Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Premjers: Gruškevica izteikumi rada jautājumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xnet
x
1. Nu bet pareizi, ka Koķe nevar jums pateikt, kuru tieši skolotāju atlaidīs piem. Līvānos vai Skrīveros - tā ir direktoru kompetence! Piekrītu Koķei 2. Atlaisīs 3 pensijas vec. skolotājus un tad 1 jaunajam skolotājam algai sanāks ! 3. Piekrītu, ka nav rentablas tās skolas, kur uz 20 skolniekiem ir 28 skolotāji!
oto
o
Valdi, cik tu jocīgs paliki, kad pirmo reizi posies uz Jevropu ... I` ne runas vairs nebija par Latvijas sāpi. Pakaļa, tu esi, Valdi. Piedod man par izteicienu. Tu pats zini, kas ir tavs trumpis. Beidz līst pedagogu intrigās.
Bla-bla
B
Tātad 2000 skolotāji- vīrs un vārds?
jautājums
j
Nu jā.... Tikai Annuškā eļļu jau izlējusi... Cik nu tālu septembris, kad patiesība atklāsies. Un tad Dombrovskis ar Koķi būs solidāri atbildīgi par notikušo. Jo Dombrovskis taču ar Koķes darbu ir apmierināts
ZBL
Z
Arodbiedrība jau arī ir forši kanaki, kas vienu dienu saka , ka valda milzu neskaidrība, bet otru, ka Gruškevics nosaucis reālu ciparu. Šitāda arodbiedrība līdzinās anekdotei, kad Brežņevs jautā strādniekam:- Vai dzīvosim labāk? Šis atbild , ja partija(TP) liks, tad dzīvosim.
aka
a
Ja Koķe 30.martā paraksta dokumentu tieši par 10 tk skolotāju, tad tagad abi ar Dombrovski tiešām izskatās pēc dumjiem jampampiņiem, bolot acis un viens otram jautājot - ko tas Mareks tur tautai teicis par kaut kādiem 10 tk? Mēs neko nezinām, mēs vispār neko nesaprotam. It sevišķi, ja tādā veidā var izvairīties no atbildības...
Pičuks
P
Kuras galvenais pienākums bus tiesāties ar katru ministru, kas apšaubīs viņas darbaspējas un spriestspējas.... Tātad - ar ikvienu ministru! KH mums TĀDU vajag?
jurmala
j
Normali. Tagad atbrivot abus un iecelt atpakal Kristini Jarinovsku.
Par Jl kā demagogiem
P
Jēlīši atraduši "iemeslus", lai ATKAL atrastu vainīgos! Koķe- vietējie direktoriņi lai uzņemās tos grēkus kādus padzīt, Dombrovskis- Gruškevicu, jo tas no tās TP! MUĻLAKI UN NESPĒJNIEKI!!!!!!!!
Vilis
V
19 gados NEVIENS izglītības ministrs nav sekmējis izglītības attīstību. Tāpēc pārmetumi Koķei ir nevietā, viņa nav sliktāka. Jāsecina, ka reāli izglītību var ietekmēt tikai vietvara. Būtiskais ir nevis tas, KO māca, bet KAS māca - skolotājs. Skolēns atceras skolotāju, ne mācību priekšmetu. Pozitīvais Koķes darbībā būs tas, ka viņa resursus un lemtspēju deleģē pašvaldībām - tuvāk skolai. Nauda seko skolēnam ir būtisks jauninājums skolu dzīve!!!
Nika
N
"Nebija iemesla netērēt" - Gruškevičs LNT nedēļas apskatā. Domāju, ka spārnotais teiciens ir aizskāris Dombrovski...
J.Biotops
J
"...LIZDA nepiekrita, ka šim būtu jābūt iemeslam, kādēļ M.Gruškevicam būtu jāzaudē darbs, jo “nav nācies viņā vilties”, izteicās LIZDA līdere Astrīda Harbacēviča" Spīdoši, tāds tādu atradis!
Pičuks
P
Mana pieredze rāda, ka pat īstiem Draugiem, kļūstot par valsts ierēdņiem, domāšana mainās ģeometriskā progresijā.... Labi - brauc uz Kanādu - bet ir taču klusējošie, kas to zina. Ir kontrolējošās iestādes, kas skatās ne-perspektīvā.... Vai VID, PVD, muita utt. nav likvidējuši nevienu uzņēmumu, kurš citkārt varētu turpināt pelnīt? ja vien peeja būtu adekvāta un pēc likuma gara, ne burta?
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
PREMJERAM, BUUTU JAAPIENJEM RADIKAALAAKI MEERI, JO TAA NU GAN NAV NORMAALI , KA NAV ,KAS NES PAR SAVIEM VAARDIEM ATBILDIIBU
vecais krabis
v
Tam skaitlim - 10000 vai 20000 - lielas nozīmes nav. Piemēram iedomāsimies, ka ģeogrāfijas skolotājam patlaban ir 21 stunda nedēļā, tātad tieši 1 slodze. Ja nu slodzi nosaka 24 stundas, pilna vairs nesanāk, bet skolai vienalga ir jānodrošina 21 stunda, - to nosaka skolēnu skaits un mācību plāns. Šis tāpat notur 21 stundu, saņem mazāk, bet skolotāju skaits nav mainījies - kā 1 bija, tā ir, kamēr nav aizlaidies pēc paša vēlēšanās. Un kas būs, ja tiks prognozēts, ka atlaidīs 5723 skolotājus? Ko šis skaitlis tālāk ietekmēs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas