Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers neatbalsta PVN samazināšanu ēdināšanas uzņēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..ha
h
''strīpainim'' gan tie fiskālie aprēķini..ir ''grandiozi''!!! :))..tādi kurus ST paldies ..atceļ!!..un vēl daži..kurus nu pats nekādi nesaprot kā reaļi ieviest!!! :))
Terorists
T
Pats protams sapratu un cerams kad arī citi sapratīs,ja pašķirs atpakaļ Repšes skaidrojumus par nodokļu iekasēšanu. Otrkārt:Rumpītis nekad neies pret Marsieti jo partijas boss nav Dambrovskis,bet Repše. Treškārt::šo budžetu uz Saeimu bīdija JL ar Rumpīti kā premjeru un marsietis bija galvenais ministrs bužeta veidošanā,tātad atbildīgais par ieņēmumu un izdevumu prognozēm.
zāģis
z
Pats saprati, ko uzrakstīji?
Terorists
T
Nu bet ļautiņi mīļie kā tad šis var atbalstīt sava bosa ministrijas bīdītos un marsieša slavētos nodokļus kas pildoties ar uzviju. Ja šamējais tagad to atbalstītu tad parādītu kad nostājies starp Saeimu un marsieti un tad jau liktenis šamējam būtu izlemts. Marsietis savā lolojumā īpašu nepaklausību nepieļauj,bet te Rumpītis pataisītu šo par losi dubultā un vēl apsmietu šā ministrijas lolojumu -BUDŽETU.
žurnālisti
ž
Cik mums atbildīgu ministriju , kam prasīt skaidrojumus, beidzat raustīt premjeru par visādiem niekiem. Ir kāda subordinācija vai nav?
He he...
H
Skaidrs ka TP barokļi, bet JL idioti sēdina mūs vēl zemāk, jo galvā šiem tikai pelavas un lunkanas muguras aizrobežas naudas maisu priekšā! JL tā kāšot tautu un vēl palikušos uzņēmumus pat līdz vēlēšanām neizvilks, jop tāds ir JL mēŗķis līdz vēlēšanām lielīties par sasniegumiem , bet pēc vēlēšanām- kaut vai ūdens plūdi , jo paši būs silē, bet tautai figa kā iepriekšājo reizi uz pašvaldību vēlēšanām. TP =JL un otrādi JL=TP tautas apkāšanā!
Vientulais vilks
V
Nemuldi, tava taktika ir lai valsts ienemumineatbilstu planotajam un tad tuvaretu auret pilna rikle ,sasoliti bet nav izpilditi.Atbildi uz jautajumu ,kas valsti iesedinaja atejas bedre?
zane
z
Vai Tu rakstu izlasīji? Redzu, ka rakstīt māki, bet lasīt?
ha
h
Tavs centrs laikam Pleskavas derevņā, Rīgā normāla cenu ziņā kafejnīca ir pilna.
x5
x
protams, ka nedrīkst samazināt, šodien pat centra kafejnīcā bija vesali divi galdiņi aizņemti!!! kamēr kāds vēl legāli strādā neko samazināt nevajag!!!
He he...
H
Tev, kundzīt, švaki ar saprašanu, jo priekšlikums nav domāts tikai restorāniem... bet tā jau JL taktika, visus un visur visus apkakāt, bet nerunāt par lietu....
nu ja
n
Pie reizes - tev laikam grūti saprast, ka nodokļus, lai kādi būtu premjera komentāri, viņš nenosaka. Tādēļ tavi secinājumi ir galīgi greizi.
!
!
Vienkāršs aprēķins liecina, ka PVN picu divreiz nepalētinās. Pat ja to vispār nahrenizē. Varbūt problēma ir tur, ka īpašnieks grib braukt ar Cayenne jau pēc pirmā darbības gada, kas lai zina.
fiksais
f
Šis gadījums kārtējo reizi pierāda, ka premjers nespēj loģiski vadit valsts ekonomiku. Visā Eiropā (izņemot Dāniju) ir samazinātas nodokļu likmes pārtikia un sabiedriskās ēdināšanas vietām. Šobrīd vairāki pazīstami uzņēmēji šajā sfērā izvēlas tiesisko aizsardzibu, kādi citi mēģina savu biznesu pārdot, vēl daļa vienkārši bankrotē un aizveras. Tas ir absurdi, ka pica Stokholmā ir divas reizes lētāka kā Rīgā!
!
!
Es jau aizvakar teicu - Repšes EXCEL tabulas no LPP EXCEL tabulām tiešām neatšķiras. Tiktāl taisnība. Par pārējo var diskutēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas