Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Premjers nepiekrīt, ka tagad būtu jāaicina atkāpties arī Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visitor
V
Domaa,ka Kurmiitis ir Kurmiite , kas chivina no Maakonjkalna?Es negribu ticeet.Tai Kurmiitei piemiit zinaams intelekts (tam gan nav sakara ar latvieshu tautas pamatveertiibaam) , bet Kurmiitis gvelzj tizlus pasuutiijuma komentus.Nav nemaz tik slikti - uzdzen niknumu un tura liimenii adrenaliinu .
TanteSidra
T
Godmanis ir skarbas izveles prieksha, iespejami 2 vinja ricibas scenariji: scenarijs nr.1 - vinsh patur Shleseru apliecinot ka ir papira tigjeris un manipulejams kabatas premjers. scenarijs nr.2 - vinsh atlaizh Shleseru un iegust tautas cienju un atbalstu. valdibas optimizacijas noluka vel ir atlaizhami 2 atlikushie bezportfelju ministri - Bashtiks un Kastens. tresha celja premjeram nav.
VALDO
V
Izsaku visdziļāko līdzjūtību.Tā vietā, lai patīksminātos par savu domubiedru dvēseles atklāsmēm, pēkšņi sestdienā (!!!) uzrodas kaut kāds citādi domājošs miera traucētājs un ar savu viedokli sabojā labo omu. Viņš, bez šubām, ir VDK, FDD un Krievijas GRU aģents, kuram kāds (???) maksā par šleseru un lembergu slavināšanu.
pamela
p
Paldies par pleca sajūtu.Žēl,ka Dienā milzīga cenzūra .Vai tikai pret mani,nezinu,BET met manus komentus ārā vai neņem.
Viesulis
V
Interesanti, vai Godmanis ar saviem "goda prāšiem" nebaidās, ka uz viņiem nogāzīsies griestu gabals, uz kura ir rakstīts "Viens likums, viena taisnība visiem!"? No otras puses, ir interesanti paskatīties uz šo ākstu baru, kur katrs uzliek sev cenu - Gudele nespēja izturēt 800LVL izzagšanas slogu, kamēr dažiem citiem mutantveidīgajiem nepietiek pat ar vairākiem miljoniem...
Skatītājs
S
Nav jau pārsteigums -- prostitūta nekad nekritizē savu galveno sponsoru.
NN
N
Tavs pēdējais teikums atbilst faktiem.
Berta
B
Godmanim jāizšķiras - vai nu tagad nolidināt pa trepēm Aināriņu, vai pēc kāda mēneša ripot abiem reizē. Ilgāk tauta neizturēs.
Rifs
R
Mafija taču nenoraks vienu no saviem bosiem.Pietiek ka kampējs jau strādā no aizsega.Pie kam buldozeram ir pārāk daudz visadu kompanjonu,kuriem viņš ir parādā.Nu kā tad Godmanis var noņemt no posteņa pats savu bossu?Tas jau būtu pārāk liberali pret vēlētājiem un izsauktu vispārēju mafijas nesapratni.Kad vienreiz šādi mafiozi beigs pārvaldīt šo valsti?Reizēm ir tāda sjūta,ka mīļais Dieviņš mums speciāli visu to uzsūta,lai pārbaudītu mūsu pacietību.
IncParaac
I
Grāmatu lasiišu. Priex par kopsaucēja veidošanu.
Terorists
T
Negribu komentēt jūsu garadarbu,bet no visa jūsu rakstītā nevaru izlobītt nekādu jēgu.Kaupēnu notiesāja,bet vai prihvatizācijas rezultāti ir izvērtēti-nav.Un ar šīm sekām mēs sastopamies ik uz soļa.
@
@
Starp darīšanu un šleserēšanu ir bez-di-be-nis. Pat ļoti pielaidīgi vērtējot. Katrs gan izvēlas tos sev saprotamākos piemērus. Kaupēni - kaupēniem saprotamus, godīgi cilvēki - godīgiem ļaužiem pieņemamus. Pēc tā arī viegli vērtēt.
pamela
p
Izlasiet grāmatu Berklava un U.Ģērmaņa sarakste,dialogi.Tur jūs atcerēsaties kāds bija Godmanis arī pirmajā premjerēšanā.Mati ceļas stāvus ko viņi jau tad "ielika"Latvijas nākotnē.Tagad atgriezies lai to pļautu.Gudele nav aizstāvama,jo tā nedrīkst darīt,BET tik cik iztērēja Gudele ,Šlesers/Lesčinskis Latvijai naidīgajā Baltijas forumā izdzirdīja krievu pretvalstiskiem 1,2 elementiem vienā dienā,savus bērneļus atpūtināja par 12000 Ls,kur tik pietrūka bērnu PATVERSMEI.Tad sakiet,kas šī ir par tiesisku valsti,ja par to klusē Premjers,Prezidents ,Saeima,KNABs,Sabs u.t.t.????Varbūt arī spiegus Buldozers piebaro??
Terorists
T
Lasot šos komentārus būs jautri vērot,ka pienāks vēlēšanas kur atkal sēdēs šie kugi un dāmas kurus šeit tik briesmīgi sunī.Būs jautri vēŗot mūsu mīļo presīti, televīziju kura taisīs viņiem reklāmu,jo par to tiks maksāts.Kāds būs ētera iedalījums tām mīļajam partijām un netik mīļajām.Jau tagad vērojot no malas tas notiek ,un būs tie paši vecie vēži jaunā ,uzfrišinātā kulītē. Kā reiz teica Dobelis,,Mani no Saeimas iznesīs ar kājām par priekšu,,,bet laukā mani nedabūs.
Lelle
L
Zvaigznees rakstiitais saak piepildiities...Velti, kungi, pretojaties un domaajat, ka esat visuvareni...laiks pashiem tiities, kameer tauta ar $uududakshaam nav juus izmeezusi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas