Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Premjers: budžeta pieņemšanai balsu pietiks; TP joprojām iebildumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
KĀ VIENMĒR- Šķēle sarīko Valsts mēroga haosu, izmantojot attiecīgo situāciju, UN TAD UZ PRIEKŠU! KAMT KAMPT KAMPT !!!
V
V
Atvainojos, 320 miljonus!
V
V
Nodokļi ir viena puse, bet par otru kaut kā gandrīz nerunā t.i., kur tad raus tos 320 miljardus samazinājuma, it kā nemazinot pensijas un skolotāju algas!? Labi, ka ir arī priecīgā vēsts- plebejiem ir tas gods palasīt personu ar fantastisku intelekta koeficentu ( vismaz pēc viņu pašu domām), komentārus!
jautājums
j
Jā, Jūs esat izcils ! Jums laikam par elektrību nav jāmaksā ? Pats spīdat un gaismu izstarojat... Un jā . Kalvītis ir atbildīgs, bet var jau arī visu PS pa personālijām izanalizēt. Vai nu skeletus skapī neatradīsim ? Ak vai,ka tik nebūs kā Parīzes katakombās.. Un jā ! Man vajag ! Jo tās ir manas valsts, manu draugu, manu radu un vienkārši manu tautiešu problēmas. Jā, man tās ir svarīgas ! Un kā pratīšu , tā cīnīšos !
lno
l
Ja Jums vajag, tad cīnieties, nevis gaidiet, kad to panāks citi.
lno
l
Un ko? Kalvītim vajadzēja apetīti pazaudēt par banku zaudējumiem ? ...Un tādu kā Jūs ir daudz ! Pārāk daudz...Bet es gribu zināt ! kurš par Latvijas pilsoņu- kredītņēmēju tiesisko aizsardzību uztrauksies ? ______________________________ Tik daudz jau nu vajadzētu saprast, ka Kalvītis personīgi un ne tikai viņš vien nes atbildību arī par banku visatļautību un par to situāciju, kādā tagad novesta valsts. Tādu kā es ir samērā maz, kuri negaida, ka viņus kāds baros, aizstavēs, TV pateiks, par ko balsot, tādēļ man arī nav vieglprātīgi paņemtu kredītu, nav vilšanās politiķos. Protams, ir arī pazaudēta nauda, bet par to bez sevis es nevienu nevaru vainot.
jautājums
j
Un kas traucē pieņemt likumu par vienkāršāku un lētāku fiziskās personas bankrota procedūru ? Nekādu problēmu...Vajadzīga tikai poliskā griba !
Revolucionars
R
Beidziet mocīties ja ne šodien tad rīt valdībai un šai antilatviskai sitemai ir jākrīt.
Oļģerts
O
JL un TP nepietiks vienīgi balsu 10.Saeimas vēlēšanās 2010.gada 2.oktobrī!
lno
l
Ar ņemtā kredīta apjomu + %. Variants, kuru gribētu ar atpakaļejošu spēku ieviest Latvijā ir spēkā ASV un arī ne visos štatos.Swedbanka arī Zviedrījā ir uzvedusies neglīti un 90. tajos valstij vajadzēja to glābt.
jautājums
j
Un ko? Kalvītim vajadzēja apetīti pazaudēt par banku zaudējumiem ? Tas protams ir ļoti ētiski, ka Jūs uztrauc banku zaudējumi. Un tādu kā Jūs ir daudz ! Pārāk daudz... Bet es gribu zināt ! kurš par Latvijas pilsoņu- kredītņēmēju tiesisko aizsardzību uztrauksies ? Jo viņiem arī ir problēmas...
klusais
k
Par nodokļu maksāšanu/nemaksāšanu piekrītu. Starp citu toreiz 90 - tajos ,pēc tam es dabūju auditu ,jo bija viedoklis - ja maksā, tad var maksāt vairāk. Par bankām -jau rakstīju ,ka bankas ir ļļļļļoti līdzvainīgas burbulī , tapēc tikai loģiski ,ka viņām arī jāatbild. Un pirmkārt līdzvainīgas kredītu struktūrā. Vai kāds ir aizdomājies kapēc Slovākijai nav IKP krituma?
klusais
k
Jā amatpersonas , bankas ,kredītsaistības .... Tas ir smagi, bet ja būtu mana teikšana - es svensoniem ne tādu vien dunci dibenā iedurtu - man personīgs naidiņš...
lno
l
Es domāju, ka pateicoties LV likumiem, ar pats neesi slikti pelnījis un būt varējis maksāt lielākus nodokļus, bet paldies, ka esi maksājis, jo 1/3 nemaksā. Ja valdība aicina spiest gāzi grīdā,kādēļ gan bankām vajadzētu kautrēties. Bankas arī šobīd atbild par savu vieglprātību - to zaudējumi lielāki par pusmiljardu Ls, bet Kalvītis pusdieno ar Putinu:)
jautājums
j
Un ar ko ir ierobežota kreditņēmēja atbildība Zviedrijā ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas