Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Premjers nostājas ZZS pusē, investīciju projektus pārskatīs valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jelgavniex
j
pag, pag, Diena! "atbalstīts ir arī ZZS vadītās Jelgavas domes projekts par 950 828 latiem 4.vidusskolas piebūves celtniecībai. Iepriekš gan bija paredzēts naudu piešķirt jau iesākto projektu pabeigšanai" Kas te domāts? Pātrbaudiet, ko rakstāt. Cik zinu, arī Jelgavas 4. vidusskolas piebūve ir nevis tikko uzsākts, bet gadiem muļļāts projekts, kurš arī reiz varētu tikt pabeigts... "Gļukojat", cien. žurnālisti.
klobis
k
vai kāds var paskaidrot, ja jau ir bijusi kārtība, kādā izvērtē projektus, tad šitas tagad nav pretlikumīgi??
Aivars
A
ĀRPRĀC, šodien radio ziņās tā arī teica, piekritīs finanšu projektiem, pretī saņemot ZZs balsis valdības krišanas gadījumā.BODE ne saeima
Vesulis
V
Kāda no tā būs jēga? TūPlistu pašvaldību vietā tagad pie naudas tiks "hūtenieki" un "zaimotāji". Kamēr tajā komisijā nebūs profesionāli eksperti, kas ir spējīgi skatīties nevis pēc politiskās piederības, bet reālā ieguvuma gan pašvaldībai, gan valstij, tikmēr no šādām komisijām nebūs nekāda jēga.
Ojārs
O
Politisks šis jautājums būs vienmēr, neatkarīgi no tā, kurš šo naudu dalīs. Ja nauda tiks sadalīta ar tādu aprēķinu, ka vispirms ir jāpabeidz iesāktais un tikai tad jāsadala atlikums jauniem projektiem, tad man ir gluži vienalga vai nākamgad nauda tiks lielām sporta zālēm vai mazām būdiņām. Esmu pārliecināts, ka šajā lielajā pašvaldību vajadzību sarakstā tādu nevajadzīgu lietu kā Gaismas pils nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas