Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Premjers: par nodokļu celšanu vēl diskutēsim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veeveevee laivriga kom
v
dombrovski AIZER MUTI !!!
Arturs
A
Droši vien ir cilvēki, kuriem nav nekāda sakara pa internetu un nezina, ko darīt. Tad man būs ko piedāvāt. Kāpēc nelaiž ceturkšņa stundu online order nopelnīt papildus naudu. Tātad, tas prasa ļoti maz. So maybe let's begin. Sākotnēji, iespējams izveidot savu kontu tiešsaistē, kas būs jāmaksā, lai nopelnītu savu naudu. Vieglākais veids, kā padarīt mājas vienkārši noklikšķiniet uz Izveidot jaunu kontu vai pievienoties tagad utt Kad jūs izveidojat jau tad varat reģistrēties vietnēs, ko es ieteiktu jums visvairāk. A.W. SURWAYS Šī vietne jāsniedz apraksts par tīmekļa vietņu dažas rindiņas. Ideālā gadījumā to dara angļu valodā. Jāmaksā par katru aprakstu 1-6 USD. Reģistrēties šajā mājas lapā Ja vieta tiek atvērts, noklikšķiniet uz izvēles rūtiņas Izveidot bezmaksas kontu un tad aizpildiet un jums ir jāstrādā. PROPER PTR Šī vietne ir tikai apskatīt reklāmas, kas jums ar savu pastu. Ar cast, ka Jums ir nepieciešama tikai 30 sekundes, lai saglabātu atvēršanu reklāmas un viss. Pierakstīties nepieciešams pastiprināt šo saiti Kad logs, noklikšķiniet uz augšējā ailē un reģistrējiet savas suveskit datiem tikai tad, ja tas būs jau tur un nemaina neko. Apmaksātais gandrīz USD 100 par reklāmu. TREK PAY Citā vietā, kas piedāvā apskatīt naudu par reklāmu. Tikai šeit nav nepieciešams uzglabāt ierobežotu laiku iespējota reklāmu. Ir svarīgi, lai pašas reklāmas divreiz un klikšķus, kad nospiežat otro reizi, pēc augšējā labajā pusē, noklikšķiniet uz ikonas, lai astoņstūris ar burtu T un tu dosies punktiem, kas pēc tam tiek pārveidotas atkal nedēļā skaidrā naudā. Pierakstīties nepieciešams pastiprināt šo saiti Kad logs, noklikšķiniet uz cilnes augšpusē bezmaksas kontu un pēc tam uzrakstiet jūsu datus. Kad esat pieteicies, un jūs piesakāties sistēmā, Jums nepieciešams tikai noklikšķināt uz PĀRLŪKOT / MEKLĒT. Tātad, ir visiem. AFFERINTE Šī mājas lapa ir ļoti līdzīgs PROPER PTR tādēļ, ja jums ir reģistrētas iepriekšējā, tas ir Jums Tas viens ir ļoti līdzīgas un viegli. Arī jūs iegūsiet reklāmas un saites uz e-pastu viņiem un jums būs nepieciešams uzklikšķināt atvērt un saglabāt noteiktu laiku. Jāreģistrējas pie šādu adresi Kad logs, izvēlieties AFFERINTE BEZMAKSAS locekli un dibenu, klikšķiniet uz Join Now. Un jūs esat jau izveidojis kontu sistēmā. Bwin Nu ko, šī viena vietne palīdz loterijās, spēles un citas izklaides. Svarīgi ir tikai tiktāl, ciktāl vajadzīgs reģistrēt, lai izmaksātu aptuveni 10 eiro, jums vajadzētu naudu savā kontā. Sign vēlams ar nominālo ielūgumu. Lai saņemtu to, sūtiet man savu e-pasta adresi uz manu e-pasta kastīti adrese [email protected] So es iesaku neizskatīt šo priekšlikumu. Ja jums ir kādi jautājumi, jūs nezināt, ko darīt, rakstiet man e-pastu [email protected]. Palīdzību un padomus. Tādējādi panākumus datoru nopelnīt naudu.
aizgajis vilciens
a
Ekonomistei Karnītei gan ar visu savu institūtu BIJA dota iespēja.Tagad viņas šāda veida padomi ir sen novēloti.......
bezdarbniece ar 120 Ls
b
Divām trešdaļām latvijas strādājošo alga ir zem 200 Ls.Tie ir īstie,kas varēs samaksāt visus nodokļus.Veiksmīgi sarēķināt un neiegūt.
Zane Grīnberga
Z
Paklau, domājiet vīri, ko darīt ? Bet vai tiešām nodokļi jāceļ...? Kā lai samaksā par visu - nodokļus - valstij, dzīvokļu īri - saimniekam, skolas bērniem...:) Traki...
Kāpēc mums viņus jāuztur?
K
"Ja valdībai ir jāķeras klāt pensionāeriem,kas ir tās galvenā atbildība,būtu jāapsver,vai tāda valdība ir vispār vajadzīga."Ja viņi ne ar ko netiek galā,tad kāpēc viņi mums ir jāuztur?"Vaicāja Karnīte,uzsverot,ka tieši uz valsts pārvaldes,nevis skolotāju,mediķu un iekšlietu darbinieku atalgojuma rēķina būtu veicami lielākie tēriņu samazinājumi. Valsts pārvaldes institūciju tēriņu griešana,pēc Karnītes domām,joprojām ir nepietiekama,savukārt talāka nodokļu paaugstināšana iznīcināšot uzņēmējdarbību."Tas,ko valdība pašlaik dara,ir Latvijas tautsaimniecības slepkavība,jo aizbaidīs vēl pēdējos uzņēmējus un cilvēkus no Latvijas.Ja tas ir valdības mērķis,tā realizācija norit sekmīgi",valdības centienus komentēja ekonomiste."
Valdība pārkāpj nodokļu te
V
"Ar jaunajiem priekšlikumiem izmaiņām nodokļu politikā valdība pārkāpj nodokļu teorijas pamatprincipus,biznesa informācijas portālam"Nozare.lv" teica SIA "Ostaškovs un partneri" valdes priekšsēdētājs,nodokļu konsultants Artūrs Kodoliņš. Viņš uzskata,ka valdības iecewre paaugstināt iedzīvotāju mienākuma nodokļa (IIN) likmi pie esošā neapliekamā minimuma ir bezatbildīga. "Faktiski tiek ņemts nodoklis no cilvēka,kurš to nespēj samaksāt. Tikai totalitāros režīmos nodokļus dažkārt izmanto kā ieroci pret kaut ko,bet vai mēs grasāmies karot paši pret savu tautu?" vaicā Kodoliņš." Sk."Speciālists: Valdība pārkāpj nodokļu nteorijas pamatprincipus",LETA,17.novembris,2009.
Pēteris
P
Ienākuma nodokļa celšana skars arī pensionārus,kā atlikušos vēl strādājošos,tā nestrādājošos ar pensijām vir 165 latiem! Vai valdība to pieļaus? Vai nepietiek jau ar izšķērdēto sociālā budžeta miljardu, pensiju indeksācijas atcelšanu,pensiju samazināšanu par 10% un 70%,apcirpto pensionāru aplikšanu vēl ar nekustamā īpašuma nodokli bez neapliekamā minimuma un paaugstinātu zemes nodokli?
zigis
z
Beidzot tacu jaievies progresivais nodoklis!!!!bEIDZIET TRACINAT TAUTU!TP ,pec Daudzes taikta,ir gatava sadarbibai...Tad JL lai nepaliek kaunaa,neieviesot PROGRESIVO NODOKLI....
SOS
S
VALSTS MIERĪGI VARĒTU "UZMEST " VISAS ZVIEDRU BANKAS , AR TIEM KRETĪNISKIEM % MAKSĀJUMIEM . VALSTS VARĒTU CILVĒKIEM IZDOD JAUNAS PASES AR CITIEM VĀRDIEM UN UZVĀRDIEM ......... ZVIEDRI ŠAI GADSIMTĀ NEKO LABU LATVIJAI NAV DARĪJUŠI UN NEKO LABU NEDARĪS , BŪS TIKAI KAMPŠANAS UN SLAUKŠANAS AFĒRAS !!!
Zaratustra
Z
Paldies par pārliecības došanu lai ātrāk savu ģimeni savācu prom no Latvijas... Mans bērns nav neko izdarījis, lai vēlāk maksātu šo nežēlīgi parādu jūgu... Aum...
K
K
Nemuldi !!! Cik var saprast ,tad tu savus 3 bērnus izaudzināji 20.gs. ? Tādā gadījumā atļaušos atgādināt, tu kā daudzbērnu māte, tiki apgādāta speciālajos veikalos daudzbērnu mātēm,saņēmi valsts pabalstus ,par kuriem starp citu varēja iztikt, sēdēji mājās un tikai un vienīgi audzināji bērnus, jo citu rūpju tev nebija - par dzīvokli un elektrību maksāji kapeikas,par bērnu mācībām skolā nebija jāmaksā, nodokļu nebija u.t.t. Tev ir smaga skleroze, ārstējies!
K
K
Lopi!!! Kad jūs savas algas samazināsiet līdz minimālajām - tādām,kādas saņem valsts iedzīvotāji??? Kad ??
KLM
K
Dombrovskis piebriest no labas dzīves .................................................... ............................................................ .... Ļaujot noprast - ah, cik laba dzīve kādreiz bija Kalvītim ( arī šodien sver tikpat )
ululiņš
u
Kurā cietumā svētdien bija brīvas 100 cietumsargu vietas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas