Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Premjers lūdz sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kad?
k
Pēc pirmās Godmaņa valdīšanas laukos slējās pamestu fermu drupas, labi atceros, cik kaismīgi viņš visus pārliecināja, ka citādi nevar, ka tādi ir laiki. Mēs noticējām. Nezinu, vai tas kādam skaidrs, cik daudz lauku cilvēku, pat vairākas paaudzes , tā iegrūda nelaimē. Šķiet, ka kaimiņi tā vis neizdarīja. Tagad atkal mums kaut ko kaismīgi stāsta. Kad reiz tiks uzklausīti nopietni cilvēki? "Kad pienāks lafviešiem tie laiki ? "...
ragava
r
es ar piekrītu, ka cien. Karnītes kundzei vnk pietrūka mazs drosmes mirklis, lai izliktu visu kas notiek īstenībā.. Laikam atcerējās mūsu "godīgo" tiesu sistēmu, čeburašku tiesībsargu, un visu mūsvalsts padarīšanu kopumā.. Rupjais misionārs Goldmans, vispār ārpus kritikas..pamazām sāku saprast, kāpēc šamo ielika par premjēru. maniakāļiem jau likumi nav rakstīti.
Andrejs
A
Kas gan šobrīd ir Saeima? Un vai ir vērts to pogu spiedēju dēļ izniekot Premjera laiku? Ja nu vienīgi pieņemam, ka Premjera teiktais nokļūs arī avīzēs un TV, un līdz ar to premjers būs kaut kā popularizējis tautai savu viedokli. Bet pogu spiedēji šajā Saeimā strādā pietiekoši atbildīgi, un to dēļ diezi vai Premjeram būtu vērts izniekot savu un Saeimas deputātu laiku ar kaut kādu tur ārkārtas sēdi. Vai tiešām Godmanis iedomājas, ka sēdes rezultātā varētu mainīties nospiesto Par/Pret pogu sastāvs?
Andrew
A
nu lai izvestu valsti no kriizes ir vajadziigs arii veeleetaaju uzticiibas krediits..un tur situaacija ir daudzkaart dramatiskaaka nekaa ar finanseem..izejiet tak vienreiz uz ielas un paklausieties ko tauta runaa un domaa..dziivo taa kaa taadi romieshu senatori..impeerija bruuk..a shie tik njem viens otru priekshaa un slavee,,nelgas
anonīmais šakālis
a
Kā sapratu no šodien Raitas Karnītes un Teodora Tverinjona domburšovā teiktā, tad parex krīze tika radīta mākslīgi, inspirēta no mākoņiem! Tas nozīmē, ka k&k nav ne pie kā vainīgi! Tas nozīmē, ka de facto ir pērkams, tāpat, kā citi žurnaļugiskie klaigātāji! Es uzticos Raitai Karnītei pa 100%! ....,,,
caureja
c
purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................................... ................
Ivars
I
Godmani - nu noalgo beidzot normālu PR kantori, lai sakarīgi pastāstītu cilvēkiem, kas tiek darīts, lai sakārtotu ekonomiku. Nu nevar ar valsti runāt kā ar ekonomikas studentiem. 80% no cilvēkiem neko nesaprot, kas tiek viņiem teikts un spēj tikai uztvert - krīze, būs trakāk, mazāk naudas utt. Tā paši dzenat patērētājus vēl lielākā pesimismā. Cipari ir svarīgi, bet tik pat svarīgs ir psiholoģiskais faktors šai situācijā.
kere
k
Pamatlieta ir tikai viena- jums, valdība, saeima, ntie kantori,.. neviens taču netic. Pat ja jūs stāstīsiet, ka zeme ir apaļa.. man, personīgi, radīsies šaubas. Kas paplašinot, nozīmē, ka jūs nespēsiet realizēt pilnīgi neko, lai cik tas būtu pareizi. Smagi, bet pie garīguma, uzticības, sajūtām, nāksies atgiezties- tas ir reālāk kā iedomājieties, jo ir cilvēka dzīves pamats.Es, personīgi, netaisos ziedot savu dzīvi tukšiem strīdiem par tēmu- vai tu esi cilvēks, vai tomēr vērā neņemams sūds, statistiakas vienība. Ja apniks, aizbraukšu no Latvijas, kas arī jums ir tikai burtiņi, kā veļas pulverim. Mainamies uz augšu,kungi un dāmas! ;)
avoti
a
Es gribētu, Jums Ivar pajautāt : 1. kārt. Kas ir tik dižā vērtība ko Jūs sauciet par " politiskā loģika" kuras vārdā Jūs mainiet savus izteicienus, lēmumus? Un kā Jūs jūtaties kā personība tik straujā vērtību maiņā? 2. kārt. Kad Jūs sapratāt, ka tautas vairums ir niecīgs bars, kurš taisnību un patiesu informāciju uztvers kā politisku vājumu un vispārēju paniku radošu iemeslu?Kas Jums tā liek domāt? 3.kārt. Vai zelta Nemejs Jūsu rokās, Jums nav licis iedomāties par savām saknēm, par laiku, kad Namejs, kā Svētība Latvijai ir bijis tikai( ! ) Sudraba miera veidā.Tad kāpēc Jūsu šibrīzā izvēle ir agresīvais zelts?Paldies!
FINKS
F
GUDMANIS VĒL NAV SAPRATIS, KA VALSTS IR NOLAISTA LĪDZ KLIŅĶIM. MANUS 90to GADU UZKRĀJUMUS "TU" IZSAIMNIEKOJI G24 IZČURĀJU, ZEMESARĀJU PATAISĪJU PAR LUPATLASI, BET TAGAD GRIBI LETIŅUS PĀRDOT AZIĀTIEM. LAIKAM GAIDA, KAD TAUTA ROKĀ PAŅEMS KOKU. ESI GODAVĪRS UN AIZEJ.
Jukums
J
peedeejaas prognozes liecina ka Latvijai var naakties aizņemties 13,5 miljardus eiro... buutu laiks riikoties kaa iistam vaacu virsniekam , Godman...
X+Y
X
PS rullē, ja jau pat Godmanis viņiem sāk klausīt.
Jecis
J
Šajā reizē ziepes ir daudz lielākas kā jebkad. Krīzi, ko pamatā izraisījusi lilgstoša uzdzīve uz aizņemtas naudas rēķina, tagad mēģinās atkal lāpīt ar no jauna aizņemtu naudu, ko, nu jau skaidri var redzēt, atkal tā vai citādi apēdīs un pazaudēs bez nopietnas atdeves. Ar ko tas var beigties, tur nu gan šoreiz ir ko padomāt. Ekonomikas grāmatā nav gadījies izlasīt nodaļu ""valsts bankrots"", jo elementārā macību grāmata uzrakstīta tā, ka tās likumus pildot valsts līdz bankrotam nevar nonākt. Secinājums. Valstsvīri ekonomikas elementārās gudrības nezin un nerespektē.Ko darīt?
Lasītājs
L
Ja ziņojums būs tikpat garlaicīgs un nesaturīgs, kā tas, kurš bija pirms pāris mēnešiem, tad Godmanis mierīgi var sēdēt mājās vai birojā un likt visus mierā. Ko viņš taisās ziņot, ja ir pierādījis, ka pats grib visu izdomāt un izdarīt vienpersoniski?
K-K
K
... Ja, Seima BEZABRENEI - Saeima LATVIJAI !!!! ... SAEIMAS arkartejai sedei butu japienem ne tikai SVF naudas summas lielumu un izmantosanu, bet, jagarante ar likumu tas izmantosana, lai ta naizplustu, ka G -24 un parejie aiznemumi, privatkriminalistu rokas, pat ar banku un bankieru mahinaciju starpniecibu !!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Saeimas ārkārtas sēdi rīt tiešraidē rādīs LTV1

Par stabilizācijas plānu būs jālemj Saeimai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas