Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Premjers atbalsta ideju par obligātām veselības pārbaudēm visiem strādājošajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
emils
e
Ojārs Grīnbergs - Somu pirts... ...rodas, kad slimības tiek ielaistas... ...373. GARA JAUNRADE PATIESI IR UGUNS POTENCIALS. AIZ KATRAS REDZEMAS DARBIBAS STAV GARA NEREDZEMA JAUNRADE. GARA ENERGIJA PARVALDA IZPLATIJUMA UGUNI. MES APLIECINAM , KA GARA JAUNRADE IR PSIHISKIE KODOLI. KATRA GARA KODOLA IR GARIGAS RADISANAS ENERGIJA. TAPEC VISU IZSPAUSMJU STIMULS MEKLEJAMS NEREDZAMIBA. GARA JAUNRADE PATIESI IR EVOLUCIJAS CELSME. DZIVAS ETIKAS MACIBA - BEZROBEZIBA ...Premjers gan nemācēja teikt, ... ...OPERTA QUAE FUERE APERTA SUNT. Sleptais ir kluvis redzams.
Protams
P
Obligāta logiskas spriestspējas pārbaude visiem deputātiem.
Darbs
D
Nē, nē, Dombrovska testā jautājums deputātiem būs - ''Anniņai no Vienotības uzlauza četras reizes, Minniņai no NA piecas. Kura no viņām vēl ir jaunava''.
  • 2
  • 0
Vārds
V
ar tiešām vienkāršiem testiem piem. vienā spainī ir trīs litri , otrā četri .Cik ir spaiņu?
  • 1
  • 0
johaidi
j
Vēl viens piespiedu maksājums. Maita Dombrovskis...
Cibiņš maina dzimumu
C
man būs kauns pie dakter...
Nu gan!
N
Darba vietas te nav ko iejaukt. Mans veselības stāvoklis ir tāda pati privāta un neizpaužama ziņa un nav publicējama, bet nodošana personāldaļā vai vēl kādam būs tā pati publiskošana. Piekrītu, ka reizi gadā par brīvu jānodod analīzes un pēc paša un ģimenes ārsta uzskata jāapmeklē vajadzīgie speciālisti.
veselību jums viem vēlu
v
Deputāts Viktors Valainis domā,ka visus uz obligāto pārbaudi piespedu kārtā sūtīt,jo jau šodien,mēs katrs pie ģimenes ārsta varam sasniegt visas pārbaudes pie specialistiem,ja tik ārsts un pats pacients uzskata par vajadzīgu.Īsti nesaprotu,kādu vēl preventīvu pārbaudi vajag ,vienalga pienāks gan vecums gan ķīmiski-fizikālo reakciju apstāšanās.
q
q
Jāuztaisa vēl nedaudz sociālisma, jāuztaisa obligātās valsts apmaksātās pārbaudes, lai pēc tam varētu vēl skaļāk čīkstēt kā nekam nav naudas un kā jāceļ nodokļi, lai visus šitos "bezmaksas labumus" varētu apmaksāt. Pie kam - kāda jēga no tādas pārbaudes, ja tāpat būs mēnešiem jāgaida rindā uz speciālista konsultāciju, ja kaut ko atklās?
ihaha
i
Veselības pārbaudei jābūt privātai. Darbavietas kampaņveida veselības pārbaudē neviens neatzīsies, ka viņam sāp roka vai kāja, jo nākamajā dienā vari zaudēt darbu. Kampaņveida pārbaudēm, kas iniciētas no darbavietām, nav jēgas, tā ir tikai naudas atmazgāšana. Drīzāk katram iedzīvotājam jābūt tiesībām reizi gadā uz bezmaksas analīzēm, nepieciešamo speciālistu apmeklējumiem, nepieciešamajiem izmeklējumiem, jo cilvēki nevar tos atļauties vai stāv gadiem rindās uz kādu izmeklējumu. Kad tā rinda pienāk, izrādās, cilvēka vairs nav! Valstīs, kur ir bezmaksas medicīniskā aprūpe, cilvēki dzīvo ilgāk un kvalitatīvāk.
ihaha
i
Veselības pārbaudei jābūt privātai. Darbavietas kampaņveida veselības pārbaudē neviens neatzīsies, ka viņam sāp roka vai kāja, jo nākamajā dienā vari zaudēt darbu. Kampaņveida pārbaudēm, kas iniciētas no darbavietām, nav jēgas, tā ir tikai naudas atmazgāšana. Drīzāk katram iedzīvotājam jābūt tiesībām reizi gadā uz bezmaksas analīzēm, nepieciešamo speciālistu apmeklējumiem, nepieciešamajiem izmeklējumiem, jo cilvēki nevar tos atļauties vai stāv gadiem rindās uz kādu izmeklējumu. Kad tā rinda pienāk, izrādās, cilvēka vairs nav!
BV
B
Obligāta veselības pārbaude? Cik tas maksās? Izskatās pēc kārtējā obligātā nodokļa. Vienotības kartējā atvemtā ideja.
WWW
W
Izskatās, ka vairs nezina kā papildināt valsts kasi! Cauram dienām urbina degunu un izdomā visadus iemeslus, lai piespiestu cilvekus kaut kur iet un par kaut ko maksāt. Un vispār, kāda valstij darīšana, gar manu veselību? Lai Dombrovskis pats iet un kaut vai katru dienu pārbaudās. Personīgi es, piedrāžu viņa idejas!
  • 4
  • 1
Vārds
V
galvaspilsētā š o kūrēs rozenkastur
  • 1
  • 0
jāsmejas
j
Skolotājiem reizi gadā jāsaņem ģimenes ārsta ieraksts sanitārajā grāmatiņā. Ģimenes ārste man nekad nav veltījusi laiku vairāk kā 10 min. Asinsspiediens, pavirša ieskatīšanās medicīniskajā kartē, sirds ritms, norīkojuma izrakstīšana uz plaušu rentgenu. Un, protams, 5 Ls iekasēšana par visu iepriekšminēto. Kādas tur profilaktiskās pārbaudes!
cony to aber
c
Jūs jau tikai gribiet grauzt labi strādājošu valdību,kā tāds vecs bebrs grauž un grauž,izlauž visus zobus,bet vēl žļammā.Valdība mums ir kā viens stiprs,jauns paraugozols,kuru stulbajiem grauzējiem neizdosies gāzt.
  • 2
  • 2
Vārds
V
aber laba ideja , jo IZMengele jau ir sevi apliecinājis
  • 2
  • 1
aber
a
Atveram Latvijas kroņa lēģeri - Dombrovsk - švica. Kas nav pietiekami vesels Jaunajai Eiropai, lai sprāgst no bada nost.
  • 4
  • 3
Bet nesmejoties,
B
skolotājs gribēja ziedot visu ķermeni mediciniskai izmeklēšanai,varēja taču vēl mialogrammu uztaisīt, tonografiju,visu sulu bioķīmisko, ģenētisko izmeklēšanu un dziļo iesaldēšanu,ja atklājās kāda vēl neārstējama slimība.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas