Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers pateicas cilvēkiem, kas ziedojuši labdarības akcijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cv
c
Priecīgus svētkus, Dombrovska kungs! Un es ļoti ceru šajos Ziemassvētkos, ka manu tautiešu atmiņa un prāts noskaidrosies, kā arī noskaidrosies sirdsapziņa un mēs no 2010. gada spēsim atcerēties tos darbus un tos vārdus, ko mums veltījuši politiķi (par mūsu pašu naudu), un turpmāk prātīgi izteiksim savu politisko viedokli, gan vēlēšanās, gan ārpus tām. Cilvēku sirdsapziņa parasti uzrodas, kad pašiem rodas kāda liela ķibele, taču, es ceru, ka mani līdzcilvēki arī bez milzīgas ķibeles spēs atrast savu sirdsapziņu un cels brīvu, gudru, čaklu un bagātu Latviju! Lai jums visiem priecīgi un sirsnīgi svētki!
gatis
g
Paldies Valdi!!! Priecīgus svētkus Tev!
Ieva
I
Man jau no bērnības ir pārmests nonkonformisms, bet Dombrovskis man šķebina, taču ne jau pats par sevi, jo kā gan var riebties pūpēži/mīkstmieši (kas nu viņš par lācīti)...MAN RIEBJAS TAS, KA NEKONEVAROŠS PREMJERS, MARSIEŠA KĀJU SPILVENTIŅŠ TIEK SLAVINĀTS, KĀ IZCILS! Īpaši tāpēc, ka, ja vadītājs nespēj organizēt darbu, tad viņam ir jāstrādā pašam, taču Dombrovska gadījumā nav redzams ne viens ne otrs. Un nav ko muldēt par ļaunajiem TPistiem, jo 13. janvāris jau parādīja, ka vajag tikai iemeslu un tie, kas metīs pa logiem, nevis mierīgi sals nost teltīs to logu priekšā, atradīsies. NĒ, MAN DOMBROVSKA DARBOŠANĀS IZSKATĀS PĒC VĒLMES NOVILKT LĪDZ VĒLĒŠANĀM UN TAD NOTĪTIES.
Jautājiens
J
Valdis Dombrovskis ir VIENĪGAIS premjers no līdz šim bijušajiem, pret kuru man personīgi ir vislielākā CIEŅA! Lai gan saprotu, ka TAUMŪĻU pakaļu laizītājiem viņš patiesi var riebties...
Orange Monkey
O
Jā, reketieru valdības premjer Valdi Dombrovski, kamēr varam, ziedosim gan, -- ziedosim kā reizi tiem, kuriem nespēj valdības iedalīt to daļu mūsu nodokļu, kura viņiem, vismaz daļēji, pienāktos no valsts! Nu jau arī tiesiskā paļāvība Tev nepatīk un Repsīšam aš skaļi riebjas, toties daudziem LR pilsoņiem riebjas valdība, kas uzvedas kā reketieri: tikai ņem nost. Jā, arī TP jums, abiem galvenajiem šī valdības reketierdvīņiem nepatīk, jo tie oranžie, par kuriem arī es neesmu sajūsmā, tie paši oranžie atļāvās pateikt, ka valdībai nodokļi ir jānopelna. Un Tu, Valdi, šizofrēnijas slimnieks nebūdams, labi apzinies, ka Tava valdība katru nodokļa latu saņem kā reketieris, tikai ņemot, draudot ņemt vēl vairāk un sodīt, ja kāds nedos, toties pasaki, lūdzu, pats cik latu no savas algas esi šogad nopelnījis, aizstāvot jaunu darbavietu radīšanu Latvijā, -- tīši dzūit cilvēkus ārā no Latvijas uz citzemēm, lai mūsu pilsoņi no citiem darbatirgiem iesūtītu vairāk nekā pelnītu šeit ir gudri, rentabli un qasprātīgi, toties šī dzīšana ir arī neētiska, bandītiska un cilvēcīgi necienīga un Tavas valdības smadzeņu impotenci vai vismaz mazaspēju apliecinoša. Tādēl, kāmēr neesi ne vella izdarījis bezdarba samazināšanā, LR pilsoņi, atlikušie nodokļu maksātāji TEVI un Tavu ministru kabinetu KREDITĒ! Un pagaidām šis kredīts Tev tiek par nesamērīgi zemiem procentiem! Klusi apcerīgus Ziemsvētkus Tev, -- ar iespējām pārdomāt, vai esi talantīgs slaists un ciniķis, vai tikai prasts ciniķis un vēl prastāks slaists, kas ticis pie premjera zieģeļiem!
Paija
P
Es ar pa taisno ziedoju kādai mazai meitenītei, kuru audzina vecmāmiņa - pensionāre. Turīgi vecāki meitiņu pametuši likteņa ziņā ar cerību, ka gan jau kartupelis vecmāmiņai priekš mazmeitiņas atradīsies. Sapirku visādas un daudz garšīgas lietas un uzdāvināju. Un vēl arī krājkasīti meitenītei ar naudiņu iekšā....... Vienkārši diviem pieaugušiem cilvēkiem ar augstāko izglītību bērns nav vajadzīgs , bērns viņus neinteresē principā un meitenei ar vecmāmiņu pat īsti nav kur dzīvot. Vecmāmiņa no savas pieticīgās pensijas vēl īrē dzīvokli sev un mazmeitiņai. Tā, lūk arī notiek.... :-(
nnn2
n
ā zaglis ar ko te ar savām domām valstij,kur tad rudmatainās solvitas,spēku lietojošās Lindas,pienpuikas Edgara un marsieša,kā ar lielā ekonomista Kampara Ziemassvētku prātojumi
prāts
p
Patīkami un pārsteidzoši,ka mums atveras jaunas iespējas, jau sākam domāt ar visjaunākās paaudzes tehnologiju iespējam.UN jau šodien saprotam,cik daudz un pazemojoši ar mums ir rīkojušās LC, TP autoritāšu zaglīgais ,atkarīgo cilvēku režīms šodien jau ir liels optimisms un droši ejam uz priekšu,neskatoties uz pamestajiem sprunguļiem.
zaglers
z
Kad sāksi uzrunāt personu ar lielo T,tad arī kādreiz iemācīsies latviešu valodu muļķīt :)
prātam
p
Prātiņ, nāc mājās!
prāts
p
Patīk vai nepatīk,bet mūsu premjers Domrovskis vairo manu un zinu,ka arī daudzu citu ticību mūsu ministru kabinetam un Saeimai.Ar pilnu atdevi strādā daudzi ministri Augulis,Koķe,Kampars,Repše un citi.No patiesiem,neatkarīgiem,tautai kalpojošiem mūsu priekšstāviem ir patīkami arī saņemt pateicības un uzmundrinājumus.
un
u
Latviešu valoda tev arī tukša vieta, skatos.
zaglers
z
Lācīti,brauc ka Tu arī projām no LV kā Šlesers,un nebojā cilvēkiem svētkus ! Man Tava pateicība un apsveikums svētkos,ir tukša vieta !!!
Ieva
I
Varēja, piemēram, pateikties nodrošinot, lai no ārstēšanai saziedotās naudas vairs netiktu iekasēts ienākumu nodoklis.
Terorists
T
Labs Rupītis,pateicās par ziedojumiem,bet aizmirsa pateikt vienu lietu.Vai ziedotājiem būs atlaides nodokļos un kad tas tiks īstenots. Kā nekā ziedotāji un labdari aizvieto nemākulīgo un varētu teikt bakrotējušo politikāņu un valsts pārvaldes neizdarību un stulbumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas