Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Premjers pieļauj, ka valdība atbalstīs Jakāna atbrīvošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
einis pats paraksta rīkojumu par komisijas izveidi un tās sastāvu un tagad tie vainīgi ,ka neizpilda einīša iegribas ... kurš te īsti ir no durdoma... kas tik einis ar jaunpupu ir tie pareizie...kas Tavas smadzenes tā ieskalojis ,ka visi pat eiņa ministrijā sazvērnieki... Nafig tad divus mēnešus nodokļu naudu tērēja un neko dižu nesaraka ,tač varēja paņemt pročeni ,policaj,kņabi palīgā tie -tač jl atbalsta punkti un to jazkānu norakt pa smuko... tagad tik tāds sīks pirdiens vien sanācis un tavs šefs -jaunpups pie amata netiek...tauta sērās...
dudū
d
Nosauc komisijas sastāvu - uzvārdus un partijas piederību, lasītpratēj!
ha-ha
h
Tavs dumjums lien no katra tava teikuma ārā, tāpēc iesaku labāk pieturēties pie principa, kurš vēsta, ka klusēšana zelts. Varēsi staigāt kā ar zeltu apbiris, ha-ha, turklāt visi domās, ka gudrs, ha-ha
He he...
H
UIzskat'as, ka pati 'sit'a Vald'iba j'aatlai'z.... Latvija maksā pārāk augstu cenu par starptautisko aizdevumu, un ekonomikas atveseļošana varētu būt ļoti grūta, sāpīga un ļoti smaga. Paies gadi, kamēr Latvija atgriezīsies normālā ekonomiskā ritmā, trešdien konferencē "Latvija uz sliekšņa: parādu verdzība vai ekonomikas atveseļošana" paziņoja Ekonomikas un politikas izpētes centru (CEPR, Vašingtona) līdzdirektors Marks Veisbrots. Viņš norādīja, ka Latvija patlaban visos virzienos darbojas pretēji ekonomikas atveseļošanas principiem, vai arī nespēj tos realizēt. Šie virzieni ir gan fiskālā un monetārā politika, gan budžeta veidošana. Attiecībā uz budžeta politiku Veisbrots ļoti kritizēja Starptautisko valūtas fondu (SVF). Viņš skaidroja, ka fonds Latvijai pieprasa lietas, ko nekad nepaģērē bagātajām valstīm, piemēram ASV vai Japānai, proti - budžeta apcirpšanu un nodokļu paaugstināšanu, kas krīzi Latvijā padara aizvien dziļāku, jo palielinās budžeta deficīts un neskaidrību dēļ par nākotni no Latvijas aizplūst ārvalstu kapitāls. Tie ir tikai daži piemēri sekām, ko rada fonda politika Latvijā.
NACIONĀLISTS $$
N
KATRA PARTIJA GRIB SAVUS ČOMUS IEBĪDĪT VAJADZĪGAJOS AMATOS. V ZATLER TU NEVARI TUR IEVEST KĀRTĪBU.IELIEC CILVĒKU ,KURŠ NAV PARTIJAS ČOMS.
He he...
H
Saprotu , ka pats esi politiskais ieliktenis, bet kāpēc domā, ka es gribētu kādā politierēdņa vietā ielīst? Nav man pat mazākais intereses ar tik tupiem berņukiem tusēties... Sēdi pats tur un stutē savas pārtejas, kamēr tauta ar mietu tevi un tev līdzīgos jampampiņus nav kārtīgi nomizojusi.... mazie smerdelīši... he he...
durnis
d
Redzi Tev pašam lasīšanu švaki- komisiju radīja einis ar savu lēmumu NR.6.... Tātad netēlo te gudrīti...
ha-ha
h
klau, aprobežotais latvāni,tu tā kā sevi piedāvā par to reālāko kandidatūru?
dudū
d
Vai Tu lasīt arī māki? Ar domāšanu, kā redzu - Tev pašvaki. Izlasi vēlreiz, kurš radīja komisiju....
He he...
H
Bet vai tiesa Tev izlēma par labu vai te tikai politpīli taisi? Iesniedzējiņš...no jaunslauceņiem...he he...
Andrievs
A
Neiešu Jakānu aizstāvēt. Viņš nelikumīgi atteicās atmaksāt ienākuma nodokli par mācību maksu. Esmu iesniedzis pret Jakānu prasību tiesā.
He he...
H
Tu tā slaiki apgāji JL politiskos ierēdnīšus... laikam esi ergļa ika vietā uzsviedis patriotu, bet īstenībā esi pats JAUNPUPS zem visa šis nosslēpies... Labotā versija: Visa Latvijas ierednieciba ir janomaina, jo ta ir nespejiga, mafioza, korumpeta un pilna piebasta ar Godmana, gaila,Birkava, Skeles, Kalvisa, JL repsula, JL rizenes un JL kempera tovariskiem, radiem, blatnikiem un kas ir pats svarigakais, ka tiesi si 20 gadu ierednieciba ir novedusi Latvijas valstsi bankrota un tagad JL dumrovska laikā vēl ved dziļākā purvā ņemot kredītus noēšanai. Ir pienacis laikas, lai 100% nomainitu augstāko ierednus, izņemot reālos mazos ierēdnīšus , kuriem ir bijis jāstrādā visos laikos. Īpasi nemot vera to,ka tiesi augstākie, stradajosie ieredni kpā ar pārteju šušarām ir vainigi pie Latviajs valsts izlaupisanas, noziedzigu likumu izstrades un valsts novesanas bankrota. Jāaizliedz šadu pārteju pastāvēšana Latvijā un jau rudenī jāvēl konkrēti deputāti konkrētā apgabalā! Jā beidz reiz Latvijā to pārteju siles laiki !
klusais
k
Gan maizi ēdu , gan šnabi dzeru . Tev vēl kaut ko pastāstīt , lai saprastu , ka pazīstu to drēbi?
Populists
P
Izskatās, ka Jakāns Latvijai dara tikai ļaunu.......atšķirībā no Svītrainā ! Jakāna nodarījums, nepildot 2 Svītrainā rīkojumus ir novedis Latviju līdz sabrukumam. Latvija "uzplauka", pateicoties Svītrainā vadītai monitārajai Valsts bankas politikai, kura iznīcināja rūpniecību, lauksaimniecību padarot tās nekonkurētspējīgas ārējā tirgū un paverot durvis citu valstu lētākai produkcijai. Svītrainā, par tautas saziedoto naudu, dibinātā partija, nepārtraukti ienes destrukciju valdībā, pielietojot diametrāli pretējus saukļus izejot no tā, vai ir pozīcijā, vai opozīcijā..... Svītrainais nekad ar reālu darbu nav bijis tautas pusē, toties vienmēr izcēlies ar nacionāli populistiskām runām un cīnītāju par latviešu interesēm !!! Svītrainā tēls visus atjaunotās Latvijas neatkarības gadus, atrodas ne blakus pilnai silei, bet pašā silē, aktīvi stumjot visus ārā no siles....kā pēdējā piemērā Dz. Jakānu.
durnis
d
...ja ievēro ,ka einis uzmeta pat savu izveidoto komisija , tavs variants ir vērā ņemams ... es par jaunpupu tas tač to visu veidoja , tāpat kā VZD !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas