Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Premjers balsos Līgatnē, Zatlers - Jūrmalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecis
V
Nu kam šajā valstī interesē, kur balsos prezidents un premjers?
omba
o
Butu labi, ja Valdis Dombrovskis, ja klus par Ministru prezidentu un man loti gribas ceret, ka tas ta bus, atjaunotu Ligatne papira razosanu un visa Latvija atjaunotu tautsaimniecibu, lauksaimniecisko un rupniecisko razosanu, kas ir par pamatu Latvijas valst atjaunosnai, kura ir 20. gados iznicinata, Latvijas valst sir izlaupita, iedzivotaji ir apzagti, pazemoti, piesmieti un bezceriba iegrusti.
Jukums
J
Nu un tad? Pārdaugavas Ješka balsos Pārdaugavā, ja vispār balsos. Starp citu - karavīri Afganistānā politiķu darbību un izvēles iespējas šajās vēlēšanās ir attiecīgi novērtējuši - ar 30% lielu piedalīšanos.
borcinsh
b
....zhdanoka, rubiks un "G"ulmanis - kremljaa .
corbs
c
Lelle,kas ar Jums noticis sajukums,taču visā pasaulē ir Valstis ir Valdības ir Prezidents un Premjērs un likumdevējs Saeima.Taču nav slikti ja mēs zinām kur un ko dara mūsu ievēlētie augstākie un zemākie Valsts pārvaldītāji.Pricipā es domāju,ka Vienotības ideoloģija uzskata,ka mūsu Prezidents strādā labi gan iekšpolitikā gan ārpolitikā un ir atbalstāms.Es savā kompj'[uterā arī esmu izskaitļojis,ka pašreiz Latvijā labākie politiķi,valsts vīri ir Dombrovskis,Zatlers,Repše un protams ļoti daudz citi,kam ir attīstīta,jaunākās paaudzes domāšana un demokrātijas izpratne.
KLM
K
Nu burvīgs komentārs, he he apsmējos he he
He he...
H
Trešdiena, 29.septembris (2010), plkst.15:32 | Ziņu aģentūra LETA Šonedēļ Latvijā bija plānota Zviedrijas finanšu ministra Andersa Borga vizīte, taču premjera Valda Dobrovska (JL) birojs to pēdējā brīdī noraidījis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija. _______________ Paskat, atkal Vienotības premjerītis ar slapjiem papmperiem... nabadziņš.... he he.... Atkla tautas intereses šim pie kājas , ka tik pats silē!!!!
He he...
H
Lai tik tas catlerīts pārāk nesadomājas ar savu gazpažu to dumrovski no Vienotības stutējot, jo ekļertīte (revoļiciņerka) viņu tāpat pavasarī no Pils izliks... he he... Būs jociņi, ka šo trusīti uzmetīs tā jedzinstva...he he...
Ak...
A
Žēl, ka ne pie mums... Bet vienalga - es par Dombrovski! :)
Lelle
L
Kāda suņa pēc man tas jāzina, kur abi valsts nobarotie balsos? Lai tak abas marionetes iet ....(nu ļoti tālu).
kuplās krūtis
k
Valdis Līgatnē balsos par sevi, bet Valdis Jūrmalā - par Valdi.
Valdi!!!
V
Valdis Zatlers ir PAR Valdi Dombrovski!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas