Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers nosauc “trīs lielos virzienus”, uz kā rēķina konsolidēs nākamā gada budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karmena
K
Visi Dombrovska minētie pasākumi tikai vēl vairāk samazinās ekonomisko aktivitāti valstī. Ir taču speciālisti, kas var salikt skaitļus tabulās un sarēķināt, kas notiks, ja vēl samazinās štatus valsts iestādēs un palielinās bezdarbnieku armiju. Ja nesamazinās PVN likmes pārtikai un turpinās celties cenas, kā mēs to katru dienu redzam. Samazinoties cilvēku pirktspējai vēl vairāk, attiecīgi turpinās mazināties apgrozījums.... Kamēr valdības nopietni nedomās par banku politiku, par ofšoru naudu, par to, lai tautas lielākā daļa sāktu maksāt kaut vai mazus nodokļus, bet tas nenotiks, kamēr mazais cilvēks par katru kļūdu tiks sodīts, bet Lielais zaglis un izsaimniekotājs tiks godā celts...
filozofs
f
vārds vietaa...
Edīte Gornova Rasnusena
E
Paldies par ekonomistu viedokļiem sarunās ar SVF. Tiešam, lūdzējs nav situācijas noteicējs. Ļaunākais, ka viņi pat īsti nesaprot situāciju. Man visa šī sērfotāju valdības kompānija izraisa ļoti konkrētas vizuālas asociācijas ar Peter Breygel (vecākais- holandiešu mākslinieks ) gleznu " Aklie".
Edīte Gornova Rasnusena
E
Ko nozīmē - šis nav Latvijai labs laiks? Un Dombrovskis labākais premjers kāds jebkad bijis? Jā, viņš izturas korekti runā gludi un nesaka muļķības. Vai tas ir kritērijs civilizētas valsts premjeram? Mēs taču vēl neesam banānu republika, vai ne? Uzmanīgi klausījos kad A.Tomsons viņam prasīja ko viņš domā par B. Flika lojalitāti Latvijas valstij. Gludi izslīdēja no atbildes uz tiešu jautājumu un nepateica neko...Arī citus jatājumus viņš " korekti" apgāja ar līkumu...Jeb kā to mēdz tautā teikt - nepateica ne JĀ ne NĒ. Neteica savas domas, ne citu uzskatus.Esmu patiesi nogurusi no visas šīs milzīgās "Vienotības"un citu politiķu kā arī ministru kompānijas kam nav savu uzskatu. Lai tiktu vēlreiz un vēlreiz un un tjpr. ievēlēti viņi žonglē un sērfo sava labuma pēc un gatavi dejot ar slotas kātu. Jo nekā jau viņiem nav, izņemot tukšumu un bailes zaudēt siltu vietu nav. Izskatās ka Dombrovskis nav muļķis, bet LV valdība nav bērnu dārzs lai auklētos ar( nekad) nepieaugušiem un nepieredzējušiem ministriem, kuri izturas pret savu darbu ne pārāk nopietni. Manā uztverē viņš ir kā tautā saukts " lācītis" uz veca un netīra dīvāna. Nabadzība nav noslēpjama ar līša lāci.
Kārlis
K
Ieteiktu paklausīties ekonomistu viedokļos, kā viņi izsakās par valdības darbu un sadarbību ar SVF, jo tie ir reāli speciālisti, nevis partiju programmās un solījumos. Piemēram ekonomists V Dombrovsky: But let me stop fooling around and summarize my thoughts here. I think IMF's presence is a blessing for us. IMF knows that the best way to get their money back is to put a country on the fast track to growth and this requires reforms. Sometimes these reforms can be quite painful - often not so much to the general population as to some elements of the political elite, which find the old ways extremely lucrative. When Latvia would return to the sustainable economic growth path, it would be largely thanks to the IMF dragging us through the reforms, while we are screaming and kicking and cursing like children caught up in a nasty tantrum. The truth is that this is as close to good governance as we would get in the near future. Too bad we can only get these guys at a price of a nasty economic crisis. They should visit more often.
Dokters
D
Nu jau Valdiņam Andra bārdas rugāji parādās. Ciparos taisnība gan Eglītim, gan Kerim, kas laikus aiztinās no JēLīšu brigādes, gan Kalējam. Apinis vingro JēLīšiem pielienot, tāpat kā savulaik pielīda LC.
Lelle
L
Vai Rupīti šovakar saklausījies, kura nu rādās divi Šķēles- sliktais pagātnē un labais nākotnē? Vai man Tev jāatgādina kurš nolaida valsti klozetpodā??? Un ko iesāks tauta, ja Dombrovskis pasūtīs aizdevējus? Vai lai mirst badā??? Vai Tu taisies vilkt ārā tos no tautas nozagtos miljardus? Aizveries, pamuļķi!
Jā jā
J
Dombrovska kungs negrib kļūt par premjeru pēc vēlēšanām, tad viņš mazliet padomātu ar galvu, nevis klanītos aizdevēju priekšā. Atkal cirps un šķērēs. Dombrovska kungs skrien uz eiro ieviešanu, kā padomju cilvēki kompartijas vadībā skrēja uz komunismu. Nu nevar par Jums balsot, Dombrovska kungs. Jūs kā ieciklējies. Ražošanas nav, bezdarbs, bet eiro vajag par katru cenu. Kāpēc? Jūs nedzirdat, kā cilvēki lamājas. Par ko lai balso? Laikam ar tukšu aploksni.
korubs
k
Valstī vajag arī ilgstspējīgu valsts un valdības vadību un mūsu apstākļos ir palaimējies,protams izejot krusta ceļu ar mūsu pirmajiem trim līderiem,tas ir ar Valdi Dombrovski,tas ir ar Valdi Zatleru un ar Daudzi bez Lemberga.Ja balsosim par Vienotību ,tad atbalstīsim stabilitāti un attīstību.
Lelle
L
Kad tiks likvidēti ministru biroji, kuri nodarbojas tikai ar attiecīgās politiskās partijas lietām, pat čato darba laikā un veic visādus attiecīgās partijas pasūtījumus! Kad šitais vājprāts vienreiz beigsies?! Valdi, saņem dūšu un izdzēņā! Pašam būs vieglāk strādāt.
bij ierēdnis
b
Kad likvidēs visus Rīgas oranžo parazītu kantorīšus, kuri darbojas kā šo kantoru vadoņu privātbodītes, tad tas budžets nokonsulidēsies par visiem 300milj. ne vien par 128! Visu vadoņu radu, draugu un mīļāko varzu sen bija jāizmēž, lai gaiss ir tīrāks... Zinu labi ko runāju, jo pats tādā strādāju un redzēju kas un kā tur notiek!
Ieva
I
Par to finiša taisni man patika viena eksperta (diemžēl neatceros vārdu) teiktais, ka jēriņi ir pārdzīti no viena aploka uz otru, pa ceļam dažus apēdot. Tā arī visa reforma. Jēriņiem pašiem no tā jēgas maz, ēdēji var pakakāt.....
carlito
c
Kur viņš strādā uz efektīvu darbu un strādājošaiem, durik? Darbaspēka nodokļus neviens nav samazinājis, tikai tukši runājis, toties paaugstināti patēriņa nodokļi, samazināts neapliekamais miniminums, kas vistiešākā veidā sit tieši pa strādājošajiem. Paigādam darbi ir tieši pretēji vārdiem un tā jau 1,5 gadus no vietas. Grafikus un smukas vēstules jau visi prot rakstīt, bet tas vēl nenozīmē strādāt. Protams, cilvēks, kas pats visu mūžu tikai bezjēdzīgi papīrus stumdījis, par strādāšanu neko daudz nejēdz.
LUX
L
Vai tiešām Jūs domājat, ka lumpenizētajiem latviešiem tas interesē. Viņiem svarīgāk noticēt visādu Urbanoviču tukšajiem solījumiem. Tas ir nožēlojami.
cony no Eiropas
c
Jau tas vien,ka Dombrovska valdības politika strādā uz to,ka prioritātes ir efektīvs darbs,strādājošie un kalpotāji nevis pokupai i prodai un miljonāru inkubācija,oligarhu,kampēju vara.Jā protams valstij ar saviem pavalstniekiem ir jātrod,jākonkurē par darba vietām,par produkcijas realizāciju par vissvarīgāko eiropas kvalitāti.Jādomā visiem netikai Dombrovskim,bet nebūs tā,ka labas,saprātīgas iniacitīvas netiks ievērotas un atbalstītas.Pirmo reizi šjos 20 neatkarības gados mums ir reāla valdība,reāli darba uzdevumi visās nozarēs Grūtības tiek pārvarētas,sākās lēns,bet augšupejoša saimnieciskā attīstība.Par Labu Latviju apvienības līderi jau iepriekšējos gados pierādīja,ka viņu politika ir strādājusi tikai saujiņai latvijas cilvēku,.Kauns un negods PLL politikas programai,jo tā pat nebija spējīga izveidot pārtikušu vidusslāni.Trūcīgos vienīgi glāba sociālie pabalsti,bet paši PLL līderi un viņu draugi kļuva uz valsts un Eiropas palīdzības finansu rēķina par miljonāriem.Protams,ka uz to ar nepatiku raugās mūsu donori un valsts partneri Eiropā un pasaulē,un paši vien vainīgi,ka PLL nebauda Eiropas politisko partneru atbalstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas