeja par Latvijas valsts interesem, vertibam, par latviesu tautas nacionalajam interesem,kas, protams bija tikai maska un apmans godigajiem, stradigajiem Latvijas patrioriskajiem, krietnajiem latviesiem. Valsts izlaupisanu uzsaka zida I.Godmana (LC) un LC vadiba, nakamais zids M.Gailis (LC) to turinaja, latvietis Birkavs (LC), Krasts (LNNK/TB), Berzins (LC) ari to turpinaja, cangalis Skele (TP) veiksigi parnema Godmana uzsakto valsts izlaupisanas stafeti un latviesu tautas apzagsana nezeligu turpnajas ka ari Godman uzsktais genocids pret latviesu tautu, Kalvitis parnem stafeti no Skeles un ari turpinaja izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus, lidz Latvijas valsts tika izlaupita un navesta bankrota, un nu kuru megina sakartot V.Dombrovskis (JL). Latvijas likumdosana, Kriminalkodeksa ir jatjauno naves sods par noziegumie pret cilveci, par noziegumiem pret Latviajs valsti, jo Latvija ir loti daudzi cilveki kuri to ir pelnijusi, ipasi loti daudzi no sim partijam, kuras 20.gadu garuma ir izlapijusas Latvijas valsti. Butu loti pareizi ujn taisnigi, ja uz 20. gadadienu, kops tika atjaunota Latvijs neatkariba, ka pilotprojekts tiktu realizets publisksi naves sods un Godmanis, Skele, Kalvitis, Gailis, Birkavs, Naglis....tiktu, pirms tam tiesati, un publiski soditi ar naves sodu par noziegumiem kadus vini ir veikusi pret Latvijas iedzivotajiem un Latvijas valsti.
lno
l
Ak kāds uztraukums! Kad Kalvītis vai Emsis runāja, viss bija kārtībā:)
Pareizi
P
Premjers Dombrovskis pareizi dara, runājot ar visām partijām. PCTVL ir pārstāvēta Saeimā ar tādām pat balsstiesībām kā pārējām partijām, tāpēc ignorēt nedrīkst. PCTVL ievēlēja Latvijas pilsoņi. Sadarbība ir pareiza forma.
da-s ......
d
Gan jau pārdzīvos - viņš ir krams. Vot, dambrovskīts - tas gan papmerus pielicis - tam ūzas par zemu karājas :P
da-s ......
d
stupiditas ..... kā lielījās kā lielījās - špļudījās uz visām pusēm - tagad ne tikai savi špļaudekļi jāuzlaiza, vēl uz vēdera jālien un, balsei trīcot, atbalsts jālūdz ....
Senais
S
Tas ir ļoti svarīgs notikums, jo sen Latvijā ir vajadzīga sadarbība, nevis dažādu viedokļu konflikts. Tad jau gandrīz jāsāk priecāties par TP liktenīgo soli, jo tas mudināja premjeram reāli paraudzīties uz politisko situāciju un uz būtību vispār. Patīk tas vai nē, bet PCTVL deputāti ir likumīgi Latrvijas pilsoņi, ko ievēlējuši vismaz pieci procenti , bet faktiski nedaudz vairāk, kas skaitliski ir samērā daudz, arī likumīgi pilsoņi, kam ir tādas pašas pilsoņu tiesības kā tiem, kas viņus zākā. Dombrovskis to šķiet ir sapratis , un tas vieš cerības, ka iespējams beidzot sāks vērtēt teiktā saturu, nevis teicēja personālijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas