Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers: Baltijas valstīs gāzes cenas ir augstākas nekā vidēji Eiropā; tas jāizpēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Par galveno regulatoru jāieceļ Einārs Repše! Komjaunieti Andrejevu: čemodan-vokzal-kuba!
anonīmais šakālis
a
Jāpēta arī Latvijas gāzes "privatizēšanas" likumība. Vai privatizācijas likumā bija teikts, ka privatizācijas mērķis ir uzņēmumu nodošana privātās rokās? Vai Latvijas gāze tika nodota privātās rokās? Netika, jo Ruhgas uz Gazprom nav privāti uzņēmumi, tātad privatizācijas nav bijis. Nacionalizēt ar steigu!
Dollija
D
Nē, nu kā var tā muldēt?!
Zoja Monroza
Z
Mums arī algas ir aukstākas nekā vidēji Eiropā, tāpēc nebūtu par ko brīnīties.
Sniper'sEye
S
Dombrovski, SVF un PB misijās neviens latgaliski nesaprot!
Sniper'sEye
S
Pirmoreiz šogad aprobežotais zviedru grāmatvedis Dombrovskis nolaidies uz latviešu un latvijiešu zemes un beidzot šim pielecis, ka ir iespējas SVF-am sasolīt par daudz! Ja, galertLāčuk, turpināsi sist un spiest vietējos maksātājus un vietējo darbbaspēku, sūdu uz puļķīša varēsi dot zviedriem nevis turpināt celt Swed un SEB akciju vērtību pa vairākām reizēm gadā, ar Eiropā lielāko atgušanās ātrumu.
viesis
v
Mjā, no vienas puses- interesanti, kāpēc Latvijā gāze ir tik dārga, to jau sen vajadzēja izpētīt. Starp citu- ir bijuši skaidrojumi, ka gāzi mums- lai cik tas nebūtu paradoksāli, sadārdzina Inčukalna krātuves esamība.... No otras puses- interesanta ir arī Vienotības un Dombrovska pieeja- mēs apzināmies, ka mums ir dārga gāze, tāpēc uzliksim vēl akcīzes nodokli, sak, tad iedzīvotājiem būs vieglāk norēķināties.......
cleo
c
Kāpēc azartspēļu fane un Dāvja draudzene vēl joprojām ir savā amatā? Tāds ir jautājums.
Gatis
G
Abreni atdeva, okupantu svētkus Maskavā svinēja, bet kāds ir rezultāts? Sapratīsim beidzot, ka komunistu , komjauniešu sekretāri, un VDK darboņi Latviju un latviešus var iegrūst tikai postā.
foxa
f
tas ir jāizpēta jau pirms vēlēšanām
dzeris
d
Un arī par to paldies tev, PLL, un māmuļai Krievijai!
Alberts
A
Nez kaadelj pie mums viss ir daargaaks kaa citur ! ??? Nelidz ne iztapiigaa pieliishana Krievijai, ne ''cieshaas'' saites ar sho zemi ! Tas ir labs arguments pret tiem ciesho saishu dibinaataajiem ar ''matushku'' ! Ne jau nu parastajai bauru tautinjai kas tiks no taam saucamajaam labajaam attieciibaam ! Naudinja aizies tikai dazhu darbonju kabataas ! Kaadeelj labaak dziivo tieshi taas tautas kuras censhas dziivot neatkariigaak no Krievijas ?
Alberts
A
Nez kaadelj pie mums viss ir daargaaks kaa citur ! ??? Nelidz ne iztapiigaa pakaljaa liishana Krievijai, ne ''cieshaas'' saites ar sho zemi ! Tas ir labs arguments pret tiem ciesho saishu dibinaataajiem ar ''matushku'' ! Ne jau nu parastajai bauru tautinjai kas tiks no taam saucamajaam labajaam attieciibaam ! Naudinja aizies tikai dazhu darbonju kabataas ! Kaadeelj labaak dziivo tieshi taas tautas kuras censhas dziivot neatkariigaak no Krievijas ?
Jukums
J
Tātad, akcīzes nodokli vēlas uzlikt bez iepriekšējas situācijas analīzes - tā vienkārši "uz dullo". Ko citu lai saka, ja šobrīd nav zināms pat kā veidojas cena, tarifi un kas uz to rēķina nopelna. Nezinu tieši kuram kantorim tas bija jādara, bet situācija ir pavisam dīvaina.
Santa
S
Ak jāizpēta!?! Ko tad tu lāčukiņ (nu jau noēdies kā sivēns) līdz šim darīji? ak štukoji, kā ieviest papildus nodokli dabasgāzei? nu papēti, papēti, pusotrs mēnesis līdz vēlēšanām, būs ar ko tautu kārtējo reizi muļķot, nodokli dabasgāzei protams, ka neaizmirsīsiet ieviest, tas tā, lai raitāk pētītos :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas