Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjers kritisks pret airBaltic aktivitātēm;apdomā atbalsta nepieciešamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Lai Šlesers pats dod 15 miljonus - pietiekoši ir ievilcis nāsīs.
Ahhh
A
Besī tādi Pareksi un Fliksi.
Padoms premjeram!
P
ne santīma airBaltic nedot no valsts budžeta naudas!
Tā viš i
T
"Ja vēl nesen airBaltic un Flika kungs nāca valdībā ar ierosinājumu palielināt pamatkapitālu, bet jau tagad izsaka gatavību finansēt tūrisma projektus, tad jadomā, ka šim uzņēmumam pamatkapitāla palielināšana vairs nav tik aktuāla," premjera viedokli Diena.lv pavēstīja viņa preses sekretāre Līga Krapāne. Viņa norādīja, ka šobrīd valdības vadītājam nav arī informācijas par B. Flika vēlmi samazināt algu, kaut iepriekš V. Dombrovskis klāstīja, ka viņa rīcībā ir šāda informācija. ---------------------------------------------------------- -------------------------- airBaltic Fliks taču piedalīsies ar NAUDU domes Šlosera 5 miljonu tūrisma projektā... premjer, liekaties mierā- lai Šlosers un Fliks bīda tos savus MILJONU projektus ...
OMG
O
un, kā jau uzminējāt, viss pazuda kā MELNAJĀ CAURUMĀ.... Fliks tik māk savās kabatās sastūķēt desmitiem tūkstošu latu katru mēnesi, ne klientu apkalpošanu nodrošināt. Es gan vairs neesmu klients, tā kā mani pārāk neuztrauc. Mani pat vairs neuztrauc tas trīs blondīnes lidostā, kas turpina savstarpēji čalot, kad klients piegājis pie kases un gaida. Nav jau zaķis, neaizmuks. LOL
jautājums
j
Fliks ir burbuļu pūtējs. Tāpat kā viņa čomi. Un vai vajag dot naudu, ko pārsūknēt tai tūrisma birojā vai takšu firmā. Vai nosponsorēt vice-mērim priekšvēlēšanu kampaņu Saeimas vēlēšanām.
OMG
O
Piekrītu par konkurenci lidostā. Trīs reizes rakstīju, 3 reizes zvanīju, 3 reizes faksus sūtīju, 3 reizes emeilus sūtīju AirBaltic "klientu apkalpošanas daļai" MUA-HA-HA
drakons
d
Algu valdei nosaka padome. Saskaņā ar Komerclikumu un Valsts kapitāla daļu likumu. Padomes pārstāvjus no valsts puses ieceļ Satiksmes ministrija. Tā kā valstij ir vairākums akciju, neredzu problēmu noteikt Flikam algu, kas saskaņā ar likumu nedrīkst pārsniegt 5 vidējās statistikas noteiktās mēnešalgas, tātad ap 2500 latus. Tas jau būtu pa daudz uzņēmumam, kas strādā ar zaudējumiem un vadītājam, kuram no darba brīvajā laikā vēl ir iespējas strādāt tūrisma un operas jomā. Fliks ir riktīgs Mefisto.
Mg
M
Varētu jau nu padomāt, ka Dombrovskis ir tas devējs vai nedevējs...
Mm
M
sapriecājās par 15 mio, sāk jau tērēt avansā :))
ZBj
Z
AirBaltic vajadzētu bankrotēt, lai lidostā atgriežas normāla konkurence starp citvalstu lidsabiedrībām. Ja vēl turpinās stutēt to nekauņu, tūlīt mēs visi dabūsim samaksāt ar saviem makiem, pērkot monopolista biļetes!
Juris
J
Par ko tieši būtu jāuzliek sods - par to ka bērns apgūst lietuviešu, angļu vai krievu valodu? Cik es ar savu bērnu esmu lidojis, pamatā bernu interesēja pakrāsoties ar airBaltic dāvātajiem zīmuļiem pa bildītēm. Manuprāt, neviena inspekcija nav uzlikusi par pienākumu airBalticam vispār kaut ko bez maksas dalīt lidojuma laikā - tas ir aviokompānijas marketings. Ja nepatika - varējāt atdot atpakaļ. Ak jā, starp citu, airBaltic izdod lidojuma žurnālu Baltic Outlook, kas ir tikai angļu valodā . Par to arī vajadzētu sodīt. Tad vēl tranzīta pasažieriem geitus pirms nolaišanās nosauc krievu valodā, par to arī vajag sodīt.
dienai
d
Cien., Dienas žurnālisti. Lūdzu uzrakstiet rakstu par to, ka lidsabiedrībai ar Latvijas valsts kapitāla daļu bērniem lidojuma laikā izsniedz grāmatiņas ar tekstiem lietuviešu , angļu un krievu valodā. Kur skatās valsts valodas inspekcija un vai par to AirBaltic nepienākas sods?
inteligence
i
Kas ir Dombrovskis?
who cares
w
Dombrovskis lēnām apgūst demagoģiju. Vai to tiešām vajag?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas